inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrické motory

Kategorie: Ostatní

Prodávám tři kusy elektrických motorů. Jeden motor má výkon 120W, dosahuje rychlosti 1350 otáček za minutu a váží 4 kg. Tyto motory jsou vhodné pro různé účely.

Motory jsou použité, ale stále plně funkční a ve velmi dobrém stavu. Pokud máte zájem o jeden nebo více motorů, neváhejte mě kontaktovat. Cena za jeden motor je 500 Kč.

Elektrické motory jsou ideální pro ty, kteří hledají spolehlivý a výkonný zdroj energie pro své projekty. S těmito motory získáte potřebnou sílu a výkon pro dosažení vašich cílů.

• KONTAKT

Pokud máte zájem o nákup našich produktů, můžete mě kontaktovat prostřednictvím různých kanálů. Můžete mi zprávu zaslat přes Facebook, kde se jmenuji Martin Pospišil a mám jako profilový obrázek černobílého psa na pozadí. Dále mě můžete kontaktovat přes Telegram nebo WhatsApp na číslo +420 768 968 686.

V případě, že preferujete emailovou formu komunikace, prosím, kontaktujte mě na adresu Zaručuji, že na vaši zprávu odpovím do 24 hodin.

Rád bych vás upozornil, že na SMS zprávy neodpovídám. Prosím, využijte některý z výše uvedených komunikačních kanálů.

Děkuji vám za pochopení a těším se na spolupráci s vámi.
Elektrické motory
Podobné inzeráty
Nabízíme Rozmítací pila Dvouhřídelová D 250/350 KB
Rozmítací pila dvouhřídelová Typu D 250/350KB se používá pro rozmítání prizem na požadované řezivo prkna,střešní latě,hranoly a další.Pila je vyrobena ze stabilní a robustní konstrukce a jen z kvalitních materiálů což zaručuje bezproblémový provoz pily.Šířka řeziva je závislá na rozpětí mezi pilovými kotouči vymezování distančními kroužky.Tím že pily na obou hřídelích pracují na stejné vodorovné ploše, nabízí možnost použití pil s menším průměrem a tloušťkou.Výhodou takového řešení je menší řez a snížení ztrát materiálu a odběru energie.Tyto pily jsou nejčastěji používány ve velkých průmyslových podnicích,ale i v malých podnicích které se zabývají zpracováním dřeva.Na každou hřídel je možné instalovat až 15 kusů pilových kotoučů .Rozmítací pila má využití ve všech provozech.V nabídce jsou rozmítací pily tohoto typu s prořezy 170 a 220 mm. Technické data: Prořez pily Standart 170/220*mm Max. šířka prizmy 600 mm Průměr hřídele vrchní 70 mm Průměr hřídele spodní 70 mm Délka pracovní hřídele spodní 550mm Délka pracovní hřídele vrchní 550mm Max. počet pilových kotoučů na spodní hřídel 15 kusů Max. počet pilových kotoučů na vrchní hřídel 15 kusů Průměr pilových kotoučů 300 mm Typ standart prořez 170 mm výkon pily: 24 m3 motory 15+18+1,5Kw Typ 1. prořez 170 mm výkon pily : 28 m3 motory 18+22+1,5Kw Typ 2. prořez 170 mm výkon pily : 35 m3 motory 22+30+2,2Kw Typ 3. prořez 220 mm výkon pily : 28 m3 motory 18+22+1,5Kw Typ 4. prořez 220 mm výkon pily : 35 m3 motory 22+30+2,2Kw Hlavní motory z otáčky 2 900 obr/min Motor na posuv otáčky 1 400 obr/min Výkon podle příkonu motoru 26 - 35 m3 za 8 hodin. Rychlost posuvu 0-25 m/min plynulá regulace Napětí (50Hz) 3x400 Rozměry pily: délka 2 890 mm šířka 1 305 mm výška 1 477 mm Váha pily dle typu: od 2 300 do 3 000 kg Za příplatek,,,,, Válečkové stoly vstupní a výstupní z pohonem délka stolů dle přání zákazníka Válečkové stoly vstupní a výstupní bez pohonu délka stolů dle přání zákazníka Stoly Hladké v délkách dle přání zákazníka Kontrola zatížení motorů Pilové kotouče Vymezovací kroužky mezi pilové kotouče
Prodám  Úhlovou pilu ADS 630/2 Český výrobek
Úhlová pila ADS-630/2 nepotřebuje další stroj jako je tomu u pásové pily,kde se nařežou prizmy,které se musí později rozmítnout na požadované řezivo , další potřebný stroj k pásové pile je omítací pila je potřeba na neosámovaná prkna.Úhlová pila vyřezává přímo z kmene kulatiny požadované čisté řezivo,rozměry řeziva si navolíme na panelu pily a můžeme tak řezat hranoly-vazby-prkna- latě a podobně.Například při řezání hranolů na pásové pile zbývá bok,který se dává do paliva ,ale u této Úhlové pily tomu tak není.Řežeme například hranoly a zbude nám jen boční oblina, na panelu Úhlové pily si navolíme ,aby pila odměřila vzhůru cca 12cm.Odřízne a udělá hranu a tím ještě získáme prkna, nebo například střešní latě .Vše se odvíjí od průměru kulatiny. Čím silnější, tím pro tuto pilu lépe.Naše pila je velice rychlá v řezu jen obsluha by mohla být daleko rychlejší,a stačit odebírat od pily řezivo Naše pila je propracovaná a velice výkonná.Naše pila je postavena pro 24h provoz. !!!NOVINKA!!! Plná Automatika pily naskenuje kmen vybereme rozměry případně doplníme rozměry řeziva které chceme řezat a program vše během chvíle rozvrhne na max,, výtěžnost a rozřeže kulatinu,program dále umí hlídat motory při stejných otáčkách,po ukončení denní směny ukáže jaké rozměry nařezala,kolik m3,kolik je odkorů,kolik je pilin.Sníží se počet zaměstnanců 1-2,vysoký výkon pily,velká úspora času bez automatiky trvá cca 10-15 minut než si pilu připravíme ,aby mohla řezat kmen a kolikrát se stane že zajedeme do kmenu moc a nebo zase málo to jsou situace které nejdou už vzít zpět ,asi cca 1-2-měsíce trvá než se naučí obsluha plně ovládat pilu ,ale ani pracovník po této době nemůže nikdy docílit maximální výtěžnosti z kmene - tyto problémy odpadají při Automatickém režimu náklady na Automatiku se v krátké době vrátí .Nevýhody kmenové pásové pily oproti Úhlové pile ADS potřebné velké množství pilových pásů které často praskají a dlouho nevydrží dlouho ostré a řežou někdy i jen 5 minut když je zamrzlá kulatina pásy kloužou a tím je i nepřesné řezivo a způsobuje vlnolamy na řezivu.Řezivo je nečisté a je potřeba další povrchová úprava dále zamrzá neustále voda na chlazení pásů.Výkony levnějších pásových pil jsou někdy jen 8 hranolů za celí den a takto bychom mohly pokračovat .Úhlová pila ADS-630/2 nařeže 8 kusů trámů podle velikosti rozměrů a průměrů kulatiny za 0,10-0,40 hod.Úhlové pile odpadají problémy z pásy a z vodou na chlazení má pilové kotouče které řežou celí den dodrží vždy požadovaný rozměr.Řezivo je pěkně čisté jak ohoblované. Pila a její výbava: 2 pily pracující současně jedna svisle a druhá vodorovně Motory v základu 2 x 15kW /2 950 otač./min Max.hranol bez otáčení kulatiny 20x20cm Max.průměr kmene základ 100cm/*140cm Řezná délka základ 6m Ruční upínání kmene Pilové kotouče 2x 550mm Možné příslušenství za příplatek: Motory 2x18kW a 2x22kW. Úprava pily na max.hranol 24x24cm možné jen z motory 2x22kW. Úprava pily na prořez kmen
Dětské elektrické autíčko Land Rover DEFENDER
Dětské elektrické autíčko Land Rover DEFENDER s licencí si Vaše dítě zamiluje. Toto krásné elektrické autíčko se rozhodně má čím pochlubit. Kromě krásného designu má také bohatou výbavu a užitečné funkce. Za zmínku jistě stojí funkce volného startu a automatické brzdy. Ve výbavě autíčko zase nabízí kola EVA, které nejsou hlučné a zpříjemňují řízení. K tomu zvládají různé typy povrchů. Dále pohodlné sedadlo z eko kůže, LED osvětlení, otevíratelné dveře, tlumiče a hudební panel. Vozidlo lze také ovládat na dálku díky ovladače, a proto máte neustálou kontrolu nad dítětem. Autíčko je vhodné pro děti od 3 let. Vlastnosti: - osvětlené tlačítko pro zapnutí vozidla (aktivuje zvuk motoru) - tlačítko na zapnutí / vypnutí světel - funkce volný start - přepínač na jízdu vpřed / vzad - hudební panel s: veselými písněmi, MP3, vstup SD karty, vstup AUX, vstup Micro USB, vstup USB - na volantu zvuk houkačky - dálkový ovládač pro rodiče 2,4 GHz - přední LED světla - pěnová EVA kola - pohodlné sedadla z černé Eko-kůže - 2 samostatná sedadla - nastavitelné opěrky hlavy - nastavení každého sedadla zvlášť - otevírací dveře se zámkem - zadní tlumiče - indikátor nabíjení - kufr pod kapotou (vpředu) - v zadní části vozidla schránka s otevírací stranou - úchyt pro přenos autíčka - sklopná rukojeť - dodatečná skládací kola Možnosti dálkového ovládání: - zapnutí dálkového ovládání (po zapnutí dálkového ovládání se synchronizuje s vozidlem) - tlačítko pro jízdu vpřed/vzad - tlačítko pro jízdu vpravo/vlevo - S–3 úrovně rychlosti - STOP – brzda (zablokování vozidla) Technické parametry: - motory: 4x35W / 12V - baterie: 2x12V 7Ah - rozměry autíčka: 144x74x64 cm (d, š, v) - výška prahu od země: 17 cm - rozměry kol: 28x10 cm - rozměry sedadla: 23x20x33 cm - nosnost: 35 kg - rozměry balení: 144x69,5x41 cm - hmotnost autíčka: 34,5 kg - hmotnost balení: 39,5 kg - nabíječka: 1500mAh - doba nabíjení: 8 hod. - doba jízdy: 1–2 hod. - věk: 3+ - certifikace CE Používáno minimálně, plně funkční, doplněno o větší - silnější gelovou baterii, osobní odběr Příbor, tel.
Nabízím Hranolovací pilu T-400 4-motorová Nová + záruka
Hranolovací Kotoučová pila T-400 prořez do 380 mm Pila je vyrobena tak,abychom dosáhly co nejefektivnější vlastnosti řezání.Za tímto účelem jsou na tělese stroje upevněny dva posuvné motorové pláty, na kterých jsou umístěny dva motory vybavené pilovými vřeteny.Tímto způsobem získáme možnost velmi rychlé a snadné změny tloušťky řezané středové prizmy bez nutnosti demontáže pil.V pořadí přes použití mechanizmu povolujícího změnu pozice stolu podacího-přijmacího ve svislé rovině získáme možnost rovnoměrného zatížení motorů dolních pil a motorů horních pil dovoluje velké zvýšení výkonnosti stroje.Díky mechanizmu a také upevnění pil bezprostředně na vřetenech umístěných na motorových válcích( nedostatek řemenových převodů),rovněž získáme zmenšení spotřeby elektrické energie.V podávacím-stole je umístěn speciální ocelový žlábek,ve kterém je umístěn řetěz podavače vybaven skládacími (upínáky), které řezané dřevo posouvají ve směru řezacích pil.Rozpojující zarážky (klíny) umístěné bezprostředně za řezacími pilami zabezpečují řezaný materiál před rozštěpením a také před neočekávaném vyhození dřeva. Technické údaje: Průměr pilových kotoučů - 500 mm Max. průměr řezané kulatiny - 380 mm Min. průměr řezané kulatiny - 100 mm Max. průměr prostřední pryzmi - 160 mm Min. průměr prostřední pryzmi - 60 mm Max. počet pilových kotoučů po 2 kusech na každém motoru Průměrná díra na kotouči - 60 mm Síla motorů - 4,kusy x 7,5 Kw Otáčky motorů - 1 450 obr./min. Příkon motoru posuvu - 1,1 Kw Otáčky motoru posuv - 1 450 obr./min Rychlost posuvu 0-20 m / min. Napětí 3 x 400V, 50Hz Výkon stroje - do 10m³\h Hluk pily v provozu - 92,6 ± 1,8 [dBA] Hluk pily - 103,8 ± 1,0 [dBA] Rozměry, délka-šířka-výška - 6000 x 1400 x 1700 mm Váha stroje - 1 200 kg Za příplatek silnější motory o výkonu 4 x 11Kw
Dětské elektrické autíčko Toyota Hilux NOVÉ
Prodám úplně nové autíčko se zárukou! Možnost poslání přes PPL za 100 Kč nebo na dobírku za 200 Kč. Při osobním odběru montáž zdarma. Dětské licencované autíčko Toyota Hilux jezdí na měkkých pěnových kolech, která jsou tichá a přizpůsobí se různým typům terénu. Dítě se posadí do pohodlně tvarované sedačky z ekologické kůže a o bezpečnost se postarají bezpečnostní pásy. Elektrické autíčko má plynulý rozjezd i zastavení. Vozidlo smí dítě řídit zcela samostatně, avšak do jízdy mohou zasahovat rodiče pomocí dálkového ovládání. Dálkový ovladač je vybaven bezpečnostním tlačítkem Stop, které ihned zastaví vozidlo a vypne všechny jeho funkce. Autíčko je velikostně vhodné pro děti od 3 do 5 let. Přednosti: Kožená sedačka s 2bodovým pásem EVA měkké pneumatiky Pohon všech kol 4x 35W motory Transportní pomůcka 2 otevírací dveře + kapota + otevírání víka ložné plochy (úložný prostor) Bluetooth, rádio, USB, slot na microSD kartu, pomocné připojení a indikátor baterie Přední a zadní náprava s odpružením LED světlomety a LED koncová světla Startovací systém CVT Soft Start (soft start) Speciální vlastnosti: Licencovaný produkt Toyota Hilux Automatická motorová brzda Zvuk motoru při startování 2,4Ghz dálkové ovládání s dosahem cca 100 m (větší dosah a není možný žádný zásah jiným RC) Indikátor stavu baterie Multifunkční volant (hudba, klakson) 3 rychlostní stupně (nastavitelné na dálkovém ovladači) 2 rychlostní stupně (nastavitelné v autě) ovládání buď dálkovým ovladačem nebo plynovým pedálem rychlostní stupeň vpřed a vzad vč. nabíječky Technické parametry: Výkon 4x 35W Baterie 2x12V 7Ah (12V 14Ah) Délka vozidla 135 cm Šířka vozidla 80 cm Výška vozidla 74 cm Váha vozidla 32 kg Rychlost 3-6 km/h Maximální nosnost 50 kg Více info na
Dětské elektrické autíčko Jeep Wrangler Rubicon NOVÉ
Prodám úplně nové autíčko se zárukou! Možnost poslání přes PPL za 100 Kč nebo na dobírku za 200 Kč. Při osobním odběru montáž zdarma. Dětské licencované autíčko Jeep Wrangler Rubicon jezdí na měkkých pěnových kolech, která jsou tichá a přizpůsobí se různým typům terénu. Dítě se posadí do pohodlně tvarované sedačky z ekologické kůže a o bezpečnost se postarají bezpečnostní pásy. Elektrické autíčko má plynulý rozjezd i zastavení. Vozidlo smí dítě řídit zcela samostatně, avšak do jízdy mohou zasahovat rodiče pomocí dálkového ovládání. Dálkový ovladač je vybaven bezpečnostním tlačítkem Stop, které ihned zastaví vozidlo a vypne všechny jeho funkce. Autíčko je velikostně vhodné pro děti od 3 do 5 let. Přednosti: 2-bodový bezpečnostní pás Pohon všech kol 4x 35W motory, pohon volitelný přepínačem 4x4 nebo 2x2 LED světlomety, zadní světla a LED přídavné světlomety Systém spouštění CVT Soft Start (jemné startování) Speciální vlastnosti: Licenční produkt Jeep Wrangler Rubicon Automatická motorová brzda Zvuk motoru při startování 2,4Ghz dálkové ovládání s dosahem cca 100m (vyšší dojezd a není možný žádný zásah jiným RC ) Bluetooth, rádio, USB, slot pro MicroSD kartu, připojení a displej baterie Multifunkční volant (hudba , klakson) 2 otevírací dvířka Transportní pomůcka při vybití baterie 3 rychlostní stupně (nastavitelné na dálkovém ovladači) Ovládání buď dálkovým ovladačem nebo plynovým pedálem Rychlostní stupeň vpřed a vzad Včetně nabíječky Technické parametry: Výkon 4x 35W Baterie 12V 10Ah Délka vozidla 127 cm Šířka vozidla 70 cm Výška vozidla 80 cm Váha vozidla 24 kg Rychlost 3-6 km/h Maximální nosnost 40 kg více info na