inzerce, prodej, prodám, bazar

Duchovní život v praxi

Kategorie: Ostatní

Prodám: Duchovní život v praxi
kniha od: Heinz Schürmann
Duchovní život v praxi
Podobné inzeráty
Bůh chodí po světě vždycky inkognito  Laurent Gounelle
Kniha autora mezinárodního bestselleru Muž, který chtěl být šťastný je poutavým a inspirativním příběhem, který otevírá cestu k nejhlubším úvahám o nás samotných: Jak překonat své zábrany, strach a naučené chování a vybočit z nalinkované cesty svého života, když nám nepřináší uspokojení? Jak se vymanit ze stereotypů, které omezují náš život? Jak poznat sebe sama? Představte si, že jste úplně na dně, chcete skoncovat se životem, a v posledním okamžiku se objeví neznámý muž, který vám zachrání život. Vy se mu na oplátku zavážete, že uděláte všechno, co vám řekne, a splníte veškeré příkazy a úkoly, které vám uloží. Nemáte na výběr, na dohodu přistoupíte a ocitnete se v neuvěřitelné situaci, nad kterou nemáte žádnou kontrolu. Ze dne na den přestanete být pánem svého života. Váš život je ale najednou mnohem zajímavější než dřív. Začínáte si klást otázky, které jste si dosud nekladli. Prostřednictvím zkoušek, které podstupujete, začínáte objevovat sebe sama. Postupně se vás však zmocní pochyby. Co má ten muž, který se vám připletl do života, vlastně v úmyslu? Kým doopravdy je? A kdo jsou ty záhadné postavy z jeho okolí? Na povrch vyplouvá čím dál víc podezřelých okolností a váš neklid se stupňuje. Laurent Gounelle je psycholog, spisovatel a uznávaný odborník na rozvoj osobnosti. Již šestnáct let cestuje po světě a setkává se s výjimečnými lékaři a léčiteli, ať už jde o americké experty v oblasti neurologie a neurolingvistiky, peruánské šamany nebo balijské mudrce. V jeho dílech se odráží jeho zanícení pro filozofii, psychologii a duchovní rozvoj. Jeho první román Muž, který chtěl být šťastný (2008) se stal mezinárodním bestsellerem.
Kalendář, Seminář duchovní obnovy, Manželství a zdraví
Kalendář lidové demokracie 1992 Zůstaňte ve mě - Seminář duchovní obnovy Manželství a zdraví Za poštovné. Balíkovna 65,-, Zásilkovna 80,-.
Kniha - Objevte svůj šestý smysl
Prodáme zcela novou knihu - "Julie Soskinová - Objevte svůj šestý smysl". Kniha je praktickým průvodcem při procesu sebepoznání. Pomůže odkrýt váš duchovní potenciál a naučí vás používat mimosmyslové vnímání a další duchovní nástroje. Vysvětlí také, jak uplatňovat intuitivní schopnosti a jak se uzdravovat a chránit. Druhá část knihy je věnována využití šestého smyslu při spojení s vyššími silami vědomí, a to vnějšími a vnitřními, a je zpracována přístupnou formou speciálně navržených cvičení /runy, barvy, sny, čakry, meditace..../ V případě zaslání poštou vyjde poštovné balné na 99,- Kč.
Staré knihy
Prodám staré knihy: Písně duchovní, 1914 Potulky po Austrálii Písně duchovní staré i nové, 1949 Janov-Slavkov-Jena-Jílov, 1907 Magdin osud (druhé vydání) Evanjelický funebrál - písně pohřební, 1917 Evanjelický funebrál - písne pohřební, 1941
Duchovní knihy
Prodám duchovní knihy - Buddhova vize, Síla pozitivního myšlení, Umění pěstování čchi a ozdravění těla, Cesta zenu. Cena 30 Kč/1 ks. Vcelku za 100,- Kč. Tel. .
Anselm Grün, Nepromarni svůj život Audio (CD)
Jak najít odvahu žít svůj život, vymanit se z pasivity, přestat svůj život marnit a vzít ho do vlastních rukou? U mnoha mladých lidí se autor setkává s tím, že o svém životě hodně přemýšlejí, ale neodváží se k činům. Výsledek takového konání přirovnává k zalévání květin - neustálé doplňování tekutin květině ublíží a v jejím důsledku nevzkvétá, ale zahyne. Společně s posluchačem proto pátrá po důvodech, proč mnoho lidí svůj život takto marní. Celková délka: 4 hodiny