inzerce, prodej, prodám, bazar

Dveřní kování KREDO Rostex zlaté

Kategorie: Ostatní

Dveřní kování KREDO klíč r. 90 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Máme 1 kus. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Dveřní kování KREDO Rostex zlaté
Podobné inzeráty
Dveřní kování KREDO Rostex stříbrné
Dveřní kování KREDO klíč r. 90 Cr-nerez stříbrné klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Máme 2 kusy. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Dveřní kování SONET Rostex zlaté klíč
Dveřní kování SONET klíč r. 72 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Vzdálenost mezi šrouby 17,8cm, šířka štítku 34,5 mm. Máme 1 kus. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Dveřní kování SIESTA Rostex zlaté klíč
Dveřní kování SIESTA klíč r. 72 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Vzdálenost mezi šrouby 17,8cm, šířka štítku 34,5 mm. Máme 1 kus. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Dveřní kování PREMIO Rostex zlaté klíč
Dveřní kování PREMIO klíč r. 90 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Vzdálenost mezi šrouby 25cm, šířka štítku 41,5mm. Máme 2 kusy. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Dveřní kování TERNO Rostex zlaté klíč
Dveřní kování TERNO klíč r. 90 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Máme 2 kusy. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.
Dveřní kování STRATO Rostex zlaté klíč
Dveřní kování STRATO klíč r. 90 titan zlaté klika-klika ROSTEX. Kování je určeno pro interiérové dveře o tloušťce 35-50 mm. Vzdálenost mezi šrouby 25cm, šířka štítku 41,5mm. Máme 2 kusy. Vyrobeno v ČR Rostex Vyškov. Jde o výprodej skladu. Kování je nové, bude na ně vystaven daňový doklad.