inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrickou polohovací postel

Kategorie: Ostatní nábytek

Prodám polohovací postel rychlé jednání sleva na 3000
Elektrickou polohovací postel
Podobné inzeráty
Polohovací elektronické lůžko + matrace
Lůžko polohovací s plnými čely. Lůžko pečovatelské vhodné i na doma. Polohovací postel je vybavena lamelovo-hlinikovýn roštem. Konstrukce je kryta dřevem (motory jsou v čelech skryty). Polohovací lůžko je 4-dílné a ovládá se pomocí ovladače. Má plynule elektricky nastavitelnou oporu beder (možnost opření až do úhlu 90 stupňů), oporu dolních končetin, výšku ložné plochy. Bočnice lůžka se dají spouštět, což zajišťuje pacientovi velmi dobrý přístup jak na lůžko, tak z něj. Je vybaveno rovněž hrazdou s madlem + omyvatelná matrace. Doprava: dohodou Stav: vynikající Technické informace cca: Vnější rozměr lůžka 105 cm x 220 cm Vnitřní rozměr lůžka 90 cm x 200 cm Výška ložné plochy 40 cm 85 cm Nosnost 185 - 200 kg Barva světlý buk
Polohovací postel elektrickou zdravotni
Zdravím prodam zdravotní polohovací postel vše v pořádku funkční
Zdravotní polohovací postel
Zdravotní polohovací postel 90x200 cm. Postel jde lehce polohovat pomocí pístu zvládne i sám pacient nikdy nepoužitá,bez matrace cena 8 000 Kč. Více informací možno SMS.
Elektrická polohovací postel pro seniory
Elektrická polohovací postel pro seniory představuje značnou úlevu v každodenním životě dlouhodobě nemocných i osob, které o ně pečují. Elektrické polohování se jednoduše ovládá pomocí ovladače . Cena zahrnuje i zdravotní matraci. Jako nová.
Polohovaci postel
Prodám funkční el. polohovaci postel 200x80, s hrazdou a matrací.
polohovaci postel
Prodam Polohovaci postel. Nastavitelná výška postele. Nastavitelná výska zad, nohou atd.