inzerce, prodej, prodám, bazar

Eckhart Tolle - Moc přítomného okamžiku

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám knihu v předmětu. Osobní předání v Praze, Plzni a Hradci Králové.
Eckhart Tolle - Moc přítomného okamžiku
Podobné inzeráty
Žijme lagom - Inspirujte se švédským životním stylem
Švédské slovo „lagom“ se dá přeložit jako „přiměřeně“ či „tak akorát“. Kniha Žijme lagom je plná rad a tipů, jak se v každodenním životě vyvarovat zbytečných excesů a jak dosáhnout rovnováhy, jak ji nastolit doma i v práci, při péči o vlastní zdraví a zdraví celé rodiny i o životní prostředí. Přijmout tento způsob života znamená žít v harmonii, radovat se z přítomného okamžiku a nejen přijímat to, co člověk má, ale také si to co nejvíc vychutnávat. Tak, jak se to navzdory dnešní uspěchané době daří mnoha Švédům.
CD Moc mluveného slova, Louise L. Hay (Audiokniha)
Prodám novou audioknihu v originálním balení. Výprodej knih a CD z důvodu ukončení činnosti prodeje. Audiokniha - CD - Moc mluveného slova od Louise L. Hay Délka: 54 minut Autor: Louise L. Hay Interpret: Soňa Dvořáková Kategorie: Osobní rozvoj Popis: Moc mluveného slova - audiokniha Louise L. Hay, která je lektorkou, učitelkou a autorkou mnoha bestsellerů a více než 25 let pomáhá lidem v jejich osobním růstu. „Jestliže chceme být odpovědní za své životy, musíme být odpovědní i za svoji mluvu. Naše myšlenky i slova mají velkou moc a tvoří naši realitu – tak vybírejme obojí s rozumem“. Louise L. Hay Jaké je první slovo, které si řeknete, když se ráno vzbudíte? Co je poslední věc, na kterou myslíte, než jdete v noci spát? Jsou to „myšlenky krále“ nebo „myšlenky chudáka“? V tomto okouzlujícím a duchaplném audio programu Vám Louise pomůže odhalit Vaši moc, rozum a vnitřní sílu prostřednictvím mistrovství Vašeho mluveného slova. Mnoho z Vás si asi ani neuvědomuje, jaký vliv mluvené slovo má. Když cokoli říkáte, tak ve skutečnosti rozšiřujete svou vlastní vnitřní samomluvu a vytváříte tak kolem sebe podobný, ale reálný svět. Louise svým srdečným a laskavým způsobem nabízí možnosti, jak vymazat negativní vnitřní mluvu a jak se začít obklopovat pozitivními myšlenkami a slovy, která vám pomohou vytvořit život plný lásky. „Pokud jsme ochotni vykonat potřebnou mentální práci, může být uzdraveno takřka vše., Životní příběh Louise L. Hay byl poměrně pohnutý. Autorka se narodila v Los Angeles chudé matce, která se později podruhé vdala a Louise L. Hay získala násilného a hrubého nevlastního otce. Když bylo Louise Hay pět let, byla znásilněna sousedem. V 15 letech byla vyloučena ze střední školy bez řádného ukončení, protože otěhotněla a na svoje šestnácté narozeniny porodila holčičku, kterou byla dána k adopci. Následně se přestěhovala do Chicaga, kde pracovala v podřadných pracovních pozicích a v roce 1950 se přesunula do New Yorku. V této souvislosti si nechala změnit jméno a začala kariéru v módním průmyslu. V této činnosti byla úspěšná, pracovala pro Billa Blasse, Olega Cassiniho nebo Pauline Trigere. V roce 1954 se vdala za anglického obchodníka Andrewa Haye, ale po 14 letech bylo manželství rozvráceno, když svého manžela přistihla s jinou ženou. V letech 1977 - 1978 autorka onemocněla rakovinou děložního čípku, na jejímž vzniku se podílelo i její problematické dětství. Po komplikované léčbě se z tohoto onemocnění vyléčila, jak později napsala, značnou roli sehrála její důvěra sama v sebe a její duchovno. Cena poštovného Zásilkovna + 64 Kč. Lze vybrat více produktů z naší nabídky.
TYRANIE OKAMŽIKU
rychlý a pomalý čas v informačním věku
Dr.Richard Feder ŽIDÉ a KŘESŤANÉ /1919 Kolín/
Originální vlastním nákladem vydaná kniha ctihodného Dr.Richarda Federa v původním bezvadném archivovaném stavu. Shrnuje konkrétním výčtem příkladů zločiny páchané na Židovském národě. V Polském Litevsku byli Židé pod záminkou kontroly zatýkáni a týráni. Poláci Židy a Židovky 9 hodin bičovali a za každou ránu bičem musili zaplatiti 2 ruble. Ve Lvově byli Židé vehnáni do domů a ty byly nad jejich hlavami zapáleny - výsledek, několik set mrtvol. Na Ukrajině bylo v poslední rok války pobito 120000 tisíc Židů a v Rusku Denikinova armáda pobila v srpnu, září, říjnu a v prvých 12 dnech listopadu 1919 167354 Židů z toho 20000 tisíc v Kijevě, 18000 v Žitomíru a Berdyčevu, 19000 v Chersonu ... To neudělali Turci, ani pohané, ale křesťané, zbožní Poláci, pravověrní Ukrajinci a Rusové ve vlastní zemi, ve vlastní zemi, na vlastních sourodácích v okamžiku, kdy sami nabyli svobody a samostatnosti tj. po zničení a rozvrácení Carského Ruska. Kniha z roku 1919 dává odpovědi na otázky, proč je nyní trpěn tragikomický herec Žid Zelenskyj v čele Ukrajiny, jež veřejně komunikuje s Izraelskými xenofobními okupanty provádějící řadu let politiku, jakou začala obdobným způsobem uplatňovat Ruská federace, avšak nepochopitelně na rozdíl od Izraele je za ni perzekuována a mediálně odsuzována. Cena 8700,-Kč/354,-Euro pevná osobně, nebo 8780,-Kč/358,-Euro poštou, platbu USD neakceptuji.
AUDIOKNIHA (CD) osobní rozvoj - IVO TOMAN, LOUISE L. HAY
Prodám audioknihy na cd o osobním rozvoji: IVO TOMAN - Proč jen 5% lidí uspěje...získejte kontrolu nad svým životem IVO TOMAN - Pozitivní myšlení...není pro každého LOUISE L. HAY - Moc mluveného slova Cena dohodou.