inzerce, prodej, prodám, bazar

Duté vlákno

Kategorie: Ostatní

Prodam asi tak 4.5Kg nového dutého vlákna na vyplň plyšových hraček, polštářů a přikrývek.
Duté vlákno
Podobné inzeráty
Přikrývka celoroční Brotex
Nevyužiji Nepoužitá Pc: 1127kč Přikrývka Aloe Vera, celoroční 140x200cm Hmotnost pouze výplňového materiálu: 850g na celý rozměr výrobku ( 300g/m2 ) Složení přikrývky: povrch - 100% polyester (mikrovlákno s výtažky Aloe Vera), výplň - 100% polyester ( dutinkové komorové duté vlákno pojené) Tato přikrývka je vhodná pro celoroční užívání a do místností, kde je stálé teplo. Obsahuje vysoce kvalitní dutinkové komorové pojené plně protialergické duté vlákno, které je určeno specielně pro výrobu těchto přikrývek. Díky tomuto vláknu se přikrývka obemkne kolem těla spícího člověka a přispěje k pohodlnému spánku.Povrchovým materiálem je 100% polyester - mikrovlákno s výtažky z rostliny Aloe Vera. Aloe Vera příznivě působí na lidskou pokožku, má schopnost zmírňovat bolesti kloubů a svalů. Během užívání postupně uvolňuje extrakty ze svých vláken, které mají výrazný antibakteriální efekt, tudíž bezpečně zaručí hubení bakterií a roztočů. Přispívá k uvolnění těla, relaxaci a ničím nerušenému klidnému spánku. Přikrývka je vhodná pro alergiky a astmatiky. Přikrývky Aloe Vera se dají prát v automatické pračce do 95°C a poté sušit v bubnové sušičce na sníženou teplotu.
Výplň do polštářů (duté vlákno)
Prodám úplně novou výplň (zavařenou v obalu). Bílé nadýchané vlákno lze použít i pro dekorační účely (vánoční výzdoba; vizualizace sněhové přikrývky; bílá "mračna" na stropě pokoje atd.) Jedno balení váží 1kg. Prodám: 1 kg až 3 kg: balení za 120 Kč; v případě koupi více než 3kg: balení za 110 Kč. Mohu Vám balení předat osobně nebo zaslat Zásilkovnou či jinou doručovací službou.
Neprůstřelný keramický plát třídy IV
Anatomicky tvarovaný keramický plát. Přední a zadní strana zásuvné desky je polepena voděodolnou látkou. Materiál - Keramika z karbidu křemíku + UHMWPE Velikost - 25*30 cm Barva - Černá Hmotnost - 2 kg Typ - Tvrdá keramická deska Materiál: UHMWPE - jedná se vlastně o polyethylenové vlákno s mimořádně vysokou pevností. Polyethylenová vlákna se vyrábí z nasycených lineárních makromolekul alifatických uhlovodíků. Výchozí látkou je polymer s mimořádně vysokou molekulovou váhou (UHMWPE z anglického Ultra-high-molecular-weight polyethylene). Polyethylenová vlákna mají mimořádně vysokou pevnost v tahu, podle některých údajů až desetkrát vyšší než například speciální uhlíkové vlákno. Důvodem je extrémně dlouhý řetězec s molekulární hmotností v milionech (obvykle 2 – 6 milionů), který je s ostatními řetězci spojen van der Waalsovými vazbami. Výrobky dobře odolávají ultrafialovému záření (po 1500 hodinách nejméně 80 %) a mnoha chemikáliím. Použití vláken pro textilní účely je omezené, protože se dají jen velmi obtížně řezat a mají nulovou navlhavost. Jsou velmi odolné proti tření (15x odolnější proti tření než uhlíková ocel). Dyneema® vlákno je bez chutí a bez zápachu a je netoxické. Pláty jsou nové, nepoužité. Životnost plátů je neomezená. Upřednostňuji mailový kontakt, abych měl přehled o objednávkách a komunikaci. Pokud mne chcete kontaktovat telefonicky, pak volejte prosím pouze Po-Pá 9-15h. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Osobní odběr není možný.
PASGT M88 9mm UHMWPE neprůstřelná helma třídy IIIA
Vysoce kvalitní helma vyrobená z PE splňující standard UN Level NIJ IIIA. Černá helma (LW - Light Weight) vyrobena ve stylu provedení PASGT M88. Základem je odolná plastová skořepina s matným povrchem. Stavitelné dvoubodové řemení s podbradníkem a vnitřek helmy nabízí maximální pohodlí a dobrou fixaci na hlavě. Materiál: PE Velikost: 274*250*168 mm Barva: černá Balení: 1ks Velikost chráněné oblasti: 0.13m2 Hmotnost 1,2 kg Materiál: UHMWPE - jedná se vlastně o polyethylenové vlákno s mimořádně vysokou pevností. Polyethylenová vlákna se vyrábí z nasycených lineárních makromolekul alifatických uhlovodíků. Výchozí látkou je polymer s mimořádně vysokou molekulovou váhou (UHMWPE z anglického Ultra-high-molecular-weight polyethylene). Polyethylenová vlákna mají mimořádně vysokou pevnost v tahu, podle některých údajů až desetkrát vyšší než například speciální uhlíkové vlákno. Důvodem je extrémně dlouhý řetězec s molekulární hmotností v milionech (obvykle 2 – 6 milionů), který je s ostatními řetězci spojen van der Waalsovými vazbami. Výrobky dobře odolávají ultrafialovému záření (po 1500 hodinách nejméně 80 %) a mnoha chemikáliím. Použití vláken pro textilní účely je omezené, protože se dají jen velmi obtížně řezat a mají nulovou navlhavost. Jsou velmi odolné proti tření (15x odolnější proti tření než uhlíková ocel). Dyneema® vlákno je bez chutí a bez zápachu a je netoxické. Helmy jsou nové, nepoužité. Upřednostňuji mailový kontakt, abych měl přehled o objednávkách a komunikaci. Pokud mne chcete kontaktovat telefonicky, pak volejte prosím pouze Po-Pá 9-15h. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Osobní odběr není možný.
Duté kovové tyčinky
Duté kovové tyčinky, délka 85 mm stříbrné - díky vroubkované struktuře se krásně třpytí( k dispozici 25ks), zelené 80mm. Vhodné k výrobě zvonkoher a lapačů snů. Volejte nebo pište na mail, ne SMS. Cena za 1 ks.
Ručně háčkovaná kačenka
Výplň duté vlákno