inzerce, prodej, prodám, bazar

elektrická raketa proti hmyzu Multmetr a několika metrový TV

Kategorie: Ostatní

Dobrý den. Prodám elektrická raketa proti hmyzu Multimetr a několika metrový Tv kabel. Věci nepoužívané. Multimetr nemá kabely.
Lze zaslat přes PPL nebo vyzvednutí na Praze 4.
elektrická raketa proti hmyzu Multmetr a několika metrový TV
Podobné inzeráty
Dobol fumigator 20g - dýmovnice na hubení hmyzu
Dýmovnice v plastovém kelímku po aktivaci ze sebe postupně uvolňuje suchý insekticidní kouř. Díky dýmu se jemné částečky aktivní látky šíří a pronikají do všech zákoutí a škvír. Dýmem šířená účinná látka cyphenothrin (syntetický pyretroid), působí kontaktně na lezoucí i létající hmyz. Při kontaktem s ní dochází u škůdců k narušení jejich nervového systému a následnému rychlému uhynutí. Dým se dostane opravdu téměř všude. Problém s neúplným vyhubením hmyzu nastává pouze v případech, kdy je v místnosti neprodyšná podlaha (linoleum, dlažba, plovoučka), pod kterou můžou být někteří škůdci ukryti. Jak použít Dobol Fumigator Z míst, které se chystáte ošetřit, přesuňte veškerá zvířata i málo odolné pokojové rostliny. Akvária důkladně zakryjte a vypněte vzduchování, případně je odkliďte. Zavřete okna i dveře a utěsněte větrací otvory. Naopak otevřete dvířka skříní, zásuvky a všechna místa, kde by se škodlivý hmyz mohl ukrývat. Jak dýmovnici aktivovat - Strhněte hliníkový kryt z plastové dózy a vyjměte dýmovnici která je zabalená ještě v jednom hliníkovém obalu. - Plastovou dózu naplňte vodou po vyznačenou úroveň (zhruba 1cm vody) a umístěte ji doprostřed místnosti. - Dýmovnici vyjměte z hliníkového obalu a vložte ji do dózy s vodou tak, aby červená strana dýmovnice byla nahoře. - Otvory v dýmovnici nijak nepropichujte ani nezvětšujte. - Urychleně opusťte místnost a nechte dýmovnici působit minimálně 3 hodiny. - Po návratu do místnosti důkladně vyvětrejte. Při ošetřování větších prostor použijte více dýmovnic. Dávkování Dobol Fumigator Dávkování přípravku proti lezoucímu hmyzu Proti švábům, blechám, štěnicím, molům, broukům, pavoukům a mravencům a jinému lezoucímu hmyzu použijte jednu 20gramovou dýmovnici na 55 m² podlahové plochy nebo na 130 m³ prostoru. Při likvidaci blech nebo štěnic, které jsou velmi odolné doporučujeme použít po dýmovnici ještě postřik na štěnice a blechy Protect. Dávkování přípravku proti létajícímu hmyzu Proti mouchám, vosám, komárům, molům a jinému létajícímu hmyzu 1 dýmovnici ( 20 g) na 100 m² podlahové plochy nebo na 260 m³ prostoru.
UV lampa proti hmyzu - lapač hmyzu 4 W
Prodám lapač hmyzu.Létající hmyz je přitahován UV zářením. Při cestě za světlem vlétne hmyz na proudem nabitou elektrodu. Hubí mouchy, komáry, vosy, sršně a další obtížný hmyz.
Sítě proti hmyzu - nepoužité, 55% sleva.
Sítě proti hmyzu - nepoužité, 55% sleva. ---- 2 ks AL. extrud. okenní síť proti hmyzu s lemem bílá š/v 604/1383 PVC háček V1=28mm do děleného okna š/v 1450/1540, cena 340Kč/ks ---- 1 ks AL. extrud. okenní síť proti hmyzu s lemem bílá š/v 718/1383 PVC háček V1=28mm do okenního rámu š/v 850/1540, cena 370Kč Možno i jednotlivě.
Profesionální sportovní sluneční brýle
Jedná se o nové sportovní sluneční brýle pro se profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Barva modrá nebo žlutá. Pouzdro pro sportovní brýle +100,- pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odráží sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. pro profesionální, amatérské i rekreační sportovce ( cyklistika, biatlon, veslování aj, ) Brýle se vyznačují hlavně několika vrstvýmí zorníky multicolor s barevnou zrcadlovkou, které umožňují perfektní vidění jak za slunečního svitu tak i ve stínu i pokud je tzv. pod mrakem. Několika vrstvé zorníky odrážejí sluneční paprsky, mají antireflexní a polarizační vrstvu a filtr UV400. Rám brýli je vyrobený z velmi kvalitního a odolného plastu. Nožičky jsou délkově nastavitelné a mají i ušní nádstavce pro lepší držení brýlí např. při běhu. Sportovní pouzdro + 100,- Zavolejte poradím : . Poštovné s dobírkou Českou poštou 150,- Kč . Osobní převzetí Zlín - Otrokovice. . V případě, že by vám brýle z nějakého důvodu tzv. neseděli, můžete je do 14 dní vrátit. . Při zadání hesla " cilda " do vyhledávače bazošu se vám zobrazí všechny moje nabídky. . Svatoslav Cileček , tel. Zavolejte případně poradím.
Jasan - kmen na fošny, špalky, TOTEM???
Nabízím jasanové dřevo ze dvou stromů. Jeden strom je pokrájený na metry (není na foto - prostě metrový špalky průměr 30-45cm), druhý odříznutý spodek a poté naporcovaný na 3 kusy. Spodní délka 500cm, na tenčím konci průměr 33cm (vhodné například na fošny, masivní sezení - lavice...) za 2500Kč, prostřední 420cm, na tenčím konci 30cm (vhodné na fošny - lavice atd...) za 1500Kč, horní díl délka 400cm - na tenčím konci 22cm (krásně větvený, v reálu opravdu krásný kus dřeva - ideální na TOTEM či jinou dekoraci) za 4000Kč. Metrové špalky vhodné na štípání nebo nakrátit jako sedáky k táboráku a podobně po cca 400Kč za metrový špalek (průměr 35Cm = 350Kč, špalek 32Cm = 320Kč, špalek 42cm = 420Kč atd). Celkem je asi 10 metrových špalků. V případě zájmu o více kusů sleva možná - je mi líto to prohnat kotlem...
Sada proti štěnicím
Štěnice stop sada obsahuje 1. 2 x Protect 500 ml přípravek proti štěnicím a proti blechám v plastové láhvi s mechanickým rozprašovačem; účinné látky: S – methoprén přírodní pyrethrum a piperonyl butoxid 2. 1 x Balení Bed bug alert (2 ks pastí) Charakteristika přípravku Protect 500 ml Protect obsahuje kombinaci dvou účinných látek, které působí jak na dospělé štěnice a blechy tak i na jejich larvy. Přírodní pyrethum po aplikaci vypuzuje škodlivý hmyz z jeho úkrytů a část rovnou i zahubí. Růstový regulátor hmyzu S-methopren způsobuje zastavení růstu larválních stádií a jejich postupné uhynutí. Zasáhne-li přípravek dospělé samičky, dojde u nich k neschopnosti klást vajíčka. Pro rychlejší vstřebávání a zvýšenou účinnost obou látek obsahšuje Protect 500 ml butoxid. Jak použít postřik Protect 500 ml Před použitím postřiku proti štěnicím Protect důkladně protřepejte. Po té aplikujte na veškerá místa výskytu štěnic: konstrukce postelí, odchlíplé tapety, švy matrací, konstrukce nočních stolků, lišty kolem podlah a stěn, rámy dveří, místa za obrazy, prostory pod koberci, pod lištami, kolem oken a další úkryty. Na jeden m² naneste rozprašovačem asi 15 ml přípravku , což je přibližně 24 – 26 zmáčknutí. Jedna nádoba vystačí na ošetření 30 m² . Pro účinnou aplikaci opakujte postřik v intervalu 2 – 3 týdny až do úplného vymizení škůdce. Charakteristika pastí na štěnice Bed bug alert Past na štěnice je vhodná pro preventivní snižování výskytu škodlivého hmyzu, ale pomůže i při větším zamoření. Past neslouží k hubení štěnic, ale pouze k monitorování jejich výskytu. Jak použít past bed bug alert Past na štěnice umístěte pod matraci na rošt postele. Past na štěnice Bed bug alert ponechte na místě alespoň 30 dní. Kromě pravidelné kontroly výskytu štěnic byste měli pravidelně sledovat i stav pastí. V případě, že jsou jakkoli poškozené, nebo je lepová vrstva vyschlá, okamžitě je odstraňte a vyměňte za nové. Nalezený hmyz v pasti zlikvidujte.