inzerce, prodej, prodám, bazar

Dům 200m od moře - Novi Vinodolski, 314m2, ev.č. 14932439

Kategorie: Domy

Ev.č. 14932439
Samostatně stojící rodinný dům s krásným výhledem, cca 200 metrů od moře.

Suterén 100 m2
Přízemí 116 m2
Podlaha 94 m3
Podkroví 3,5 m2
Vedlejší stavby (garáž + letní kuchyně) 35 m2

Plocha zahrady 750 m2.

V suterénu se nachází krčma, jedna ložnice s koupelnou, se společným venkovním vchodem a další místnost se samostatným venkovním vchodem. V přední části je velká terasa s venkovním grilem a zahrada, kde je dostatek prostoru pro případnou výstavbu bazénu.
Suterén je propojen vnějším schodištěm kolem domu s přízemím (při pohledu ze spodní strany, v podstatě 1. patro), které tvoří vstupní chodba, komora, velký obývací pokoj s kuchyní, jedna ložnice a komora, koupelna. Z pokoje a obývacího pokoje je východ na prostornou terasu s krásným výhledem na moře.
Z přízemí vede vnitřní schodiště do patra, kde jsou dva studio apartmány s balkonem a krásným výhledem na jižní stranu a jeden pokoj s koupelnou umístěný na severozápad.
Uvnitř oploceného dvora na severní straně je garáž (sklad), letní kuchyně s vnitřním grilem a 3 parkovací stání.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům 200m od moře - Novi Vinodolski, 314m2, ev.č. 14932439
Podobné inzeráty
Energeticky úsporný dům 40m od moře - Novi Vinodolski, 262m2
Ev.č. 14932304 Představujeme vám nový dům jen 40 metrů od moře! Ve 2. řadě k moři je krásně zdobený rodinný dům s garáží a moderním systémem vytápění a chlazení využívajícím moře! Dům se skládá ze suterénu, přízemí a prvního patra. V přízemí se nachází dvoupokojový byt s obývacím pokojem 120 m2. V prvním patře jsou dva jednopokojové apartmány s obývacím pokojem a krásnými terasami a balkony. V suterénu je další byt a kotelna. Dům byl postaven a vybaven pouze těmi nejkvalitnějšími materiály a byl vyzdoben s velkou pozorností a stylem! Dvůr vyzdobený bračským kamenem a metodami feng shui! Tato nemovitost byla předmětem různých článků v časopisech a novinách. Vytápění a chlazení mořem, tedy tepelným čerpadlem, které čerpá moře z hloubky 35 metrů, přičemž systém odebírá tepelnou energii z moře a rozvádí ji potrubím po celém domě. V zimních měsících je mořská voda využívána v tepelných čerpadlech a systémech podlahového vytápění k vytápění celého domu, v létě je naopak ochlazována klimatizací. Dům má video dohled a dokonce dva systémy proti vloupání! Je vybavena elektrickými žaluziemi, v každé koupelně je hydromasážní sprchový kout, v koupelně v přízemí je navíc hydromasážní vana. Bydlíte v přízemí domu, zatímco apartmány v prvním patře a suterénu jsou pronajímány turistům! K domu náleží kromě garáže také 5 venkovních parkovacích stání. Vynikající příležitost díky své blízkosti k moři a životním zařízením, svému uspořádání a systémům, kterými je vybaven, a možnosti investice ve formě turistického pronájmu, která by se velmi rychle vyplatila. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Luxusní dům u moře - Fažana, 340m2, ev.č. 14932298
Ev.č. 14932298 Luxusní dům na prodej ve Fažaně s bazénem a jacuzzi, první řada u moře. Dům se nachází v elitní a klidné části Fažany, pouhých 80 metrů od pláže a 200 metrů od centra Fažany. Díky své poloze je zaručen věčný výhled na moře - Fažanský průliv, centrum Fažany a Brijunské ostrovy. Byl postaven v roce 2016 z výhradně ze špičkových materiálů, vícevrstvého vysoce kvalitního hliníkového truhlářství (Schüco), designových podlah a nábytku, mramorových schodů, silné izolace (12 cm), fan-coli a spousty moderních , vysoce kvalitní a na zakázku vyrobené detaily. Celková výměra je 640 m2, obytná 340 m2. Dům je vybaven 2 alarmy (standardní a LED světelný alarm), video dohledem ze všech stran, podlahovým vytápěním napájeným fancoilovými jednotkami, ohřevem teplé vody a bazénu přes solární kolektory, centrálním vysavačem (každá místnost), klimatizací a TV s plochou obrazovkou v každém pokoji. Dům má vestavěný výtah, který spojuje všechna podlaží, a je uzpůsoben pro osoby se zdravotním postižením - od šířky dveří až po bezbariérové ​​koupelny. Dům se skládá ze suterénu, přízemí, 1. patra, bazénu, vířivky a zahrady + 6 parkovacích míst. Suterén: V suterénu je prostorná krčma s krbem (bračka kámen), kuchyň, WC, kotelna a místnost na pračku a sušičku. Přízemí: Při vstupu do domu (přízemí) se nachází vstupní chodba, toaleta pro hosty, velký obývací pokoj a kuchyně se vstupem k bazénu. V přízemí je také jedna velká ložnice s vlastní koupelnou. 1. patro: V 1. patře jsou 4 pokoje s vlastní koupelnou, z toho jeden s vanou. Dva pokoje mají přímý výhled na moře, zatímco další dva mají výhled na krásný bazén. Mezipatro V mezipatře se nachází kancelářská místnost, kterou lze zařídit a vytvořit další místnost. Střecha: Na střeše je velká terasa s krásným výhledem na moře a venkovní sprchou. K dispozici je bazén o velikosti 9x4m, hloubka 130 cm. Bazén má masážní koutek a vodopád v různých barvách LED. Vedle bazénu je jacuzzi pro 7 osob, strojovna se zárukou 10 let a sprcha. Na dvoře je také krytá terasa s venkovní kuchyní. Dvůr je oplocený a obklopený přírodou (olivníky, portugalské palmy, anglická tráva a mnoho krásných detailů) a nabízí neuvěřitelné soukromí. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Praha  8 - Ďáblice
Hledám zájemce , souseda . Nabízím na prodej ideální polovinu pozemku z 628m2 což je 314m2 na stavbu RD od firmy CANABA. Pozemek má rozměr cca 18,5m x 17m. Jedná se o dům UNO nebo IDEAL či KLASSIC. Také je možné postavení dvojdomu ROMANCE. Aktuální ceny domu lze zjistit na a též domy vidět. Typ rodinného domu Počet místností Zastavěná plocha (m2) Podlahová plocha (m2) Základní cena (Kč včetně DPH) rodinný dům základová deska UNO - dvojdům 2x 4 + 1 114m2 192m2 7.299.000,-Kč 569.000,-Kč Ideální polovina cca 3.934.000,-Kč + pozemek Dům UNO pořídíte za cenu do 14.500.000,-Kč a to na klíč. IDEAL - dvojdům 2x 5 + 1 156m2n 248m2 9.049.000,-Kč 699.000,-Kč Ideální polovina cca 4.874.000,-K č+ pozemek CLASSIC - dvojdům 2x 6 + 1 192m2 302m2 10.799.000,-Kč 829.000,-Kč Ideální polovina cca 5.814.000,-Kč + pozemek Cena pozemku o výměře 314m2 je 10.500.000,-Kč. Pozemek se nachází v ulici Ďáblická . Kde nyní stojí starší RD ,který užívám . Veškerý servis pro výstavbu, stavební povolení bude zajišťovat firma spojená s firmou CANABA. Stavbu domu si dojedná pak zájemce přímo s firmou CANABA a též možné financování. Uvedené domy je možné podsklepit a tím získat maximální prostor pro garáže. Více informací vám rád poskytnu po telefonu.
Dva domy za 1 cenu Počenice , Kroměříž,
Rádi Vám zprostředkujeme prodej přízemního rodinného domu v Počenice -Tetětice u Kroměříže. RD je suchý, střecha je v pořádku. Rodinný dům má sedlovou střechu, dispozičně řešen jako 2+1 a je určen k rekonstrukci. Zastavěná plocha domu je cca 55m2 a celková výměra pozemku je 189m2, část pozemku je neoplocený před domem a další část pozemku je za domem. Dům je připojen k elektřině, plynu, vodovodu a kanalizaci (nyní bez hodin). Dům č.p.126 je napojený na kanalizaci. Po dokončení rekonstrukce, noví majitelé získají dva domy (oba mají č.p. ), což jim nabízí možnost oba domy propojit a vytvořit si prostorný dům o celkové ploše 103m2. Nebo mají noví majitel možnost zachovat oba domy jako samostatné. Druhý dům je určen k rozsáhlé rekonstrukci nebo demolici, tento dům stojí na obecním pozemku a tudíž je možné ho dále využívat , zastavěná plocha domu je přibližně 48m2, a pozemek má celkovou výměru 155m2. Velkou výhodou je že cca 200m od domu naleznete ZŠ do 5.třídy, kostel a v obci potraviny .MŠ v Tetěticích. V obci Morkovice-Slížany vzdálené 3,3km a také naleznete veškerou občanskou vybavenost. Kroměříž je vzdálený pouhých15 Km, kolem města Kroměříž vede dálnice D1 s rychlým dosahem města Brna nebo Zlína. Přijměte tedy mé pozvání na prohlídku, kde se dozvíte více informací.
Dům 100m od moře - Medulin, 163m2, ev.č. 14932270
Ev.č. 14932270 Istria, Medulin, místo s více než 80 km členitého pobřeží a prvotřídní Jaderské moře s dobře organizovanými bazény a příjemným středomořským klimatem, se skládá ze 6 pyrotechnických pobřežních osad, z nichž každá vám vyrazí dech. Z jakéhokoli výchozího bodu máte moře jako na dlani a výhledy z balkonů domů nezklamou. V přízemí domu se nachází jeden byt sestávající z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a vstupní haly. Samostatné schody vedou do prvního patra, kde je identický apartmán se vstupem na terasu s nádherným výhledem na moře. Před domem je terasa cca 50 m2, několik parkovacích míst a za domem dvůr. Vzhledem k tomu, že dům je jen 100 metrů od moře a ve známé turistické oblasti Medulin, obklopen krásnými slavnými plážemi, rozhodně stojí za pozornost. Vzdálenost od centra: 1000m Dům sloužil k pronájmu a občasnému příjezdu majitele. Svou specifickou polohou představuje tato nemovitost výbornou příležitost pro investici pro turistické účely a provozování různých aktivit zároveň. Na druhou stranu může být výbornou volbou pro bydlení a navíc pronájem kancelářských prostor a zároveň výdělek, ať už v letních měsících nebo v průběhu celého roku. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům ve Vranino 10 km od moře a Kavarny Bulharsko
ento dům na 100 m2 se nachází v obci Vranino 10 km od Kavarny a moře. Dům má velkou zahradu 1500 m2 a skládá se z velkého obývacího pokoje s otevřenou kuchyní a jídelním koutem, tří ložnic a koupelny s WC a sprchovým koutem. Dům má klimatizaci, kamna a ústřední topení pro topení.. Dům má pevnou konstrukci a je celkově v dobrém stavu. Vnější část domu a zahrada však potřebují určitou údržbu, protože v domě už dva roky nikdo nebydlí. Tato nemovitost se nachází v regionu Kavarna, v obci trvale žije 400 obyvatel. Vranino je poklidná vesnice, kde najdete vše, co potřebujete pro normální život. Jsou zde obchody, pravidelná autobusová doprava do Kavarny a Dobrichu. Vranino je oblíbená vesnice pro život díky své blízkosti k některým z nejatraktivnějších oblastí na severním pobřeží Černého moře. Do většího města Kavarna a moře je to tedy jen 10 km, do Albeny je to 23 km, kde najdete jedny z nejlepších pláží v Bulharsku, a 13 km odtud najdete tři nejlepší golfová hřiště v Evropě.