inzerce, prodej, prodám, bazar

Elektrická trouba s grilem

Kategorie: Potraviny

Prodám volně stojící troubu..Použita byla jen parkrat
Elektrická trouba s grilem
Podobné inzeráty
Prodam kebab-pizzerie
Prodam kebab-pizzerie. Prodavam vsecno jak je. 2x mrazak, 5x lednicek, trouba, hnetac atd. Nízké náklady. Prodávám z důvodu zrušení vizum. Spěchá. Vice info na telefon. Děkuji
Elektricka pec UNOX FX135
PRODÁM Elektrickou pekařskou pec UNOX XF135 s přivlhčováním pro 4 plechy 460x330mm, včetně podstavce na plechy a 6ks pečících plechů..
Elektrická udírna
Vnější rozměry: 70x50x150, vnitřní prostor na uzení: 52x35x82. Nerezové vybavení : 6ks závěsných tyček, vanička na štěpku pro tvorbu kouře, odkapová vanička, topné těleso s termostatem, na kolečkách.
Grilovací deska REDFOX FTH 90 E
Nabízím k prodeji Elektrický gril REDFOX FTH 90 E v perfektním stavu. Plně funkční, možnost vyzkoušení. Stav, přesně jako na fotkách. grilovací deska RedFox FTH 90 E - hladká, celá z nerezové oceli, velmi kvalitní elektrická grilovací deska o síle 10 mm, vyrobeno s důrazem na snížení připékání připravovaných pokrmů, vynikající vedení tepla po celé ploše, vysoce kvalitní a odolné zpracování, opravdu snadná a rychlá údržba. Pracovní teplotní rozsah 50°-300°C který lze snadno regulovat. Zásuvka na odpadní tekutinu, indikátor chodu a vyhřátí. Pořizovací cena byla 26.000,- Grilovací deska REDFOX FTH 90 E Inzerát platí do smazání. Pokud pohledáváte gastro zařízení tak je dále i na prodej. Lednice velká nerezová(chladící skříň), Chladící nástavba na 5 gastronádob. gastronádoby,termoboxy, prodlužky až 50M.