inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský silikonový obědový set

Kategorie: Ostatní

Nabízím nepoužívaný dětský silikonový obědový set, značka Oogaa - vhodný jako dárek. Osobní předání v Humpolci nebo zaslání.
Dětský silikonový obědový set
Podobné inzeráty
Vyhřívaný, elektrický obědový box,Beper BC160A
Beper BC160A elektrický obědový box, modrý Potravinový box BEPER je skvělým pomocníkem, díky kterému si můžete vychutnat teplý a lahodný oběd, ať už jste kdekoliv. Jídlo zůstane v boxu dlouho teplé. Můžete jej uložit i do ledničky, po vyndání stačí zapojit jídlonosič do elektřiny a ten začne jídlo sám ohřívat. Díky těsnění, odolnosti materiálu a pojistce se nemusíte bát nechtěného úniku obsahu. Oddělené přihrádky umožňují rozdělit pokrm a vychutnat si k jídlu například i salát nebo ovoce. Jídlonosič BEPER BC160A je opatřen i rukojetí pro snadné přenášení. Klíčové vlastnosti elektrického jídlonosiče BEPER BC160A - modrý Díky boxu BEPER BC160A zůstane jídlo dlouho teplé Můžete jej uložit i do ledničky Jídlonosič stačí zapojit do elektřiny a jídlo ohřeje Kabel můžete uschovat v základně boxu Díky těsnění, odolnosti materiálu a pojistce se nemusíte bát nechtěného úniku obsahu Oddělené přihrádky umožňují rozdělit pokrm Jídlonosič BEPER BC160A je opatřen i rukojetí pro snadné přenášení Více informací zde:
Obědový set (lunch set) BergHOFF
Zcela nový krásný designový obědový set. Pouze otevřená krabice. Vhodné i na cesty nebo na obědy do práce. Vítězné ocenění reddot award 2018. Vhodné jako dárek!
Silikonový dětský zubní kartáček od 2 let
Kartáčky na zuby Silikonový dětský zubní kartáček od 2 let kus 60kc,Dětský dětský zubní kartáček 360° ve tvaru U. Vyrobeno z potravinářského silikonu. Bezpečný materiál, žádný zvláštní zápach, dětské použití zdravější. Silikonová hlavice kartáčku je odolná vůči vysokým teplotám a lze ji běžně dezinfikovat. Vložte do úst, zubním kartáčkem ve tvaru U pohybujte doleva a doprava. po použití stačí kartáček opláchnout. Pro miminko je čištění zubů snazší. Dokáže vyčistit zuby ze všech úhlů a učinit ústní dutinu zdravější.věk od 2 do 6roků
Svačinovy box Piráti
Láhev na pití + obědový box TRITAN - Příslušenství pro malé domácí potřeby KIDS SET PIRAT Nové, nerozbalene, PC 987 Kč, ponechám za 600 Kč.
Dětský silikonovy bryndak BabyOno
Prodam detsky silikonovy bryndak BabyOno, velikost +6m. Bryndak má přední kapsu a zadní regulaci zapínání. Bryndak je nový, nepoužity. Cena 50,- Kč. Osobní předání Prostějov nebo mohu poslat přes zasilkovnu (dle tarifu).
Obědový box
Používáno 1x. Značka Beper. Barva bílo tyrkysová. Ohřívač jídla. Napájení do sítě i do auta.