inzerce, prodej, prodám, bazar

Dům 100m od moře - Medulin, 163m2, ev.č. 14932270

Kategorie: Domy

Ev.č. 14932270
Istria, Medulin, místo s více než 80 km členitého pobřeží a prvotřídní Jaderské moře s dobře organizovanými bazény a příjemným středomořským klimatem, se skládá ze 6 pyrotechnických pobřežních osad, z nichž každá vám vyrazí dech. Z jakéhokoli výchozího bodu máte moře jako na dlani a výhledy z balkonů domů nezklamou.

V přízemí domu se nachází jeden byt sestávající z kuchyně, obývacího pokoje, ložnice, koupelny a vstupní haly.
Samostatné schody vedou do prvního patra, kde je identický apartmán se vstupem na terasu s nádherným výhledem na moře.
Před domem je terasa cca 50 m2, několik parkovacích míst a za domem dvůr.
Vzhledem k tomu, že dům je jen 100 metrů od moře a ve známé turistické oblasti Medulin, obklopen krásnými slavnými plážemi, rozhodně stojí za pozornost.
Vzdálenost od centra: 1000m
Dům sloužil k pronájmu a občasnému příjezdu majitele.

Svou specifickou polohou představuje tato nemovitost výbornou příležitost pro investici pro turistické účely a provozování různých aktivit zároveň. Na druhou stranu může být výbornou volbou pro bydlení a navíc pronájem kancelářských prostor a zároveň výdělek, ať už v letních měsících nebo v průběhu celého roku.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.
En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná
Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům 100m od moře - Medulin, 163m2, ev.č. 14932270
Podobné inzeráty
Dům - Medulin, 350m2, ev.č. 14932168
Ev.č. 14932168 Medulin, v docházkové vzdálenosti od moře, je na prodej rekreační dům s bazénem. Svou mikropolohou a krásně upravenou zahradou má dům své soukromí, ale zároveň je v blízkosti veškeré potřebné zázemí pro bydlení a turistiku. Velký bazén, terasa ve stínu, upravené místo na opalování, gril a letní kuchyně 12 m2 jsou jen další výhody této nádherné nemovitosti. Dům má cca 350 m2 obytné plochy, na pozemku cca 800 m2, kde se nachází i bazén cca 40 m2. Nemovitost byla postavena pro rodinný život, ale samozřejmě se s ohledem na lokalitu myslelo i na turistický ruch. Dům byl koncipován jako tři bytové jednotky, všechny propojené vnitřním a vnějším schodištěm. V přízemí se nachází vstupní prostor, vnitřní vstup do garáže, koupelny a prostorné kuchyně, která je přes jídelnu propojena s krásnou centrální částí domu, kde je krb a prosklený obklad stěny dvůr a bazén. V mezipatře je prostorná ložnice s pěknou terasou a výhledem na moře. Jedná se o skutečnou "hlavní ložnici", kde máme kromě velkého pokoje také krásnou koupelnu s masážní vanou a samostatným masážním sprchovým koutem. V prvním patře je byt se dvěma ložnicemi, obývacím pokojem se vstupem na terasu, kuchyní a koupelnou. Dům má také samostatnou budovu v přízemí - garsonku (ložnice, koupelna a kuchyně). Dům je plně klimatizován, vytápění je zajištěno krbem nebo ústředním topením (topný olej). Nemovitost je skvělou investicí, pokud se chcete věnovat cestovnímu ruchu, a tím rychleji vrátit vložené prostředky, rozhodnutí je na vás! Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Energeticky úsporný dům 40m od moře - Novi Vinodolski, 262m2
Ev.č. 14932304 Představujeme vám nový dům jen 40 metrů od moře! Ve 2. řadě k moři je krásně zdobený rodinný dům s garáží a moderním systémem vytápění a chlazení využívajícím moře! Dům se skládá ze suterénu, přízemí a prvního patra. V přízemí se nachází dvoupokojový byt s obývacím pokojem 120 m2. V prvním patře jsou dva jednopokojové apartmány s obývacím pokojem a krásnými terasami a balkony. V suterénu je další byt a kotelna. Dům byl postaven a vybaven pouze těmi nejkvalitnějšími materiály a byl vyzdoben s velkou pozorností a stylem! Dvůr vyzdobený bračským kamenem a metodami feng shui! Tato nemovitost byla předmětem různých článků v časopisech a novinách. Vytápění a chlazení mořem, tedy tepelným čerpadlem, které čerpá moře z hloubky 35 metrů, přičemž systém odebírá tepelnou energii z moře a rozvádí ji potrubím po celém domě. V zimních měsících je mořská voda využívána v tepelných čerpadlech a systémech podlahového vytápění k vytápění celého domu, v létě je naopak ochlazována klimatizací. Dům má video dohled a dokonce dva systémy proti vloupání! Je vybavena elektrickými žaluziemi, v každé koupelně je hydromasážní sprchový kout, v koupelně v přízemí je navíc hydromasážní vana. Bydlíte v přízemí domu, zatímco apartmány v prvním patře a suterénu jsou pronajímány turistům! K domu náleží kromě garáže také 5 venkovních parkovacích stání. Vynikající příležitost díky své blízkosti k moři a životním zařízením, svému uspořádání a systémům, kterými je vybaven, a možnosti investice ve formě turistického pronájmu, která by se velmi rychle vyplatila. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Luxusní dům u moře - Fažana, 340m2, ev.č. 14932298
Ev.č. 14932298 Luxusní dům na prodej ve Fažaně s bazénem a jacuzzi, první řada u moře. Dům se nachází v elitní a klidné části Fažany, pouhých 80 metrů od pláže a 200 metrů od centra Fažany. Díky své poloze je zaručen věčný výhled na moře - Fažanský průliv, centrum Fažany a Brijunské ostrovy. Byl postaven v roce 2016 z výhradně ze špičkových materiálů, vícevrstvého vysoce kvalitního hliníkového truhlářství (Schüco), designových podlah a nábytku, mramorových schodů, silné izolace (12 cm), fan-coli a spousty moderních , vysoce kvalitní a na zakázku vyrobené detaily. Celková výměra je 640 m2, obytná 340 m2. Dům je vybaven 2 alarmy (standardní a LED světelný alarm), video dohledem ze všech stran, podlahovým vytápěním napájeným fancoilovými jednotkami, ohřevem teplé vody a bazénu přes solární kolektory, centrálním vysavačem (každá místnost), klimatizací a TV s plochou obrazovkou v každém pokoji. Dům má vestavěný výtah, který spojuje všechna podlaží, a je uzpůsoben pro osoby se zdravotním postižením - od šířky dveří až po bezbariérové ​​koupelny. Dům se skládá ze suterénu, přízemí, 1. patra, bazénu, vířivky a zahrady + 6 parkovacích míst. Suterén: V suterénu je prostorná krčma s krbem (bračka kámen), kuchyň, WC, kotelna a místnost na pračku a sušičku. Přízemí: Při vstupu do domu (přízemí) se nachází vstupní chodba, toaleta pro hosty, velký obývací pokoj a kuchyně se vstupem k bazénu. V přízemí je také jedna velká ložnice s vlastní koupelnou. 1. patro: V 1. patře jsou 4 pokoje s vlastní koupelnou, z toho jeden s vanou. Dva pokoje mají přímý výhled na moře, zatímco další dva mají výhled na krásný bazén. Mezipatro V mezipatře se nachází kancelářská místnost, kterou lze zařídit a vytvořit další místnost. Střecha: Na střeše je velká terasa s krásným výhledem na moře a venkovní sprchou. K dispozici je bazén o velikosti 9x4m, hloubka 130 cm. Bazén má masážní koutek a vodopád v různých barvách LED. Vedle bazénu je jacuzzi pro 7 osob, strojovna se zárukou 10 let a sprcha. Na dvoře je také krytá terasa s venkovní kuchyní. Dvůr je oplocený a obklopený přírodou (olivníky, portugalské palmy, anglická tráva a mnoho krásných detailů) a nabízí neuvěřitelné soukromí. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1000 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: info v RK, včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům 10minut od pláže - Medulin, 275m2, ev.č. 14932480
Ev.č. 14932480 Nejvýznamnější turistické centrum na jihu Istrijského poloostrova, Medulin, známý také svou zátokou s 11 neobydlenými ostrůvky s nedotčenou přírodou, plážemi, borovými lesy ideálními pro kompletní dovolenou nebo řešení bytové otázky. Bohatá ubytovací kapacita, bohatá gastronomická nabídka, denní akce během letních měsíců, místo, kde si každý najde to své. V klidné části Medulinu, jen asi 500 metrů od moře, prodáváme tento krásný dům s celkovou obytnou plochou 275 m2. Na první pláž dojdete za 10 minut. Stejnou dobu trvá cesta na nábřeží v Medulinu, které je v létě centrem dění. Nemovitost se skládá z přízemí a prvního patra. V přízemí se nachází vstupní prostor, koupelna, komora, jedna ložnice se vstupem na terasu a prostorná kuchyně spojená s jídelnou a obývacím pokojem. Z kuchyně je přes prosklenou stěnu vidět krásně zdobenou zadní část zahrady, kde je další komora a gril. Obývací pokoj dále vede přes velkou prosklenou stěnu do přední části zahrady a na upravenou terasu. V prvním patře jsou tři velké ložnice s balkony a prostorná koupelna. Na pozemku zahrady je dále jedno kryté stání a další dvě nekrytá stání. K vytápění domu slouží kamna na dřevo, která napájí ústřední topení. Jedná se o kompletně zařízenou nemovitost bez nutnosti dalších investic a rozhodně o jednu z těch, jejichž krásu fotografie nemohou plně zprostředkovat. Přijďte se přesvědčit! Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům - Medulin, 144,53m2, ev.č. 14932485
Ev.č. 14932485 Nejvýznamnější turistické centrum na jihu Istrijského poloostrova, Medulin, známý také svou zátokou s 11 neobydlenými ostrůvky s nedotčenou přírodou, plážemi, borovými lesy ideálními pro kompletní dovolenou nebo řešení bytové otázky. Bohatá ubytovací kapacita, bohatá gastronomická nabídka, denní akce během letních měsíců, místo, kde si každý najde to své. Tento krásný rodinný dům se nachází přesně na tomto místě, pouhých 140 m od první pláže. K dispozici jsou dvě parkovací místa v krásně udržované zahradě. Skládá se ze dvou nadzemních bytových jednotek. Přízemí obsahuje 73,54 m2, kde jsou umístěny všechny ložnice, koupelny a obývací pokoj s kuchyní, jídelnou, obývacím pokojem a východem na terasu. Patro obsahuje 70,99 m2 a sestává ze vstupní haly, dvou ložnic, koupelny, kuchyně s jídelnou a obývacího pokoje se vstupem na prostornou terasu. Uvedená cena se vztahuje na zařízený a plně vybavený dům. Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte. V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 1200 chorvatských nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu.
Dům ve Vranino 10 km od moře a Kavarny Bulharsko
ento dům na 100 m2 se nachází v obci Vranino 10 km od Kavarny a moře. Dům má velkou zahradu 1500 m2 a skládá se z velkého obývacího pokoje s otevřenou kuchyní a jídelním koutem, tří ložnic a koupelny s WC a sprchovým koutem. Dům má klimatizaci, kamna a ústřední topení pro topení.. Dům má pevnou konstrukci a je celkově v dobrém stavu. Vnější část domu a zahrada však potřebují určitou údržbu, protože v domě už dva roky nikdo nebydlí. Tato nemovitost se nachází v regionu Kavarna, v obci trvale žije 400 obyvatel. Vranino je poklidná vesnice, kde najdete vše, co potřebujete pro normální život. Jsou zde obchody, pravidelná autobusová doprava do Kavarny a Dobrichu. Vranino je oblíbená vesnice pro život díky své blízkosti k některým z nejatraktivnějších oblastí na severním pobřeží Černého moře. Do většího města Kavarna a moře je to tedy jen 10 km, do Albeny je to 23 km, kde najdete jedny z nejlepších pláží v Bulharsku, a 13 km odtud najdete tři nejlepší golfová hřiště v Evropě.