inzerce, prodej, prodám, bazar

Dveřní mosazné kování, rozteč 90mm, různé druhy, více kusů

Kategorie: Stavební materiál

Prodám kliky a štítky z mosazi na vnitřní dveře. Jednání se o staré zachovalé a vyčištěné kování. Cena kování na jedny dveře (křídlo) je 2680Kč. Osobní předání či zaslání poštou. Pro kontakt využijte prosím formulář níže.
Dveřní mosazné kování, rozteč 90mm, různé druhy, více kusů
Podobné inzeráty
Původní mosazné dveřní kování, originál po renovaci
Kompletní celomosazné starožitné antikové kování na osazení několika dveří. Mám až 20 párů. Kování je původní prvorepublikové tj. nejedná se o repliku. Rozteč 90mm.Ve stejném stylu mohu nabídnout i okenní kování či jednotlivé prvky dveřního kování (samostatná klika, štítky...). Cena 2750Kč za kování na jedny dveře. Osobní odběr v Hradci Králové či zaslání na dobírku poštou.
Nepoužité prvorepublikové kování na dveře, mosazné, klasické
Prodám až 16 sad kování na vnitřní dveřní křídla. Jedná se o nové originální kování, které však nebylo nikdy použito tj. je ještě originálně zabaleno. Rozteč 90mm, délka štítku 24cm.Cena za kování na jedny dveře je 4590Kč. Dále nabízím téže kování po repasi za 2680Kč/kus. Inzerát platí do smazání. Možnost předání v Hradci Králové či zaslání poštou
Kování mosazné původní na historické dřevěné dveře
Prodám více typů mosazného či alpakového prvorepublikového kování- klik se štítky na dveře. Od jednotlivých typů mám více kusů. Rozteč vždy 90mm. Cena za kování na jedny dveře je 2180Kč.
Dveřní mosaz kování, kliky na dveře prvorepublikové,15 sad
Nabízím až 15 sad dveřního masozného kování z první republiky. Kování je po pečlivé repasi. Jedná se o klasickou žlutou mosaz. Cena za pár kování tj na jedno dveřní křídlo je 2750Kč.
Mosazné kování, kliky dveřní staré, různé typy
Nabízím kování z mosazi staré, ale citlivě renovované. Vše funkční k okamžité montáži. Každý typ kování mám ve více kusech. Některých až 20 párů. Cena za pár 2870Kč. Osobní předání či zaslání poštou.
Antibakterialni potrubi 90mm pro rozvody VZT
Dobrý den, po realizaci VZT mi zůstalo nějaké antibakterialni potrubi, které ještě někomu může posloužit. Cca 17m Antibakterialni potrubi V-System 90mm - bílé 2x cca 11m D-FLEX hadice 90mm - antibakt.- zelená 3x cca 2,5 m D-FLEX hadice 90mm - antibakt.- zelená. Cena za komplet vše. Ideálně osobní předání. Je možné se potkat někde v Brně, popřípadě Sokolnice