inzerce, prodej, prodám, bazar

Duvo+ Přepravka plastová 77x43x51cm

Kategorie: Psi

Prodám, nové
Duvo+ Přepravka plastová 77x43x51cm
Podobné inzeráty
DUVO+ Proutěný košík na kolo s polštářem 35 × 55 × 49 cm
Prodam prouteny kosik na psa na nosic kola vice info zde . Super stav, moznost pridelat na vetsinu nosicu. Vozili jsme cca 9 kg fenku. Mozne i osobni predani v Praze.
Přepravka hliníková NOVÁ
Stabilní a bezpečná přepravka na cesty autem nebo na doma. K dostání v různých velikostech. S touto přepravkou nestojí bezpečné přepravě autem nic v cestě. Hliníkový rám poskytuje dostatečnou ochranu, vysoké stěny zajišťují dodatečnou bezpečnost. Díky neklouzavé termopodložce a suchým zipům ze spodní strany pro optimální upevnění je tato přepravka nepostradatelná Podrobnosti produktu: s hliníkovým rámem stabilní, bezpečná a tichá vysoké stěny pro čisté dno a vyšší bezpečnost optimální využití kufru díky zkoseným stěnám dveře s bezpečnostním uzávěrem s neklouzavou termopodložkou: praní v pračce do 30 °C upínací pásky na dně pro bezpečnější pozici v kufru auta Barva: grafit Pořizovací cena 4800, přepravka je nepoužitá, úplně nová
Prodám přepravku/kennelku
Prodám přepravku na psa. Je to velikost 6. použitá 4x na výstavu. Prodám k ní i kolečka. Certifikováno IATA pro leteckou dopravu Uzavíratelné zámky poskytují neobyčejně dobrou bezpečnost při delších cestách. Přepravka ve velikosti č. 5,6 a 7 je vybavena prostorem k uložení věcí, např. snacků, hraček nebo jiných potřeb. Praktická plastová mistička na vodu nebo krmivo zavěsitelná na dvířka přepravky je součástí balení. Dvířka se buď otevírají na stranu nebo je lze kompletně vyndat. Mřížka u přepravních boxů č. 5, 6, 7 je dvojnásobně vyztužena. Tato přepravka je akceptována skoro všemi leteckými dopravci (podle pravidel IATA). Přepravka je také vybavena úchytem, který umožňuje její tažení, proto doporučujeme k ní objednat i sadu koleček. Příslušenství: Sada koleček se skládá ze 2 otočných předních koleček vybavených systémem blokace a 2 pevných zadních koleček. Montáž koleček je snadná a nepotřebujete k ní žádné nářadí. Kolečka nejsou součástí objednávky a je nutné je objednat samostatně. Příslušenství k přepravce pro psa Gulliver:
Nová přepravka pro psy Ferplast Atlas 70 Professional
Velmi prostorná plastová přepravka Atlas Profesional je velmi vhodná pro malá i velká plemena psů. Vhodná předevší na delší cesty s každým domácím mazlíčkem. Přepravka je certifikovaná pro leteckou přepravu. Vybavení: Vyklápěcí rukojeť. Samozavírací úchyty s bezpečnostním blokovacím systémem. Miska součástí balení. Rozměry velikostí: 101 × 68,5 × 75,5 cm 12,9 kg Možnost osobního vyzvednutí v Hradišti na Písku nebo Heřmanově Městci
přepravka Ferplast Atlas 70 Professional
Atlas 70 Profesional 101 × 68,5 × 75,5 cm 12,9 kg. Velká, prostorná profesionální přepravka pro velká i malá plemena psů. Přepravka je nová určená pro velká plemena, nemá 4 kolečka, která jsou demontovatelná a dají se dokoupit. Nejsou součástí prodeje. Původní cena 5400 Kč. Osobní odběr.
plastová přepravka SAVIC
Plastová přepravka na kočky a malá plemena psů od belgického výrobce SAVIC. Rozměr dna 46 x 26, výška 32 cm. Dvířka s oboustranným otevíráním, lze je vyndat. Cena 300,- Kč, Osobní odběr.