inzerce, prodej, prodám, bazar

Dubový korbel na pivo - krýgl - půllitr s nerezovou vložkou.

Kategorie: Ostatní

Kvalitně propracovaný dubový krýgl 0,5 l pro skutečné labužníky

Stylový dřevěný pivní půllitr s velmi pěknou vyřezávanou rukojetí obsahuje nerezovou vložku, ve které žádný nápoj nezteplá ani v parném létě. Půllitrový korbel pojme až 600 ml tekutiny, takže po nalití piva zůstane ještě cca 2 cm rezerva.

Potěšte sebe či jiného milovníka piva zajímavým a originálním ručně vyráběným dárkem.

Korbel může sloužit také jako stylový doplněk, dekorace, zkrátka nepřehlédnutelná ozdoba jak ve vaší kuchyni, tak v restauraci, pivnici, klubovně, chatě, chalupě nebo v pergole. Skvělý je i do terénu, na letní posezení v přírodě, u opékání nebo stanování, či při jiných outdoor aktivitách. Využít jej lze také jako neotřelé místo pro uložení tužek a propisek či jiných drobných předmětů.

Kvalitní opracování
Krásně vyřezávaná rukojeť pro pohodlné uchopení
Povrch dřeva nainpregnován
Vložka z nerezové oceli
Praktické využití - půllitr na pivo či jako dekorace
Vhodný do terénu - oproti skleněnému nerozbitný
Ideální do stylových hostinců a gastronomie
Perfektní nápad na dárek pro pivaře


Fotografie produktu jsou pouze ilustrační.
Jedná se o ruční práci, korbely se mohou lehce lišit např. barevným odstínem či kresbou dřeva.
Každý kus je originál!

Objem: 0,5 l
Výška nádoby: 14 cm
Výška včetně vyvýšené rukojeti: 15 cm
Vnější průměr s dřevěným okrajem: 11,3 cm
Vnitřní průměr nerezové vložky: 9,5 cm
Šířka včetně ucha: 18 cm
Váha: ± 573 g


Návod k použití a důležité informace:

Neumývejte v myčce na nádobí
Nemyjte pod tekoucí vodou - horká voda či použití přípravku na nádobí může po čase způsobit obarvení dřeva od černé dekorační pásky, která je na korbelu na dvou místech, také může dojít k popraskání dřeva (přírodní jev surového dřeva)
Korbel doporučujeme v případě nutnosti šetrně otírat vhlkým hadříkem a vložku vysoušet ubrouskem nebo suchou utěrkou. Máme prodáno mnoho kusů bez reklamací, stačí jen co nejlépe dodržovat uvedené pokyny.
V případě poškození, prasklin aj. v důsledku nesprávného použití nemohou být reklamace uznány
Dřevo je materiál, kterému nesvědčí vlhko nebo přílišné sucho, nevhodným skladováním se může korbel poškodit
Jedná se o ruční práci a přírodní materiál, odstíny a kresba dřeva se proto mohou nepatrně lišit od ilustračních fotografií

Osobní odběr (i o víkendu) v obci Lučina u Žermanické přehrady, v Havířově nebo Frýdku-Místku.
Kurýrem platba předem +125Kč, dobírkou +154Kč.
Parcelshop +105Kč, dobírkou 134Kč
Zasilkovna 79Kč, dobírkou 104Kč.
Balíkovnou 69Kč, dobírkou 84Kč.

Nákup za 2 000 Kč a více přeprava zdarma.
Dubový korbel na pivo - krýgl - půllitr s nerezovou vložkou.
Podobné inzeráty
Dubový korbel s nerezovou vložkou
Dubový korbel s nerezovou vložkou. Málo používaný. Balíkovna 65,- nebo Zásilkovna 79,-. Třebíč, Jihlava, Brno. Třeba se někomu bude hodit, mrkněte na další inzeráty. Možnost nakombinovat více věcí do jednoho balíku.
KupMa Chladící půllitr na pivo velký
Pořizovací cena 529,- Nový nepoužitý Špatný dárek Chladící půllitr velký je speciální půllitr, který má dvojité stěny, mezi kterými je napuštěn netoxický, rychle mrznoucí a průhledný gel. Pohár se před použitím vloží vzhůru do mrazáku (aby se tekutý gel rozmístil do celého půllitru) na 2 až 4 hodiny, kde gel rychle zmrzne v jeden velký kus ledu. Gel pak udržuje sklenici velmi dlouho studenou a vaše pivo uvnitř také. Můžete si tak v létě zchladit nejen pivo, ale i jakýkoliv jiný nápoj bez toho, abyste jej museli ředit ledem. Objem sklenice je 600 ml, materiál acrylic.
Nerezové kyvety 19l s pojistným ventilem
Dobrý den, prodám nerezové kyvety o objemu 19l s pojistným ventilem. Cena 1390Kč/ks je uvedena za kyvety s většími optickými vadami, které nemají vliv na funkci (máčkliny, poškozená gumová ucha) nebo je cena 1490Kč/ks za kyvety bez optických vad. Kyvety jsou nemyté, zvenku zaprášené, lehce špinavé. Uvnitř může být zbytek sirupu, vína, či sodovky. Pokud je budete chtít zvenku umýt a zevnitř vypláchnout horkou vodou, tak je cena +100Kč/ks Kyvety jsou samozřejmě v pořádku a těsné. Stále jsou natlakované. Jedná se o starší poctivé výrobky, žádný novodobý čínský výrobek. Rozměry (VxŠ) 63,5x20,5cm. Jsou určené na narážeče ball lock. Všechny kyvety samozřejmě sloužily pro nápojový průmysl. Jsou určené na narážeče ball lock. Nerezová kyveta 19l je vhodná pro přístroje typu post-mix, které mohou být plněny sirupem. Své využití nalezne i v oblasti pre-mix, neboť může být plněna různými nápoji jako například pivo, víno, káva, mošt, mléko, voda atp. Nápoje lze následně stáčet přes průtočné chlazení. Kyveta má velký plnící otvor, kterým ji můžete pohodlně plnit i čistit a proto je velice oblíbená u zákazníku kteří si vaří pivo samy doma. Připojení kyvety je zapomocí speciálních naražečů typu JOLLI (Ball Lock),které mají 7/16"" závit. Základní specifikace: Objem: 18,73l Hmotnost: 4,76 kg Max. tlak: 9 Bar / 130 Psi / 900 kPa Materiál: nerezová ocel 304 Využití: pivo, pro post-mix (sirupy) i pre-mix Horní a dolní gumové patky umožňují kyvety stohovat lze využít i jako sanitační sud Možnost osobního převzetí každý den v Českých Budějovicích a ve Vodňanech. Případně možnost zaslat na dobírku dle jejich ceníku. Balíkovna 130Kč (Až 4ks), balík do ruky 200Kč (1-4ks) nebo více kusů za vyšší poštovné. Vhodné pro domácí pivovary a sládky, slouží na pivo, limo. Dříve se používalo na postmix a premix. Jedná se o malý soudek. Používají se narážeče John Guest (JH) apod.
Nerezové kyvety 19l
Dobrý den, prodám nerezové kyvety o objemu 19l. cena 1150Kč/ks za kyvety s většími optickými vadami = poškozené vrchní gumové rukojeti či hlubší máčkliny na nerezové nádobě. Jedná se o optické vady. Nemají vliv na funkci. nebo 1250Kč/ks za kyvety s žádnými nebo drobnými optickými vadami. Kyvety jsou nemyté, zvenku zaprášené, lehce špinavé. Uvnitř může být zbytek sirupu, vína, či sodovky. Pokud je budete chtít zvenku umýt a zevnitř vypláchnout horkou vodou, tak je cena +100Kč/ks Kyvety jsou samozřejmě v pořádku a dokonale těsné. Stále jsou natlakované. Jedná se o starší poctivé výrobky, žádný novodobý čínský výrobek. Rozměry (VxŠ) 57x23cm Je určená na narážeče ball lock. K dispozici 74ks Všechny kyvety samozřejmě sloužily pro nápojový průmysl. Jsou určené na narážeče ball lock. Nerezová kyveta 19l je vhodná pro přístroje typu post-mix, které mohou být plněny sirupem. Své využití nalezne i v oblasti pre-mix, neboť může být plněna různými nápoji jako například pivo, víno, káva, mošt, mléko, voda atp. Nápoje lze následně stáčet přes průtočné chlazení. Kyveta má velký plnící otvor, kterým ji můžete pohodlně plnit i čistit a proto je velice oblíbená u zákazníku kteří si vaří pivo samy doma. Připojení kyvety je zapomocí speciálních naražečů typu JOLLI (Ball Lock),které mají 7/16"" závit. Základní specifikace: Objem: 18,73l Hmotnost: 4,76 kg Max. tlak: 9 Bar / 130 Psi / 900 kPa Materiál: nerezová ocel 304 Využití: pivo, pro post-mix (sirupy) i pre-mix Horní a dolní gumové patky umožňují kyvety stohovat lze využít i jako sanitační sud Možnost osobního převzetí každý den v Českých Budějovicích a ve Vodňanech. Případně možnost zaslat na dobírku dle jejich ceníku. Balíkovna 130Kč (Až 4ks), balík do ruky 200Kč (1-4ks) nebo více kusů za vyšší poštovné. Vhodné pro domácí pivovary a sládky, slouží na pivo, limo. Dříve se používalo na postmix a premix. Jedná se o malý soudek. Používají se narážeče John Guest (JH) apod.
Staré pivní lahve, sklenice, reklamní cedule
Sháním do sbírky vše zajímavé s pivní a pivovarskou tématikou. Staré lahve, sklenice, pullitry na pivo. Pípa, výčep, korbel, pivní tácky a etikety. Pulitr, lahev, flaška, krygl. Mám zájem o jednotlivé kusy, soubory i celé sbírky. Přijedu kamkoli. Ocením a velmi dobře zaplatím. Nabídky prosím na tel 631 226 Nebo email: rudasuk@
Hrníček, korbel, půllitr
Prodám nepoužitý korbel v orig. krabičce, v-š 13x10cm, obsah 0,5litru.