inzerce, prodej, prodám, bazar

Dvougenerační dům pro rekonstrukci v obci Jablonec n. Jiz.

Kategorie: Domy

Nabízíme k prodeji dvougenerační dům pro rekonstrukci dle vlastních představ. Dům disponuje 2 bytovými jednotkami. V přízemí 2+1, v podkroví 2+ 1.Řešení domu umožňuje dům rozdělit na 2 bytové jednotky. V suterénu se nachází garáž, sklad potravin, prádelna, kotelna, sklad na tuhá paliva, dílna. Dům disponuje půdou, kterou lze též využít na bydlení. Vytápění je zajištěno novým kotlem na peletky, nové topení a komín. V domě je také udělaná nová elektrika. Dům je napojen na kanalizaci, voda ze studny, na kterou je napojeno více domácností.
Nemovitost se nachází ve velice zajímavé lokalitě v těsné blízkosti lyžařského areálu Kamenec s krásným výhledem na město, několik metrů od lesa a přesto pár minut od centra obce s kompletní občanskou vybaveností. Kolem domu pozemek o rozloze 697 m2 na kterém stojí dřevěná bouda.
Osobní návštěva vítána.
Dvougenerační dům pro rekonstrukci v obci Jablonec n. Jiz.
Podobné inzeráty
Dvougenerační rodinný dům,  5+1 a 3+1, Liberec, ul. Lukášovs
Hledáte velký dvougenerační dům pro rekonstrukci dle vlastních představ? Nabízíme k prodeji velký dvougenerační rodinný dům o velikosti podlahové plochy 358 m2. Dům je v průměrném udržovaném stavu, nicméně je připraven na rekonstrukci. Dům je rovněž z 1/3 podsklepen V současné době byly vyměněny okna s trojsklem, topení řešeno plynovým kotlem nebo kotlem na tuhá paliva. Dum v současnosti disponuje 2 bytovými jednotkami v přízemí 5+1 a v prvním nadzemním podlaží pak 3+1. Do domu se vstupuje do velké prostorné chodby, po velké schodišti se pak vstupuje do horního bytu. Řešení domu umožňuje dům rozdělit až na 4 samostatné bytové jednotky. Celková velikost pozemku je 1150 m2 kromě velké zahrady je na pozemku umístěna garáž se skladem a dílnou. Na pozemku je možné parkování pro minimálně 4 automobily. Pozemek je mírně svažitý. Umístění pozemku a domu vytváří dostatečné soukromí a odstup od sousedních domů. U domu cca 2 minuty je zastávka MHD do centra Liberce - Fügnerova, kde se dostanete za pouhých patnáct minut s veškerou občanskou vybaveností. Příjemná tichá lokalita, nabízí kvalitní bydlení pro více generací či nabízí využití jako dům o 4 bytech s vlastní zahradou a zázemím. Doporučujeme prohlídku, která ukáže ty správné možnosti využití a úprav domu. Zavolejte.
Dvougenerační dům s velkým pozemkem, 246 m2, 6710 m2, Hlinic
cena je vč. odměny RK, k jednání, Hledáte pro sebe a svoji rodinu velký, ideálně dvougenerační dům, který je po rekonstrukci, se dvěma a více byty, požadujete velký pozemek a absolutní soukromí spojené s přírodou? Pak tu pro vás mám exkluzivní nabídku dvougeneračního domu, který prošel zásadní a nákladnou rekonstrukcí, v části města Tábor – Hlinice. V tomto domě jsou aktuálně dva byty, a to mezonet 6+kk (173,7 m²) a byt 1+1 (72,4 m²). K domu patří rozsáhlý, rovinatý pozemek, který je skvěle udržovaný (vlastní okrasné jezírko, bazén s vyhříváním a protiproudem, automatická sekačka na sekání trávy) a nabízí absolutní soukromí, o velikosti 6710 m². Tento dům prošel v roce 1997 – 2022 zcela zásadní a nákladnou rekonstrukcí, kdy bylo na původní části přistavěná nová nástavba a vznikl tak mezonetový byt 6+kk a byt 1+1, je zde nová střecha s krovy, solární elektrárna, okna a mnoho dalšího. Aktuální dispozice domu může být 5+kk a byt 2+1, kdy se velmi jednoduše průchozí místnost změní na ložnici k bytu 2+1, navíc lze jak byt 5+kk rozšířit až na 7+kk, tak i byt 2+1, např. na mezonet. Oba byty mají zcela samostatné vchody. Vytápění domu je pomocí tepelného čerpadla země – voda, navíc doplněné od roku 2022 o solární elektrárnu s 21 panely o výkonu 9,9 Kwp a baterií v domě a virtuální baterií u dodavatele, která zcela zásadně snižuje náklady na bydlení. Pitná voda je ze studny, v domě je nový „darling“, odpad je do velké jímky, která se vyváží 1-2 ročně. V obci je na rok 2024 plánován vodovod a kanalizace. Na pozemku je dále velká stodola, vhodná k uskladnění např. karavanu, veteránů, nebo všeho, co musí být pod novou střechou – 155 m², dále pak dvě garáže 40 m² a zahradní domek, který slouží jako sklad 24 m². Za domem jsou již pole a lesy, je zde krásná příroda a absolutní klid. Ulice je slepá, jsou zde pouze dva domy, které jsou od sebe velmi dobře opticky odděleny. Tento dům nabízí více možnosti pro užívání, a to jak pro klidné rodinné bydlení, tak i podnikání nebo jen pro rekreaci a např. pronajímání. Více info k rekonstrukci, nákladům na bydlení, videoprohlídka, plánky a historie obce a domu na našich stránkách. Velmi doporučuji všem, kteří hledají velký, kvalitně postavený dům s tradicí, nabitý moderními technologiemi, které šetří rodinný rozpočet. Tábor je vzdálen 5 minut autem, na dálnici D3 je to také 5 minut autem. Ev. číslo: 642295. Energetický štítek: F (212 kWh/m2/rok).
Dvougenerační dům - Praha 9
Prodám dvougenerační dům s krytým parkovacím stáním a zahradou. Řadový dům stojí v žádané lokalitě obce Satalice v ulici U Řempa. V okruhu 50m od domu je MŠ, ZŠ, Satalická obora a zastávka MHD. Dobrá investiční příležitost vzhledem k početnosti bytových jednotek a možnosti vybudování půdního bytu. Dům je vyklizený s možností okamžitého stěhování. Dům je dvougenerační s možnost vybudování podkrovního bydlení. V přízemí je byt 2+1, v patře 4+1. Každý byt má samostatný vstup ze schodišťového prostoru. Vytápění zajištěno pomocí plynového kotle umístěného v tech zázemí domu. Na pozemku se nachází zahradní domek 1+1, který může sloužit jako zázemí pro hosty nebo jako investiční příležitost. Domek je podsklepen. Ohřev TUV plynovým bojlerem. Vytápění plynové lokální. Zahrada nabízí dostatek soukromí, k dispozici je kryté parkovací stáni pro 2 vozidla, technické zázemí v uzamykatelném objektu mimo dům s možností uskladnění zahradní techniky apod. Na pozemku je studna, která je momentálně zakonzervována. Dvoupodlažní dům je podsklepen. Vstup do suterénu byl z důvodu nevyužití zrušen. Možnost znovuotevření. V místě je veškerá občanská vybavenost, mateřská a základní škola, sportovní středisko, obchody, lékař, knihovna. Dobrá dostupnost do Letňan a Černého Mostu. V obci vlaková stanice, MHD. PROSÍM RK NEVOLAT, DĚKUJI.
Dvougenerační rodinný dům se zahradou po rekonstrukci k prod
V zastoupení majitelé Jesenická realitní nabízí k prodeji dvougenerační rodinný dům v obci Lipinka v okrese Olomouc. Dům leží na klidném místě v centru obce a v posledních dvou letech si prošel rekonstrukci. Při rekonstrukci byla vyměněna střešní krytina, dále byly nainstalována nová plastová okna, vyměněné el, vodní a odpadové potrubí a nová koupelna. Dům disponuje s bytovou jednotkou v přízemí s dispozici 2+1 a bytovou jednotkou v podkroví 3+1 s terasou. K domu náleží velká zahrada s ovocným sadem, kotelna a garáž. Dům se vytápí kotlem na tuhá paliva a je možnost i zapojení plynu. Na ohřev vody slouží el. bojler. Obec Lipinka leží v klidné lokalitě ale do města Zábřeh, Šumperk a Uničov je to kolem 15 minut jízdy. Pokud Vás tenhle dům zaujal, neváhejte mě kontaktovat a určitě se na dům přijeďte podívat. Třída energetické náročnosti: E - Nehospodárná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 3 060 000 Kč
Rodinný dvougenerační dům Horní Cerekev + stavební parcela
Hledáte bydlení v poklidu, ale nechcete přijít o snadnou dostupnost veškeré občanské vybavenosti? Máme nemovitost přímo pro Vás! Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům s velkou zahradou v klidné části obce Horní Cerekev, okres Pelhřimov. Dům je krásně prosvětlený a to díky svému umístění, kdy je celodenně otevřen sluníčku. Velký pozemek kolem domu vybízí k jeho rozdělení a vytvoření další stavební parcely o velikosti přibližně 700m2, kdy veškeré sítě jsou v dosahu. Dům je velmi kvalitně a poctivě postaven a po celou dobu velmi dobře udržován, pravidelné revize kotlů, komína ( včetně jeho frézování ), plastová okna, zateplení domu, včetně foukané izolace. Zastavěná plocha domu činí 131 m2. Disponuje kompletním podsklepením, prvním nadzemním podlažím, druhým nadzemním podlažím a dvěma garážemi. Je tedy skvělou variantou pro velkou rodinu, či dvě samostatné rodiny. Ve sklepních prostorech se nedrží vlhkost a najdete zde garáž, dílnu pro kutily, kotelnu, sklad na dřevo, sklep, prádelnu, chodbu s WC. V prvním nadzemním podlaží se nachází bytová jednotka o velikosti 3+1 s koupelnou se sprchovým koutem a samostatným WC. Druhé nadzemní podlaží nabízí bytovou jednotku o velikosti 5+kk s koupelnou a samostatným WC. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii a z ložnice na velký balkon s markýzou. Vstup do domu je přes společnou verandu, za kterou se nachází zádveří, z něhož se vstupuje do každého bytu zvlášť. Dům je napojen na kanalizaci, elektřinu, plyn a vodovod a zároveň na vlastní, dostatečně vydatnou studnu s pitnou vodou, která je využívána. Vytápění domu zajišťuje kotel na dřevo, který splňuje nově požadovanou emisní třídu a plynový kotel. Obojí s rozvodem po celé nemovitosti. K domu náleží udržovaná zahrada o výměře 1.435 m2 s ovocnými stromy. Je na ní umístěn velký fóliovník, dva zahradní domky, udírna a vydlážděný prostor např. na pergolu. Přestože se dům nachází v klidné části obce, veškerá potřebná občanská vybavenost je na dosah ruky. Další možné starosti jako např. možnosti pracovních pozic Vás také trápit nemusí a to díky nedalekým větším městům jako je Pelhřimov, Jihlava nebo Jindřichův Hradec. Info o ceně v RK a více fotografií na: Doporučujeme osobní prohlídku. S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme.
Pěkný vesnický dům 3+1 v malebné obci Borkovany
Exkluzivně nabízíme k prodeji pěkný vesnický dům 3+1 v malebné obci Borkovany, která se nachází v údolí v Dyjskosvrateckého úvalu mezi kopci a je pouhých 30 km od města Brna. Obec je známá historickými vyškrabovanými kraslicemi, je zde unikátní barokní kostel zasvěcený Nanebevzetí Panny Marie,co pochází z r. 1746 a obec se řadí mezi známé pěstitele vína na Moravě. Dům je umístěn v řadové zástavbě v blízkosti srdce obce, kde se nachází obecní úřad, obchod, zastávka autobusu, restaurace, knihovny,ZŚ,MŠ,sportovní areál. Obec pořádá každoročně hody a o Vánocích je ozdobena betlémem. Dům má velkorysou uliční šířku 20 m, lze tedy uvažovat i o rozparcelování na dva stavební pozemky a využít tuto nemovitost pro částečnou demolici popř. rekonstrukci a výstavbu druhého řadového domu s zahradou cca 500 m2.Uliční šířka na jeden dům 10 m je dostatečná k takovému záměru.Vchodovými dveřmi vejdeme do chodby (10,7m2),kdy po pravé i levé straně máme prostorné pokoje ( 20,6 a 13,5 m2) s okny do ulice. Postoupíme-li do domu, na pravé straně se nachází kuchyň (9,8m2), koupelna (4,6m2), kde je sprchový kout, WC, umyvadlo a elektrický bojler, za kuchyní je pak po celé straně do zahrady prosklený třetí pokoj (17,8m2).Vlevo je velká spíž (7,4m2) a velké sklepy,jeden je vhodný pro zbudování protiatomového krytu.Tyto prostory jsou spojeny se vstupem na půdu. Půdy jsou prostorné, vhodné na rekonstrukci dalších prostor pro bydlení. Pod třetím pokojem se nachází vlastní vodárna a studna, na zahradě je pak studna druhá. Vejdeme-li proskleným schodištěm na zahradu, která má přes 1000 m2 pozemku, vidíme na jedné straně velkou na ulici průjezdnou stodolu,kde lze chovat koně.Tato stodola je směrem do zahrady rozšířena zastřešenou verandou pro venkovní posezení,uzení,grilování či uschování zahradní techniky. Na druhé straně domu jsou pak chlívky a pomocné hospodářské místnosti,betonový kompostér, stáj pro ustájení více koní, které jsou v zachovalém stavu. Zahrada je prostorově velkorysá, je zde vzrostlý ořešák, jabloň, třešeň,dostatek prostoru pro tvořivou realizaci relaxačních zón a možnost sazby dalších ovocných stromů. Na zahradě je dostatek prostoru pro případný výběh koní. V obci není plyn,topí se buď uhlím nebo elektrickými přímotopy, odpady jsou svedeny do septiku a trativodu,není problém dům napojit na veřejnou kanalizaci a to jak zepředu, tak zezadu. Elektrické rozvody jsou v mědi. Parkování bezproblémové na ulici, u úřadu nebo ve forhausu s průjezdem na zahradu. Střecha je zachovalá, dům je suchý, ale vyžaduje pro trvalé bydlení modernizaci a rekonstrukci dle požadavků nového využití nemovitosti pro účely chalupaření jsou potřeba pouze malé opravy, vybavení a úprava zahrady. Věřím, že dům zaujme lidi, co hledají rekreační chalupu nebo by rádi našli bydlení v klidu a v přírodě,ale zároveň potřebují dobrý dojezd do města Brna,časově trvá cesta autem do 20 min. Financování zajistíme,o prohlídku požádejte realitní makléřku,která se těší až vám dům před