inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrický rotavátor na hlínu

Kategorie: Ostatní

prodám funkční elektrický rotavátor
Elektrický rotavátor na hlínu
Podobné inzeráty
Poptávám hlínu
Poptávám hlínu - ornici i spodní vrstvu, ale bez suti a bez stavebních nečistotu. Jen hlínu. Pokud pojedete s naloženým autem přes Ivančice, tak to vysypeme Na Brněnce 31 do zahrady. Nic po Vás nechci za uložení a nic Vy nechtějte po mně. Děkuji moc.
Rotavátor ZANON 125cm, včetně kardanu, pro traktory 15-40HP
Prodávám rotavátor, od Italského výrobce ZANON, model FZE 125. Pracovní záběr 125cm, celková šířka rotavátoru 136cm, robustní rotor a masivní lopatky. Rotavátor je včetně kardanu T40. Hmotnost rotavátoru 178 kg. Je vhodný pro traktory 15-40 HP. Na výběr z více modelů. Podívejte se i na ostatní moje inzeráty. BENESA TECH s.r.o. je výhradním distributorem značky ZANON pro ČR a SR. Více informací naleznete na Více informací: volejte: 770 185 Stroj k prohlídce ve Velkém Meziříčí a Českých Budějovicích.
Prodám kryt na rotavator
Prodám plech kryt na rotavator nože na rozšíření hřídel. Cena 250za vše Mám 2ks. Zavolejte pište pokud máte zájem rotavator aky
Katrovaná hlína
Prodám katrovanou hlínu, frakce 0-16mm. Zajistíme vám dopravu, hlínu zpracovat a srovnat na vaší zahradě podle vaši představy
Koupím hlínu, ornici, humusoidni zeminu
Poptávám pěknou kvalitní hlínu, ornici, zeminu vhodnou na výsadbu. (NE nekvalitní na urovnání terénu). Menší i větší množství až cca 200 m3. Dopravu (ev.naložení) si zajistím sám. Cena dohodou v závislosti na kvalitě a vzdálenosti od poptávané lokace - LITOMĚŘICE.
daruji hlínu za odvoz, několik tun - ideální na dorovnání
HLÍNA ZA ODVOZ, NENÍ NIJAK KAMENITÁ. NA DOROVNÁNÍ NEBO POD HNĚDOU HLÍNU,.... MOŽNOST ZAJISTIT PŘEPRAVU,.. volejte