inzerce, prodej, prodám, bazar

Editor videi

Kategorie: Ostatní

Zdravím sestriham vám video za pár korun stříham videa 1r. A když budete chtít klidně vám pošlu i nakou ukázku kdyby jste měli zájem napište nebo zavolejte.
Editor videi
Podobné inzeráty
Editor videí
Zkušený Editor, který se nebojí velkých projektů, můžeme se domluvit, jestli by se jednalo o řadu videí a nebo jen jedno…
Editor videí
Ahoj, jsem neprofesionální editor videí. Ale myslím že moje edity jsou dobré. Dělám i náhleďáky na videa. Cena: mužeme se dohodnout asi videa budou spíše zdarma ale postupně bych chtěl menčí příspěvek. Pište prosím na WhatsApp telefony nepřímám
NOVÝ Blackmagic Davinci Resolve Speed Editor, 2 ROKY ZÁRUKA
Prodám Blackmagic Design Davinci Resolve Speed Editor - určený k práci v programu Davinci Resolve. Klávesnice je zcela nová, nikdy nepoužitá, 2 roky v záruce (do března 2025) - přiložím i doklad o koupi (koupeno v ČR). Cena v eshopech přes 10 tisíc. Součástí prodeje není licence Davinci Resolve Studio. Osobní předání možné v Brně, případně pošlu na dobírku při platbě poštovného předem na účet.
Editor
Ahoj jsem editor a muzu ti zeditovat nejaky klip nebo video zaleží na tobě
Salto EC90USB
SALTO Editor je kompaktní zařízení, které čte, vytváří a aktualizuje karty. · Dostupné ID technologie: i-Button, DESFire, DESFire EV1, Mifare, Mifare plus, Ultralight C, Inside Picopass, LEGIC Prime, LEGIC Advant, HID iClass, SKIDATA. · Požadavky napájení:12 V / 500 mA · Připojení k PC: USB. · USB editor obvykle nepotřebuje externí adaptér. Při rychlém jednání sleva.
Tvorba videoklipů a hudebních videí
Nabízím nízkonákladovou tvorbu videoklipů, hudebních videí a cover videí pro kapely i jednotlivce. U jednotlivců možnost nahrát i zvukovou stopu nástroje např. pro Cover Video. Jsem začínající tvůrce, který by se touto cestou rád dále rozvíjel a nabral zkušenosti, kdy za příznivou cenu získáte veškerý servis od samotného námětu, přes přípravy, natáčení/nahrávání, střih a postprodukci díla. Disponuji vlastním filmovým a zvukovým vybavením ve slušné kvalitě. Nacenění je individuální dle náročnosti projektu, takže pro nezávaznou poptávku se neváhejte ozvat s představou na mail: gregorrostislav@ Ukázky tvorby a spolupráce zde: