inzerce, prodej, prodám, bazar

Dveřní klika

Kategorie: Doplňky

Prodám dveřní kliku do interiéru, průměr kruhové rozety je 54mm. Vrtá se pomoci vrutů schovanými pod krycí rozetkou. Jsou použité ale stále hezké. Mám dohromady šest sad, muzu prodat po kusech a nebo vše naráz. Lze předat osobně v Náchodě či Trutnově nebo poslat přes zasilkovnu.
Dveřní klika
Podobné inzeráty
Dveřní rozetové kování starožitné
Prodám starožitné dveřní kování rozetové v dobrém stavu. Celkem 2 ks společně. Dodání po Liberci a okolí zdarma po dohodě.
Prodám dveřní zarážky (závaží)
Prodám 26 kusů dveřních zarážek s váhou 1,1 kg. Sloužily jako závaží. Pouze všechny najednou.
Dveřní stoper-zarážka
Nový dveřní stoper-zarážka v podobě listu, barva oranžová a žlutá. List stačí hodit na podlahu před otevřené dveře - jako zarážka funguje výborně. List je také možné nalepit na zeď jako zarážku. Dále ho lze využít jako hračku pro děti, popřípadě designový doplněk). Velikost (šíře) 140 mm, tloušťka 12 mm. Cena za 2ks. Osobně v Praze/Zásilkovna.
Bukové dveře PRÜM
bukové dveře zn. Prüm. Dveře jsou v top stavu, bez poničení, zámek funkční. Cena za dveře je 1000 kč včetně dveřní kliky Lusy M&T za 1500 kč komplet. Klika je nerezová s dozickým zámkem. Výška 198 cm, šířka viz foto
Klika
Klika interierova možnost koupit 2 kusy cena za jeden 200 Kč
STOP Zarážka dveří těžká
NEVOLAT, pouze SMS!!! Prosím jen vážné zájemce!!! STOP Zarážka dveří těžká. Dobrý stav. Cena za 6 kusů. Dveřní zarážka z nerezové oceli v kombinaci s černou gumou chrání dveře i stěny před poškozením. Zarážku oceníte především v horkých letních měsících, kdy díky své hmotnosti udrží dveře otevřené a do vaší domácnosti či kanceláře tak bude moci proudit čerstvý vzduch.Gumová podložka na spodní straně chrání podlahy před poškrábáním a zároveň zabrání klouzání zarážky. PC: 4200 Kč. Důvod prodeje je stěhování. Pouze osobní odběr na Praze 7.