inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský sprchový a vlasový šampon Kulíšek - koncentrát

Kategorie: Ostatní

Prodám nepoužitý, vysoce pěnivý, dermatologicky testovaný a ekologicky snadno odbouratelný dětský sprchový a vlasový šampon Kulíšek 500 ml od firmy Missiva s vůní sladkého melounu s příslušenstvím. Jedná se o koncentrát - prostředek je třeba před použitím naředit (v mísící lahvičce s dávkovačem, jež jsou součástí nabídky) s vodou v poměru 1:3-1:5, takže vydrží opravdu dlouho. S šamponem nabízím mísící lahvičku 500 ml s dávkovačem a malou lahvičku s praktickým otvíráním na cesty. S Kulíškem budete mít rychle plnou vanu voňavé (přírodní) pěny. Máte-li zájem, využijte prosím formulář níže nebo uvedené telefonní číslo.
Dětský sprchový a vlasový šampon Kulíšek - koncentrát
Podobné inzeráty
Kosmetická sada Pivrnec gel, sůl a šampon
Nové, originál zatavené ve folii. Dárkové balení pivní kosmetiky Pivrnec s extrakty z pivních kvasnic a chmele. Pivní sprchový gel 100 ml, koupelová sůl 150 g a vlasový šampon 100 ml. Skvělý dárek nejen pro muže.
Sada Pivrnec gel 100ml, mýdlo 85 g, šampon 100ml
Nové, orginál zatavené ve folii. Dárkové balení pivní kosmetiky Pivrnec s extrakty z pivních kvasnic a chmele. Pivní sprchový gel 100 ml, mýdlo 85 g a vlasový šampon 100 ml. Skvělý dárek nejen pro muže.
Sprchový gel a šampon
Jahodový sprchový gel a šampon
Kniha kun ( sampon a sprchovy gel )
Nova kniha kun (sampon a sprchovy gel ) Mozne os.predani v Praze
Sprchový žlab 100 cm, výška jen 54 mm  NOVÝ
Zcela nový sprchový žlab 100 cm včetně roštu. Cena nového 6 640,- Kč. I-Drain ABS je plastový sprchový žlab s výškou jen 54 mm, s okrajem žlabu se stabilně předlepenou hydroizolací. IDABS4M10001X1 I-Drain ABS 54 - ABS sprchový žlab s hydroizolací, délka 1000 mm + IDRO1000A I-Drain Plano - Nerezový rošt pro sprchový žlab Plano matný, délka 1000 mm
Orig. koncentrát chladící kapaliny do Renault
Prodám pár kusů 1L orig. koncentrát chladící kapaliny do vozidel Renault , je do -74°C, musí se naředit s vodou,cena 150/ks, tel.OV