inzerce, prodej, prodám, bazar

Dům k rekonstrukci - Dobreć, Opatija - Okolica, 58m2

Kategorie: Domy

Ev.č. 14932327
Na ploše 750 m2 nabízíme samostatně stojící, cihlový, jednopodlažní dům k úpravě. Nachází se v klidné oblasti obklopené krásnou přírodou s výhledem na moře, které je vzdálené 4 km.
Nemovitost má díky své poloze velký potenciál. S výzdobou se stane nádherným rekreačním domem nebo jako investice pro cestovní ruch.

Dům má elektřinu, vodu. Dům má 58m2 a pěkný dvůr s krásným výhledem na Kvarner. Prodejci pracují ve stavebnictví a jsou ochotni vymalovat stěny uvnitř a provést drobné opravy.
Dům je možné zbourat a postavit nový ve stejných rozměrech dle Vašeho přání, získáte tak pěkný rekreační dům na nádherném místě.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům k rekonstrukci - Dobreć, Opatija - Okolica, 58m2
Podobné inzeráty
Prodej domu - Palackého, Český Dub
Rodinný dům s velkým potenciálem - k rekonstrukci. Pozor - výrazná sleva. Chcete vlastnit rodinný dům vhodný pro vícegenerační rodinu, pro rodinu a podnikání nebo dům s více byty, které by vám v dnešní těžké době splácely hypoteční úvěr? Chcete si upravit dům podle svých představ? Tak právě pro Vás máme jedinečnou nabídku většího RD v centru Českého Dubu. Dům je určen ke kompletní rekonstrukci dle představ nového majitele a je tomu přizpůsobena také cena. Dům je v dosahu kompletní občanské vybavenosti krásného Podještědského města Český dub – lékárna, 2 lékaři, zubař, škola, školka, zrekonstruovaná beseda, kadeřnictví, sokolovna, sportovní hala, fotbalové hřiště, tenisové hřiště, autobusové nádraží, knihovna, muzeum a další… Ve městě a jeho okolí je dostatek pracovních příležitostí a je zde poměrně velký zájem o bytové jednotky a to jak ke koupi, tak k pronájmu. Sítě: do domu je přivedena voda, kanalizace i elektřina. Dispozice – viz náhled v inzerci, kompletní dispozici i s kótami pošleme emailem. Dům je prostorný a leží na ploše 209 m² – zastěvené plochy a nádvoří. Dům disponuje 2ma samostatnými vchody v přízemí. Dům má 1 nadzemní podlaží a obytné podkroví, střecha je sedlová. Parkování – k dispozici parkování v ulici před domem, dále parkovací místo pro 1 automobil před domem a také po jednoduché úpravě možnost parkovat na zadním dvoře až pro 3 automobily. Dle našeho názoru mohou vzniknout 3-4 bytové jednotky a také možnost kanceláře, skladů atd..Dle územního plánu se jedná o území „smíšené obytné – městské – SM“ s hlavním využitím: polyfunkční využití zahrnující bydlení v bytových domech, či domech městského typu, obslužnou sféru místního a nadmístního charakteru v centrální části města. Dále přípustné využití: bytové domy, rodinné domy, viladomy, ubytovací zařízení (penziony, hostely, ubytovny atd..), restaurace, hostince atd.., mateřské, základní školy, úřadovny včetně peněžních ústavů, maloobchodní zařízení, zdravotní zařízení, církevní zařízení, pečovatelská služba atd….Dům je v památkové zóně. Dům má velký potenciál a doporučuji ho někomu, kdo by si rád zařídil rekonstrukci dle svých představ a hledá dům v postranní klidné ulici, ale v dosahu centra města. Rád poskytnu veškeré informace emailem a protože sám bydlím v Českém Dubě, tak je prohlídka možná téměř každý den.
Prodej nádherného rodinného domu, Smržice.
Nabízíme k prodeji výjimečný rodinný dům ležící na pozemku o výměře 1.009 m2 ve Smržicích u Prostějova s bazénem a parkovacím stáním. Stylový dům vesnického typu nabízí svým obyvatelům velkorysé bydlení, dům je vzdušný, slunný a prostorný. Dům prošel kompletní, zdařilou a vkusnou rekonstrukcí za citlivého použití moderních a přírodním materiálů, kdy byla zachovaná původní atmosféra domu. Díky této rekonstrukci je dům také energeticky úsporný. Přízemí domu vévodí velkorysý obývací prostor s krbovými kamny a se slunnou jídelnou. Je zde kuchyně se vchodem na terasu a s úžasným výhledem do zahrady. Dále pokoj sloužící jako pracovna, šatna, koupelna s WC a větší technická místnost. Dřevěné schody do prvního patra dodávají obývacímu pokoji zajímavý ráz. V prvním patře jsou 4 krásné světlé ložnice, úžasná koupelna s vanou, sprchovým koutem a WC. Dále dva pokoje, které jsou nachystané ke konečné úpravě a mohou složit jako obytné místnosti. Dům je vytápěn kondenzačním plynovým kotlem ústředně, v přízemí je podlahové vytápění. Dům je napojen na elektřinu, plyn, obecní vodovod a kanalizaci. V domě jsou dřevěná eurookna s termoregulací. K domu patří krásná uzavřená zahrada s krytým bazénem a vjezdem s elektrickou bránou. Zahrada je citlivě udržovaná, osázená květinami a ovocnými stromy. Na zahradě je kopaná studna užívaná k zalévání. U domu je vedlejší stavba, se zahradní kuchyní a prostory vhodné jako dílna nebo sklad. Dům je ideálně situovaný v klidné části obce, s dobrou dostupností do nákupní zóny v Prostějově a nájezdu na dálnici. Dům je napojen na zabezpečovací zařízení. Dům plně odpovídá moderním požadavkům současného standardu, splňuje veškeré nároky klientů na komfortní a zároveň pohodlné bydlení. Dům poskytuje svým obyvatelů soukromí. Dům je vhodný pro rodinné bydlení s možností využití vedlejších staveb k podnikání. ev.č.: 12424 (15761) Cena je včetně provize a právních služeb. třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: po rekonstrukci umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 400 užitná plocha (m2): 400 plocha parcely (m2): 1009 počet podlaží objektu: 2
Rodinný dům
Nabízíme k prodeji rodinný dům. Vhodný jako investice pro sídlo firmy - přístup na pozemek za domem bránou z hlavní silnice, případně RD nebo i dům o 3 bytových jednotkách. Jedná se o rodinný dům na adrese Ruská 417 03 Dubí. Dům se nachází v jižní části obce Dubí – Bystřice ve smíšené zástavbě řadových rodinných domů. Parkování je zajištěno na vlastním pozemku. Dům má dvě podlaží, smíšené převážně zděné konstrukce obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou krytou asfaltovým šindelem, o celkové zastavěné ploše cca 100 m2. Střecha prošla před 11 lety rekonstrukcí. Stropy s rovným podhledem, v přízemí klenuté cihelné. Okna jsou převážně plastová s orientací na východ a západ, vstupní dveře dřevěné prosklené. Původní stáří objektu je cca 130 let. Dům je napojen na inženýrské sítě. Elektřina, obecní vodovod, kanalizace, možnost připojení plynu. Přístup k domu je zajištěn z veřejné zpevněné komunikace. Budova vykazuje znaky údržby a částečné rekonstrukce. Dům je vhodný pro celkovou rekonstrukci a jeho tvar odpovídá maximálnímu možnému budoucímu využití s možným potenciálem výstavby dvou menších bytových jednotek (1+1) v přízemí a větší bytové jednotky (3+1) v patře s možností parkovacích stání na vlastním pozemku. Případně jako RD s prostornou zahradou. Vnitřní dispozice domu: Přízemí - Vstupní chodba s průchodem do zahrady – po pravé straně zázemí (dříve bytová jednotka 1+1 - 40 m2) sestávající se ze dvou pokojů - možnost vybudování koupelny i kuchyně a napojení na kanalizaci v domě, po levé straně bytová jednotka 1+1 (40 m2) s koupelnou a WC, kuchyňským a jídelním koutem a jedním pokojem po rekonstrukci (v r. 2017) - nové odpady, nová elektroinstalace, vytápění krbovými kamny. 1.NP - bytová jednotka 3+1 (100 m2) určena k rekonstrukci sestávající z předsíně, 3 pokojů, kuchyně, koupelny s WC 2.NP - Půda RK prosím nevolat .. nemovitost je u RK Sever Prosím o napsání SMS v případě zájmu.
Pěkný vesnický dům 3+1 v malebné obci Borkovany
Exkluzivně nabízíme k prodeji pěkný vesnický dům 3+1 v malebné obci Borkovany, která se nachází v údolí v Dyjskosvrateckého úvalu mezi kopci a je pouhých 30 km od města Brna. Obec je známá historickými vyškrabovanými kraslicemi, je zde unikátní barokní kostel zasvěcený Nanebevzetí Panny Marie,co pochází z r. 1746 a obec se řadí mezi známé pěstitele vína na Moravě. Dům je umístěn v řadové zástavbě v blízkosti srdce obce, kde se nachází obecní úřad, obchod, zastávka autobusu, restaurace, knihovny,ZŚ,MŠ,sportovní areál. Obec pořádá každoročně hody a o Vánocích je ozdobena betlémem. Dům má velkorysou uliční šířku 20 m, lze tedy uvažovat i o rozparcelování na dva stavební pozemky a využít tuto nemovitost pro částečnou demolici popř. rekonstrukci a výstavbu druhého řadového domu s zahradou cca 500 m2.Uliční šířka na jeden dům 10 m je dostatečná k takovému záměru.Vchodovými dveřmi vejdeme do chodby (10,7m2),kdy po pravé i levé straně máme prostorné pokoje ( 20,6 a 13,5 m2) s okny do ulice. Postoupíme-li do domu, na pravé straně se nachází kuchyň (9,8m2), koupelna (4,6m2), kde je sprchový kout, WC, umyvadlo a elektrický bojler, za kuchyní je pak po celé straně do zahrady prosklený třetí pokoj (17,8m2).Vlevo je velká spíž (7,4m2) a velké sklepy,jeden je vhodný pro zbudování protiatomového krytu.Tyto prostory jsou spojeny se vstupem na půdu. Půdy jsou prostorné, vhodné na rekonstrukci dalších prostor pro bydlení. Pod třetím pokojem se nachází vlastní vodárna a studna, na zahradě je pak studna druhá. Vejdeme-li proskleným schodištěm na zahradu, která má přes 1000 m2 pozemku, vidíme na jedné straně velkou na ulici průjezdnou stodolu,kde lze chovat koně.Tato stodola je směrem do zahrady rozšířena zastřešenou verandou pro venkovní posezení,uzení,grilování či uschování zahradní techniky. Na druhé straně domu jsou pak chlívky a pomocné hospodářské místnosti,betonový kompostér, stáj pro ustájení více koní, které jsou v zachovalém stavu. Zahrada je prostorově velkorysá, je zde vzrostlý ořešák, jabloň, třešeň,dostatek prostoru pro tvořivou realizaci relaxačních zón a možnost sazby dalších ovocných stromů. Na zahradě je dostatek prostoru pro případný výběh koní. V obci není plyn,topí se buď uhlím nebo elektrickými přímotopy, odpady jsou svedeny do septiku a trativodu,není problém dům napojit na veřejnou kanalizaci a to jak zepředu, tak zezadu. Elektrické rozvody jsou v mědi. Parkování bezproblémové na ulici, u úřadu nebo ve forhausu s průjezdem na zahradu. Střecha je zachovalá, dům je suchý, ale vyžaduje pro trvalé bydlení modernizaci a rekonstrukci dle požadavků nového využití nemovitosti pro účely chalupaření jsou potřeba pouze malé opravy, vybavení a úprava zahrady. Věřím, že dům zaujme lidi, co hledají rekreační chalupu nebo by rádi našli bydlení v klidu a v přírodě,ale zároveň potřebují dobrý dojezd do města Brna,časově trvá cesta autem do 20 min. Financování zajistíme,o prohlídku požádejte realitní makléřku,která se těší až vám dům před
Prodej RD 3+1 v Troubsku, pozemek 501 m2, dům určený k by...
Nabízíme Vám k prodeji dům 3+1 v Troubsku s přilehlými staveními, s vjezdem, garáží, přístupný ze dvou ulic. Dům může sloužit jak k bydlení tak k podnikání vzhledem k šíři pozemku, rozloze a přístupnosti. Dům má skvělou polohu, obec Troubsko je situovaná jen pár minut od Brna asi 8 km západním směrem. Dům je částečně podsklepený (část kuchyně). Dům je přízemní s dispozicí vstupní hala 1,47 x 4,30 m a dále po levé straně pokoj 3 x 4,89, dále pokoje po pravé straně 4,02 x 4,76 m a 2,87 x 4,76 m. Dále se vstupuje ze vstupní chodby do haly o rozměrech 4,56 x 3,52 m. Z haly je po levé straně spíž 1,41 x 1,06 m a dále WC 1,39 x 1,06 m a dále do koupelny 1,73 x 3,09 m. Z haly se dále vstupuje do kuchyně o rozměru 3,63 x 2,90 m. A poslední dvě místnosti, do kterých se z haly vstupuje jsou sklep a místnost 4,86 x 1,92 m kde je umístěný bojler a čerpadlo. Dále se z kuchyně vstupuje na dvůr. Na dvoře jsou po celé řadě postaveny přístavky dříve sloužící jako hospodářské stavení a nyní jako skladiště, suché WC, dílna. Dál je zde vstup po dřevěných schodech do prostoru garáže, ze které se vstoupí na druhou stranu ulice Veselka. Dům je tedy přístupný i z garáže a dále po dřevěných schodech. Dům je vybaven ústředním vytápěním na plyn, dům je napojen na kanalizaci, vodovod. Na zahradě je nyní studna, ale není funkční. Čerpadlo, která je zde umístěné není také ve funkčním stavu. Elektroinstalace je v původním stavu a proto je dům určený celkově k rekonstrukci. V případě zájmu se neváhejte ozvat makléři. Stav: Rezervováno. Cena: včetně provize, další pozn.:Cena je uvedena včetně provize RK. ID zakázky: 680546 Počet podlaží v domě: 2 Užitná plocha: 105 m2 Celkový počet místností v domě: 4 Druh objektu: smíšený Stav objektu: před rekonstrukcí Poloha objektu: řadový Typ domu: přízemní Zastavěná plocha: 336 m2 Plocha parcely: 501 m2 Topení: ústřední plynové Dopravní dostupnost: dálnice, silnice, MHD nebo IDS, autobus Elektřina: 230 V, 380 V Voda: dálkový vodovod Odpad: kanalizace Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, pošta, supermarket Další nebytové prostory: garáž Typ komunikace: asfaltová Schodiště: betonové Dispoziční řešení domu: jednogenerační Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná
Prodej domu 275m2, Praha 6 - Ruzyně
CENA K JEDNÁNÍ Dovolujeme si Vám nabídnout Rodinný Dům s výměrou celkem 275m2, jenž se nachází v západním okraji hl. m. Prahy v části Ruzyně, v sousedství rodinných domů a obory Hvězda. Dům byl postaven před 70 lety na pozemku o ploše 676m2 a byl průběžně opravován. Nikdy však neprošel celkovou rekonstrukcí. Dům je postaven z pálených cihel a betonových tvárnic. Dům je rozdělen na přízemí, 1.NP a 2.NP. V přízemí se nachází samostatná bytová jednotka o ploše 75m2 s dispozicí 2+kk. V patrech se nachází mezonetový byt o dispozici 4+1 a ploše 200m2. V každém z nadzemních podlaží se nachází koupelna s toaletou a v 1.NP také kuchyně. Všechny pokoje v domě jsou velmi prostorné a krásně světlé. Dům je napojen na veškeré IS (voda, plyn, elektřina, kanalizace). Elektřina v mědi, rozvody vody v plastu, odpady v kamenině, rozvod topení je železný. Vytápění je řešeno plynovým kotlem. Podlahy jsou opatřeny keramickou dlažbou, parketami a koberci. Okna jsou plastová (izolační dvojskla). Střešní krytina z r. 2004, okapy z pozinkovaného plechu. Dům není izolovaný, místy má opadanou fasádu. Na pozemku stojí garáž, která je připojena k domu a je v havarijním stavu. Dům je před rekonstrukcí (fasáda, zateplení, hydroizolace). Zahrada domu je situována na jižní stranu, je mírně svažitá ,s výhledem do sousedních zahrad a zastavěného údolí se zelení. Na pozemku se nachází stání pro auto s přístupem z ulice. Čelní plot je řešen posuvnými vraty a vstupní brankou. Na pozemku je několik vzrostlých stromů a okrasných keřů převážně lemujících hranici zahrady. Energetická náročnost v kat. G. Nabídka prodeje je zajímavá pro své umístění s možnosti zrekonstruovat dům i zahradu podle vlastních představ, příp. zvýšit dům v souladu s okolní zástavbou. Dům se nachází v blízkosti vstupu do Obory Hvězda, pro vycházky lze využít i nedaleký park Ladronka, přírodní rezervaci Divoká Šárka nebo lesopark Řepy. V místě je veškerá občanská vybavenost, školka, škola, gymnázium, Letiště Václava Havla 6 km. Dobrá dopravní dostupnost – v docházkové vzdálenosti je autobusová a tramvajová168 (Bílá Hora – Nové Butovice) a vlakové nádraží Praha – Ruzyň. Pokud máte zájem o více informací či prohlídku nemovitosti, neváhejte mne prosím kontaktovat! Lokalita: Praha - Ruzyně, Nad Višňovkou Poznámka k ceně: CENA K JEDNÁNÍ Číslo nabídky: HZ141704 Počet pokojů: 7 Užitná plocha: 275 Plocha pozemku: 676 Plocha zahrady: 400 Budova: Cihlová Okolí: Klidná část obce Stav: Dobrý Podlaží celkem: 3 Elektrika: 230/400V Voda: Vodovod Kanalizace: Ano Plyn: Ano Parkování v garáži: ANO Parkování na ulici: ANO