inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrické vozítko pro seniory

Kategorie: Ostatní

Prodám tříkolové vozítko pro seniory. Značka Swift .
Koupeno jako repasované v r.2017.
Málo používané. Nové baterie v r.2022.
Cena k jednání 16800 Kč
Elektrické vozítko pro seniory
Podobné inzeráty
Elektrické vozítko FOLD 2 Li-ion pro starší lidi
Dobrý den, z důvodu zhoršení zdravotního stavu otce, který měl vozítko využívat, ho prodáváme. Vozítko skládací. Vozítko nikdy nevyjelo. Naprosto nové! Záruka do 09/24. Původní cena 27.990 Kč + 2000 Kč technik a doprava. Necháme za 24.000 Kč. Vlastní odvoz nutný! Kontakt prosím na mou mámu na telefonu:
Vozítko pro seniory
Nabízím vozítko pro seniory, velmi dobrý stav. Cena 25 tis. Kč, dohoda jistá.
Elektrické vozítko Peg Pérego Vespa
Používaná, ale pořád hezká. Vhodná i jako dárek. Původní cena 8000,-. Při rychlém jednání možná sleva. Popis:
Dětské elektrické vozítko,trikolka
Dětské elektrické vozítko,trikolka novy motor 12V
Elektrický vozík pro seniory PRIDE LUNA
Prodám plně pojízdný elektrický vozík pro seniory PRIDE LUNA. Rychlost:15 km/h Dojezd max.:40 km s novými bateriemi Nosnost:145 kg Motor 650 W Baterie:až 2x 75 Ah Rozměry (délka / šířka):142cm/67cm Světlá výška cca:12 cm Stoupání 14 ° Barva:modrá metalíza Pride Luna je invalidní elektrický skútr určený pro osoby s pohybovými obtížemi, seniory a invalidy. Je dostatečně prostorný. Díky nastavitelným řídítkům si ho každý uživatel nastaví dle vlastních potřeb. Pohodlí při jízdě je umocněno velkou sedačkou, která je otočná, proto se na ni snadno nasedá. Tento elektrický vozík má jednoduché páčkové ovládání, regulátor rychlosti, klakson, indikátor stavu baterií a další praktické vybavení. Díky umístění předního kola má uživatel hodně prostoru na nohy. Pro řízení invalidního elektrického skútru není potřebný řidičský průkaz.
Domácí péče o seniory
Dobrý den. poskytuji péči a pomoc seniorům v jejich domácím prostředí. Péči mohu poskytovat formou pravidelnou i nepravidelnou, celodenní, 1/2 denní, kratší. praxi jsem získala například v Domově pro seniory se zvláštním režimem a Denním stacionáři pro seniory. momentálně se začínám věnovat poskytování péče seniorům v jejich domácím prostředí. Vykonává tyto běžné činnosti,běžný úklid,nákupy,příprava a servírování jídla,praní prádla,žehlení prádla,doprovod při procházce,péče o domácí mazlíčky.samozřejmostí jsou i běžné potřeby.pomoc při osobní hygieně,pomoc při oblékání a vysvlékání,doprovod při chůzi,polohování,doprovázení k lékaři a na úřady,perorální podávání léků, po případě je možné se domluvit individuálně. Lokalita: Plzen sever, Toužim,stříbro,Kralovice a okolí. první kontakt poprosím e-mailem oveyou123@ děkuji.