inzerce, prodej, prodám, bazar

Dvojdílná kombinéza Alpinestar vel. Eu. 50

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Dobrý den,
z důvodu nevyužití - vyrostl jsem :-).
Prodám jen párkrát ježděnou dvojdílnou kombinézu Alpinestar viz. foto. Vel EU50 odpovídá postavě cca 180cm 75kg.
Po domluvě možnost vyzkoušet ideálně v rámci P5 nebo P9.
Dvojdílná kombinéza Alpinestar vel. Eu. 50
Podobné inzeráty
Dámské oblečení na motorku Alpinestar
Prodám málo používané oblečení na motorku. Bunda + kalhoty Alpinestar - kombinace propojitelná zipem, odnímatelné výztuhy ramena, lokty, kolena. Bunda má odepínací teplou vložku. Velikost na postavu výšky 155 – 165 cm, kolem 55 kg. Cena bunda+kalhoty 8000,- Boty Alpinestar - velikost 37 (4), cena 3000,-
Dvoudílná kombinéza 4SR, rukavice Alpinestar, boty Forma
Dobrý den, prodávám už starší, ale pořád dost kvalitní koženou dvoudílnou kombinézu 4SR vel. 54 ze silné buvolí kůže (mám 180cm, 80kg a je mi trochu větší vz.foto). Kombinéza je odřená na loktu a na rameni, ale nic co by mělo vadit v provozu. Cena kombinézy je 4800,-Kč a k tomu přidám originální čističe od 4SR(mýdlo na kůži a ošetřování kůže). Dále prodávám Helmu Agv K-3 vel. XS top stav, jízda pouze v kukle. Cena helmy je 4500,-Kč. Boty Forma vel. 44 s cenovkou 1500,-Kč. Rukavice Alpinestar vel. M top stav 1000,-Kč Kč. Při odběru všeho najednou cena dohodou. Jezdím trasa Náměšť nad Oslavou, Brno, Prostějov. Pro více informací nebo fotek mě nevahejte kontaktovat.
Motokarova kombinezu dětská Alpinestar
Dětská motokarova kombineza Alpinestar Dětská vel.130 sms /e-mail
Kombinéza Alpinestar
Prodám kombinézu Alpinestar, kdo si nemůže dovolit dát za novou 20-30k ideální. velikost je 52, asi jsem schopný i poslat.
Street Racer Predátor-Dětská Pánská(Dámská)moto kombinéza
velikost 12(posledni foto rozměry)Dětská jednodílná kombinéza vyrobena ze 100% hovězí kůže té nejvyšší kvality.Perforační panely umístěné na kombinéze zajistí její prodyšnost především v parných, letních dnech.Podšití příjemnou síťovinou.Stretchové panely nad koleny, lokty, v oblasti ramen a beder zajistí volnost pohybu.Kombinéza je opatřeny YKK zipy, které jsou považovány za jedny z nejkvalitnějších.Vyjímatelné CE chrániče umístěné na ramenou, loktech a kolenou zajistí maximální bezpečnost.K bezpečnosti významně přispěje také pěnový zádový chránič. Příjemné zakončení rukávů z neoprenu poskytuje příjemný komfort.Dvojitě a trojitě prošité švy speciální nití pro maximální pevnost kombinézy.Aerodynamický hrb zlepšuje aerodynamiku a výrazně zvyšuje bezpečnost.Kombinéza je vybavena kolenními slidery, které se uchycují pomocí suchého zipu.Chcete svému malému motorkáři dopřát tu nejlepší možnou ochranu a bezpečnost. Kombinéza Street Racer Predator je tou správnou volbou. Vel. 12 - hrudník 82 cm, pas 78 cm, boky 92 cm, ramena 58 cm, vnitřní šev od rozkroku 66 cm. Tato kombinéza je nová nikdy použita, záruka. Prosím osobní odběr nebo platba předem na učet.
RST Black pánska kožená moto kombinéza L 52
Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L. Ideálna na výšku asi 178-186cm, váhu asi 80-88kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 53cm Hrudník: 58cm Rukáv z vnútra: 48cm Rukáv zvonka: 65cm Celková dĺžka bundy: 70cm obvod pásu: cca 84-95cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 70cm vonkajšia dĺžka nôh: 99cm Zaslanie na výdajné miesto Packeta (Zásílkovna) +100Kč alebo na adresu +150Kč, platba dobierkou pri prevzatí. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Pozrite si aj ďalšie moje inzeráty. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza RST. Farebné prevedenie je čierna a koža, minimum textilných častí. Vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Bunda má aj vyberatateľnú tepelnú vložku. Kombinéza má pevné protektory RST - ramená, lakte, kolená. Mäkké posltrovanie na chrbte aj bokoch. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Bunda má stredne dlhý strih, 2 vonkajšie a 1 vnútorné vrecko. Dlhý zips pre spojenie bundy a nohavíc do kombinézy. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Nohavice majú strečové časti aj reflexné prvky, 2 vrecká na zips. Ideálna kombinéza na šport aj naked, okruh, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo veľmi dobrom stave, bezchybná, málo nosená.