inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrický vanový zvedák

Kategorie: Ostatní

V rámci Prahy a okolí DOVEZEME ještě dnes!
Elektrický zvedák do vany
Nosnost 140 kg
Dálkový ovladač
Elektrický systém 12 V
Plně potopitelný
Váha 9,7 kg
Jednoduchá obsluha
Pojistka proti vybití
Nabíječka součástí
Elektrický vanový zvedák
Podobné inzeráty
Vanový zvedák bateriový
Vanový zvedák bateriový pro pohodlnou koupel pacienta který se nemůže sám dostat do vany
Vanový zvedák
Vanový zvedák 2021 Při rychlém jednání výrazná sleva Párkrát použitý, stav nového kusu. Záruka do května 2023 Původní cena 15277,- Kč. Možnost vyzkoušení před prodejem.
Elektrický zvedák do vany
Rok používaný elektrický zvedák do vany. Výborná pomůcka pro částečně imobilní seniory. Po usazení zvedák do vany je sedací deska souběžně s hranou vany. Ručním ovládáním lze seák spustit do libovolné polohy směrem ke dnu vany. Max. nosnost zvedák je 135 kg. Součástí je akumulátor a nabíječka. Sedák je bez potahů.
Překlápěcí zvedák / nůžkový zvedák
Zvedák je z předváděcí akce - pouze rozbalený, perfektní stav, záruka tři roky. Cena nového, zabaleného 22 900 bez DPH. Na tento slušná sleva. Inzerát platí do smazání. Jedná se o Český hever, který je odzkoušený certifikovaný a velice nenáročný na údržbu. PARAMETRY: - Nosnost 3000 kg - Rozměry 1635 x 1300 x 120 mm - Hmotnost 43 kg - Zdvih. 60 cm - Zdvih při naklopení auta - 1 m a více - Rychlost zdvihu cca 25 sec. - Záruka 3 roky Dokážu pomoct s přepravu po celé ČR a SR. Bohužel nestíhám moc odepisovat, vážné zájemce poprosím spíše o zavolání. Předem děkuji. (autozvedák, hever na auto, hever na vrtačku, zvedák na vrtačku, překlápěcí zvedák)
Vanový kontejner, řetězový kontejner, MULDEN
Vanový kontejner, řetězový kontejner, MULDEN Objem: 10m³ PODLAHA: 5 ST 37 / BOČNICE: 3 ST 37 2 x trojitý vyklápěč (čep Ø45) Děrovaná lišta Stohovací lišta Horní lem U80x50x4 Natahovací čepy dle DIN 30 Podlaha bez ližin Všechny rohy vyztuženy Nosnost: 8 000 kg Základováno a lakováno v odstínu RAL dle přání
sifon vanový automat s napouštěním přepadem
Prodám vanový automat s napouštěním přepadem