inzerce, prodej, prodám, bazar

Dům u moře - Supetar, 250m2, ev.č. 14932197

Kategorie: Domy

Ev.č. 14932197
Prodej domu, který je polovinou dvojdomu o rozloze 250 m2 sestávající ze 4 bytů se samostatným vchodem.

Supetar je město v Chorvatsku, největší osada na ostrově Brač a hospodářské, kulturní a turistické centrum ostrova Brač.

Nachází se na severní straně ostrova Brač, naproti městu Split, a jeho rozloha je asi 30 km2.

Supetar je spojen se Splitem přímou trajektovou linkou. Trajekty ze Splitu a Supetaru vyplouvají 10-12krát denně, v letních měsících mnohem častěji. Plavba trvá asi 50 minut.

Dům se nachází v centru města Supetar, s výhledem na moře.

Na prodej východní část dvojdomu sestávající ze 4 bytů a 5 parkovacích stání.

Dva apartmány jsou umístěny v přízemí a dva ve druhém patře.

Každý apartmán je registrován pro 5 osob, o rozloze cca 50m2 plus terasa.

Všechny terasy v bytech jsou zastřešené, dvě terasy mají plochu 9m2 a dvě terasy 15m2.

Vzdálenost od moře je 150 metrů a od centra 800 metrů.

Východní část dvojdomu, který je na prodej, je vlastně již zavedena v pronájmu, je v provozu celých 12 měsíců v roce, vzhledem ke své atraktivní poloze.

Je zde možnost nadstavby jednoho patra plus vysoké podkroví o celkové ploše 200m2.

Jedná se o skvělou obchodní příležitost nebo příležitost pro krásný dům pro vaši velkou rodinu. U zmíněných nemovitostí je připravena nejen nemovitost k prodeji k nastěhování, ale i samotná lokalita, která se nachází v klidném prostředí a přitom dostatečně blízko veškerého doprovodného zázemí pro život, což dává budoucímu kupujícímu možnost možnost užít si to jak po stránce rodinného života, tak i vyřizování cestovního ruchu a rychlé návratnosti vložených prostředků.

Kontaktujte nás s důvěrou.
Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům u moře - Supetar, 250m2, ev.č. 14932197
Podobné inzeráty
Energeticky úsporný dům 40m od moře - Novi Vinodolski, 262m2
Ev.č. 14932304 Představujeme vám nový dům jen 40 metrů od moře! Ve 2. řadě k moři je krásně zdobený rodinný dům s garáží a moderním systémem vytápění a chlazení využívajícím moře! Dům se skládá ze suterénu, přízemí a prvního patra. V přízemí se nachází dvoupokojový byt s obývacím pokojem 120 m2. V prvním patře jsou dva jednopokojové apartmány s obývacím pokojem a krásnými terasami a balkony. V suterénu je další byt a kotelna. Dům byl postaven a vybaven pouze těmi nejkvalitnějšími materiály a byl vyzdoben s velkou pozorností a stylem! Dvůr vyzdobený bračským kamenem a metodami feng shui! Tato nemovitost byla předmětem různých článků v časopisech a novinách. Vytápění a chlazení mořem, tedy tepelným čerpadlem, které čerpá moře z hloubky 35 metrů, přičemž systém odebírá tepelnou energii z moře a rozvádí ji potrubím po celém domě. V zimních měsících je mořská voda využívána v tepelných čerpadlech a systémech podlahového vytápění k vytápění celého domu, v létě je naopak ochlazována klimatizací. Dům má video dohled a dokonce dva systémy proti vloupání! Je vybavena elektrickými žaluziemi, v každé koupelně je hydromasážní sprchový kout, v koupelně v přízemí je navíc hydromasážní vana. Bydlíte v přízemí domu, zatímco apartmány v prvním patře a suterénu jsou pronajímány turistům! K domu náleží kromě garáže také 5 venkovních parkovacích stání. Vynikající příležitost díky své blízkosti k moři a životním zařízením, svému uspořádání a systémům, kterými je vybaven, a možnosti investice ve formě turistického pronájmu, která by se velmi rychle vyplatila. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Luxusní dům u moře - Fažana, 340m2, ev.č. 14932298
Ev.č. 14932298 Luxusní dům na prodej ve Fažaně s bazénem a jacuzzi, první řada u moře. Dům se nachází v elitní a klidné části Fažany, pouhých 80 metrů od pláže a 200 metrů od centra Fažany. Díky své poloze je zaručen věčný výhled na moře - Fažanský průliv, centrum Fažany a Brijunské ostrovy. Byl postaven v roce 2016 z výhradně ze špičkových materiálů, vícevrstvého vysoce kvalitního hliníkového truhlářství (Schüco), designových podlah a nábytku, mramorových schodů, silné izolace (12 cm), fan-coli a spousty moderních , vysoce kvalitní a na zakázku vyrobené detaily. Celková výměra je 640 m2, obytná 340 m2. Dům je vybaven 2 alarmy (standardní a LED světelný alarm), video dohledem ze všech stran, podlahovým vytápěním napájeným fancoilovými jednotkami, ohřevem teplé vody a bazénu přes solární kolektory, centrálním vysavačem (každá místnost), klimatizací a TV s plochou obrazovkou v každém pokoji. Dům má vestavěný výtah, který spojuje všechna podlaží, a je uzpůsoben pro osoby se zdravotním postižením - od šířky dveří až po bezbariérové ​​koupelny. Dům se skládá ze suterénu, přízemí, 1. patra, bazénu, vířivky a zahrady + 6 parkovacích míst. Suterén: V suterénu je prostorná krčma s krbem (bračka kámen), kuchyň, WC, kotelna a místnost na pračku a sušičku. Přízemí: Při vstupu do domu (přízemí) se nachází vstupní chodba, toaleta pro hosty, velký obývací pokoj a kuchyně se vstupem k bazénu. V přízemí je také jedna velká ložnice s vlastní koupelnou. 1. patro: V 1. patře jsou 4 pokoje s vlastní koupelnou, z toho jeden s vanou. Dva pokoje mají přímý výhled na moře, zatímco další dva mají výhled na krásný bazén. Mezipatro V mezipatře se nachází kancelářská místnost, kterou lze zařídit a vytvořit další místnost. Střecha: Na střeše je velká terasa s krásným výhledem na moře a venkovní sprchou. K dispozici je bazén o velikosti 9x4m, hloubka 130 cm. Bazén má masážní koutek a vodopád v různých barvách LED. Vedle bazénu je jacuzzi pro 7 osob, strojovna se zárukou 10 let a sprcha. Na dvoře je také krytá terasa s venkovní kuchyní. Dvůr je oplocený a obklopený přírodou (olivníky, portugalské palmy, anglická tráva a mnoho krásných detailů) a nabízí neuvěřitelné soukromí. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Novostavba 1/2 domu o dispozici 4+kk, 126m2, zahrada 250m2,
Dovolte mi představit Vám výjimečnou Novostavbu domu o dvou bytových jednotkách Součástí prodeje je polovina dvojdomu, kterou je byt 4+kk s terasou 30m2, dvěma parkovacími místy a zahradou 250m2 v žádané lokalitě obce Bašť. Dům postavila v roli stavbyvedoucí žena, a tak celý stavební proces řídila do nejmenších detailů, každý den. Celý dům i jednotlivé byty v domě jsou tímto postaveny opravdu s ohledem na kvalitu, prostor, světlost díky velkým oknům a využitelnost. 1/2 domu - Bytová jednotka je dvoupodlažní, kde v přízemí se nachází technická místnost s bojlerem na 200l značky DRAŽICE a zařízením pro tepelné čerpadlo, dále je v přízemí koupelna se skleněným sprchovým koutem SANSWISS s celonerezovým odtokem a WC řešeno podomítkovým modulem GEBERIT, a dále prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem pro umístění kuchyně. Z obývací části se přes francouzská velká okna dostanete na vlastní dlážděnou terasu 30m2. Sanita v bytě je značky LAUFEN a baterie KLUDI a GROCHE. Z chodby v bytě se po schodišti dostanete do horního patra, kde jsou celkem 3 pokoje, samostatná velká šatna a koupelna s vanou značky SANTECH. V pokojích jsou půlená velká okna, kde spodní díl okna je pevný, kvůli bezpečnosti pro soužití s menšími dětmi a horní část je otevírána směrem dolů. Okna v celém domě jsou značky PRAMOS. Jde o 6ti komorová trojskla s bezpečnostní tvrdostí. V celém domě je podlahové elektrické vytápění přes čerpadlo značky PROTHERM. Na podlahách v přízemí, i schody s horní chodbou je dlažba španělské keramiky TAU a horním patře v pokojích je položen vinil. Dveře v celém bytě jsou značky SAPELI a navíc vchodové dveře do bytu jsou kovové s protipožární a protihlukovou výztuži. Dům má společný jeden vchod. Před každým bytem je malá vstupní společná chodbička. Celý dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci. Na střeše střešní tašky značky TONDACH SAMBA. Bašť je velmi rozvojová obec, která se nachází velmi blízko Hlavního města Prahy a tak je velmi vyhledávanou lokalitou. Dům s byty se nachází na vlastním pozemku, ke kterému vede společná příjezdová dlážděná cesta, na kterou se dostanete přes centrální pojezdovou bránu. U domu před bytem pro Vaše auta jsou připravená prostorná 2 parkovací místa. Okolní zástavba je obytná a tak zde najdete kvalitní klidné bydlení pro sebe i svou rodinu. Kolaudace bude probíhat na začátku druhého čtvrtletí a k nastěhovaní konec léta. Máte tedy dost času zajistit si v klidu případné financování tohoto bytu. Jako certifikovaná finanční specialistka Vám pomohu vybrat ten nejhodnější úvěr k vašim potřebám a vaší rodině, napříč nabídkami všech bank na trhu. V obci je mateřská školka, Obecní úřad, restaurace, lékaři, obchod, apod. Obec má velmi dobré dopravní spojení městskou dopravou, do Letňan je to cca 10 minut, do centra Prahy po dálnici, která je kousek, kolem 20 minut autem. Zaujal Vás tento jedinečný prosvětlený byt v tomto domě, neváhejte mě kontaktovat pro bližší informace nebo prohlídku nemovitosti. Vybavení:  &
Dům 100m od moře - Medulin, 163m2, ev.č. 14932270
Ev.č. 14932270 Istria, Medulin, místo s více než 80 km členitého pobřeží a prvotřídní Jaderské moře s dobře organizovanými bazény a příjemným středomořským klimatem, se skládá ze 6 pyrotechnických pobřežních osad, z nichž každá vám vyrazí dech. Z jakéhokoli výchozího bodu máte moře jako na dlani a výhledy z balkonů domů nezklamou. V přízemí domu se nachází jeden byt sestávající z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a vstupní haly. Samostatné schody vedou do prvního patra, kde je identický apartmán se vstupem na terasu s nádherným výhledem na moře. Před domem je terasa cca 50 m2, několik parkovacích míst a za domem dvůr. Vzhledem k tomu, že dům je jen 100 metrů od moře a ve známé turistické oblasti Medulin, obklopen krásnými slavnými plážemi, rozhodně stojí za pozornost. Vzdálenost od centra: 1000m Dům sloužil k pronájmu a občasnému příjezdu majitele. Svou specifickou polohou představuje tato nemovitost výbornou příležitost pro investici pro turistické účely a provozování různých aktivit zároveň. Na druhou stranu může být výbornou volbou pro bydlení a navíc pronájem kancelářských prostor a zároveň výdělek, ať už v letních měsících nebo v průběhu celého roku. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům ve Vranino 10 km od moře a Kavarny Bulharsko
ento dům na 100 m2 se nachází v obci Vranino 10 km od Kavarny a moře. Dům má velkou zahradu 1500 m2 a skládá se z velkého obývacího pokoje s otevřenou kuchyní a jídelním koutem, tří ložnic a koupelny s WC a sprchovým koutem. Dům má klimatizaci, kamna a ústřední topení pro topení.. Dům má pevnou konstrukci a je celkově v dobrém stavu. Vnější část domu a zahrada však potřebují určitou údržbu, protože v domě už dva roky nikdo nebydlí. Tato nemovitost se nachází v regionu Kavarna, v obci trvale žije 400 obyvatel. Vranino je poklidná vesnice, kde najdete vše, co potřebujete pro normální život. Jsou zde obchody, pravidelná autobusová doprava do Kavarny a Dobrichu. Vranino je oblíbená vesnice pro život díky své blízkosti k některým z nejatraktivnějších oblastí na severním pobřeží Černého moře. Do většího města Kavarna a moře je to tedy jen 10 km, do Albeny je to 23 km, kde najdete jedny z nejlepších pláží v Bulharsku, a 13 km odtud najdete tři nejlepší golfová hřiště v Evropě.
Přímořská vila s krásným výhledem - Čižići, Dobrinj, 250m2
Ev.č. 14932349 Krásný samostatně stojící dům 250m2 s oplocenou zahradou 390m2 a bazénem 18m2. Tato mimořádně atraktivní budova se skládá ze 2 podlaží. Dvě podlaží zahrnují obývací pokoj, kuchyň, jídelnu, jeden pokoj, koupelnu a v patře ložnice s vlastními koupelnami a vstupem na lodžii. Z přízemí je vstup na zahradu, bazén, sluneční terasu a altán s grilem. Dům má výjimečný výhled na moře! Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.