inzerce, prodej, prodám, bazar

dva zrzaví koouři

Kategorie: Kočky

dobrý den. už se staráme o dva kocoury a tito dva zrzci se přidali. na nás už je to ale moc a byli bysme rádi,kdyby se jich někdo ujal a staral se o ně lépe než my.
jsou odchovaní venku a jsou na to zvyklí. jsou staří kolem 1 roku. jsou to bráchové,tak raději oba spolu.
jsou spíš zakřiknutí. nikdo se o ně pořádně nestaral. budou vděční za pořádnou péči.
dva zrzaví koouři
Podobné inzeráty
Zviřata kočky
Dobry den, mam zrzavi kocor jesli se hce negdo o jeho postarat ,prosim zavolajite inzerat plati do smazani,prejo hesky den.
Výjimečná 9 letá kočička hledá láskyplnou rodinu. Celá ČR
Výjimečná kočička hledá láskyplnou rodinu. Sisinka je přibližně 9 letá kočička, která si toho bohužel zažila hodně, když se k nám dostala vážila 2 kg a původně jsme si mysleli že je to odrostlé kotě a kotě porodilo koťata, než se jí povedlo odchytnout zabřezla po dvou měsících znova. Kočička byla nakonec cca 4 letá dle sdělení původní majitelky a byla drsně týraná, co přímo víme tak nám bylo sděleno že "manžel to posledně přehnal že do ní kopal tak to zdrhla" "manžel jí dává běžné jen výchovné facky jako dceři" "to je snad normální že ji hodíme o zem přece nemá co chodit do postele a na linku" věty které nám bohužel utkvěli v paměti navždy. Reálně byla kočička podvyživená na těle měla různé podivné rány v tu dobu bez zlomenin mající cca dvou měsíční koťata a již zabřezlá s dalšími. Kočička byla ve stavu že se dva roky nedala chytit do ruky, když nám jednou utekla na půdu a chytit jsme ji museli strachem se pomočila a dokousala chytače tak že se zastavila až o kost a nepustila jak bojový pes. Také dobré dva roky trval strach z čehokoliv měkkého, ač peřiny, pelíšků ... bála se nato byť šlápnout, spát na nich to nepřicházelo v úvahu ... evidentně zato byla bita. Trvalo to dlooooooouho ale kočička, ač měla být u nás na chvíli dočasně byla déle jelikož šrámy na dušičce byly velké avšak dnes je z ní úžasný mazel a je plně socializovalá, její lidí miluje, nebojí se kontaktu, je to mazel mazlivý a nebojí se ani pelíšku a peřin ❤ Opačně je z ní milující kočička pro kterou je její rodina nejvíce. Bude úplně úžasná jak k starším lidem a nebo k dětem, je trpělivá a moc hodná, zvyklá momentálně i na batolátko které samozřejmě hlazení napodobuje po rodičíxh a je z toho korigované třískání kočičce po zádech, na které kočička nijak nereaguje, když je jí to nepříjemné jen odejde, tedy strach se povedl odbourat úplně a batolátku dovolí hodně ... ❤ Z historie si nese některé šrámy na srdíčku ... a to konkrétně: je obéznější než by mohla být, protože více papá jak ji to chybělo, nesnese druhou dospělou kočku vedle sebe prala se původně s jinou o jídlo ... (opačně pokud byste si k ní chtěli pořídit kotě tak ty brala jako své, u kocoura kastrovaného pokud není agresivní je předpoklad že ho snese také vyrůstala s bratrem toho a u nás na kocoury byla ok ... ale holky kočky neeee), bojí se velkých psů ... bývalí majitelé měli ... a bojí se veterináře a cest takže není na nějaké ježdění co týden na chatu a podobně. A jelikož je to kočička již na něco zvyklá je pro ni potřeba mít dům se zahradou je zvyklá chodit ven v bytě by trpěla. Avšak je to gaučák 90% je doma a když jdete z domu na procházku jde s Vámi jak pes a na zapískání přijde ❤ Lokalita pro nás není podstatná, dovezeme kamkoliv po seznámení se s novými majiteli ... je za námi dlouhá a náročná práce s touto kočičkou a chceme, aby našla vynikající domov aby již nikdy nezažila nic špatného ... zaslouží si to ❤ Kočička je kastrovaná, čipovaná, ultrazvuk zuby jednou ročně, neočkovaná v perfektní kondici.
Kocouři
Do dobrých rukou daruji dva kocourky + veškeré vybavení. Rezavý (Jackie) je rok a půl starý kocour, mourovatý (Joe) pak třičtvrtě roční kocour, oba dva po kastraci, jsou zvyklí být doma a oba jsou naučení chodit na záchod. Osobní předání v Olomouci a blízkém okolí, popřípadě za odvoz.
kocour v útulku, Dubík, dva roky
Ahoj. Jsem kocourek asi dva roky starý a s necelými čtyřmi kily. Představ si, že jsem se delší dobu potuloval na ulici, v obci Háj u Duchcova a nevypadal jsem vůbec dobře. Všiml si mě hodný člověk a kontaktoval útulek. Dostal jsem jméno Dubík. Byl jsem velmi zadredovaný a mám svrab v ouškách. Až se pořádně výléčím, bohužel i dušičku, bude ze mě nádherný majestátní kocourek. K lidem zatím nejsem moc vstřícný, ale věříme, že vše zaléčí čas. Do adopce odejde kastrovaný, čipovaný, odčervený, odblešený, testovaný na FIVa eFeLV. na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku na našich stránkách útulku AniDef Žim, případně prosíme volejte na tel:
DVA KRÁSNÍ KLUCI ČEKAJÍ NA SPOLEČNÝ DOMOV
Každý,kdo má doma dvě kočičky, jistě potvrdí, že je to výhra. Pro číči i pro majitele.Kočičky se spolu snáze zabaví, když není nikdo doma, kdo by je pomazlil, přitulí se k sobě, navzájem se opečovávají a pro páníčky je pozorování jejich činností často větší zábava než televize. Kdo měl jen jednu kočku a později si k ní pořídil další, říká, že lituje, že se to nestalo už dřív. A my zde máme právě takovou dvojici, která by potřebovala společné umístění. Je to černobílý tříletý táta Mikeš a jeho téměř bílý synek Jurášek. Do útulku se dostali po smrti své paničky. Zatímco Mikeš s krásnou kresbou na kožíšku je samostatný, společenský a velmi mazlivý kocourek, na synka Juráška už nemocná panička neměla dost sil k řádnému vymazlení a tak je Jurášek takový zakřiknutější a bojácnější, je ale veliký dobráček. S každým se snese, s nikým se nepere, nic neničí, je opravdu moc hodný. Akorát musí mít stále na blízku taťku a bez něj by si v novém domově zvykal velmi těž na něm opravdu extrémně závislý, proto pro tyhle dva milánky hledáme společný domov pouze v bytových podmínkách. Nikdy ven nechodili a venku to prostě neumí.Oba kocourci jsou naprosto zdraví,očkovaní i kastrovaní a zcela čistotní. A jen dodatek: v našem azylu máme od stejné paničky ještě jednu dvojici vhodnou na společnou adopci-dvě holčičky-mámu Macinku a dcerku Rozárku, viz naše další inzeráty a webové stránky. email: cetlova@, tel.
Dva pelíšky pro kočku nebo psa
Prodám dva pelíšky buď jako set nebo separátně po jednom. Stav obou je téměř nový.