inzerce, prodej, prodám, bazar

Důmyslný rytíř D.Q. de la Mancha, Pěšky mezi bu

Kategorie: Ostatní

Pěšky mezi buddhisty a komunisty: 150,-
Důmyslný rytíř D.Q. de la Mancha:150,-



Důmyslný rytíř D.Q. de la Mancha, Pěšky mezi bu
Podobné inzeráty
Královnin rytíř (manga)
Prvni 3 vydani. Perfektni stav. Během zimních prázdnin jede 15letá Yuna Lee na návštěvu za matkou do Německa. Nešťastně spadne ze skály a zachrání ji 18letý rytíř Rieno, žijící v kouzelné zemi Fantasma. Uzavře s Yunou dohodu: pokud jí zachrání život, musí se za něj vdát a stát se jeho královnou. Yuna, vděčící rytíři v zářivé zbroji za život, se nemůže rozhodnout mezi svou rodinou a přáteli doma a životem královny Fantasmy! Doprava: Osobni predani Chrudim: Zdarma Zasilkovna: Dle aktualnich cen Platba: Hotove nebo prevodem na ucet Na dobirku nezasilam
Pohárky + RYTÍŘ + slon
Pohárky a slon + Rytíř
Pěšky mezi buddhisty a komunisty
Prodám knihu Pěšky mezi buddhisty a komunisty (Ladislav Zibura). Stav: jako nová včetně autorova podpisu, viz foto, Nakladatel: BIZBOOKS, 2016. Osobní předání Rakovník, případně Praha 6 nebo Praha-Letňany (občas i Praha 4-Chodov), nebo možnost zaslání přes Zásilkovnu, možno i Českou poštu nebo GLS. Cena 250 Kč (+ případná doprava) Děkuji.
ZÁKON PŘIŠEL PĚŠKY
Prodám knihu ZÁKON PŘIŠEL PĚŠKY - povídky, historky a fotografie z Divokého západu, sestavené Walterem Stambergerem a Vildou Dubským z různých pramenů. Vydalo nakladatelství MF v roce 1966.
PRODEJ REKREAČNÍ CHATY - TRHOVKY NA ORLICKÉ PŘEHRADĚ
PRODEJ REKREAČNÍ CHATY - TRHOVKY NA ORLICKÉ PŘEHRADĚ zateplená dřevěná chata 3+1 - obývací místnost/jídelna, 2x ložnice, kuchyňka, koupelna (užitná plocha cca 60 m2) prostorná obytná místnost je vybavena novou, minimálně používanou luxusní vířivkou sprchový kout, WC, bojler, umyvadlo se skříňkou kuchyňka - malá lednička, 2x elektrická plotýnka, mikrovlnka, nádobí elektřina 220 V, voda ze společné studny zavedená do chaty, stropní ventilátor uzamykatelný skladový prostor pod chatou přístupný zvenčí - pro kočárek, kola apod. využití ohniště a hřiště na společném pozemku se sousedními chatami parkování u chaty, dojezdová vzdálenost - Praha 70 km, Příbram 30 km, Sedlčany 32 km REKREACE V OKOLÍ písčitá pláž - Borská zátoka (možnost výhledu přímo z chaty - pěšky do 10 min), druhá pláž s přístavištěm v sousedním kempu (pěšky cca 15 min) vodní sporty, vyjížďky lodí, půjčovny lodiček restaurace, bary tenisové kurty, bowling Orlická přehrada - dojezd autem cca 10 minut od chaty vhodné zázemí pro rodiny s dětmi, turisty, sportovce, pro rybáře i mimosezónně :-) chata ideální k pronajímání za účelem zisku !!! Při rychlém jednání možná sleva, skutečným zájemcům doporučuji osobní prohlídku objektu.
Shnuggle vanička bílá používána 5M
Bezpečné a pohodlné koupání pro děti Vhodná pro děti od narození do 12 měsíců Miminka do 6 měsíců jsou opřená o měkkou zádovou opěrku – podepřená speciální zarážkou Bum Bump Miminka od 6 měsíců ve vaničce pohodlně sedí Důmyslný tvar – rodiče mají při mytí obě ruce volné Měkká zádová opěrka – pro maximální pohodlí dítěte Gumové nožičky – maximální stabilita Kompaktní velikost – snadné přenášení a skladování Úspora – na vykoupání stačí pouhé 2 litry vody Praktická zátka k vyprázdnění nebo osvěžení koupelové vody Parametry Rozměry 60 × 39 × 36 cm (d × š × v) Vhodné od 0 Měs