inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský pokoj + postele

Kategorie: Obývací stěny

Prodám dětský pokoj včetně psacího stolu a samostatné skříně. Dále k pokoji je v nabídce patrová postel (palanda), která lze sestavit jako dvě samostatné postele. Pod palandou je úložný prostor (2x šuple). Vše z borovice. Nejlépe vlastní odvoz. Více po tel.
Dětský pokoj + postele
Podobné inzeráty
Výprodej skladu Luxusní americká postel 180x200
Z důvodu likvidace skladových zásob prodáváme tuto vystavenou postel s 50ti procentní slevou. Cena nové postele je 139000Kč. Postel lze vyzkoušet v našem showroomu po přechozí domluvě. Spodní díly Luxury spring box s pružinami pro absolutní komfort. Taštičkovité pružiny se skládají z 20-cm vysokých pružin umístěných v taštičkách na sobě nezávislých. Nezávislá struktura systému umožňuje partnerům spát, aniž by byl ovlivněn jinými pohyby na matraci. Výška 20 cm, usnadňuje adaptaci na anatomickou strukturu těla s nejlepším pohybem odpružení. Postel díky vystavování/transportu nese známky používání. Postelové nohy lze na přání zaměnit za dřevo(přírodní, černé, bíle) kov(alu, chrom, černý kov) Na škále tvrdosti je matrace Rachel Rose v provedení MEDIUM/FIRM - STŘEDNĚ TVRDÁ Postel lze rovněž koupit bez matrace za 20 000Kč. Lze vybrat z 2 typů matrací: Matrace Admire (180x200) obsahuje taštičkový 20cm pružinový systém. Tento systém zajišťuje ideální podporu páteře. Přírodní materiály (především koňská žíně), které jsou v matraci použity, podporují správnou cirkulaci vzduchu. Z toho vyplývá, že tato matrace Vám poskytne ten nejlepší spánek, jaký lze prožít. - Použité materiály: tkaná látka, hyp pěna, přírodní latex, hedvábí, koňská žíně - Topper: pouze na jedné straně -Tvrdost matrace: Soft - měkká - Systém bonnellových pružin 183 ks/m2 - Speciální komfort pro rameno - Výška matrace 40 cm Barva Béžová Velikost postele XL dvojpostel Typ postele Postel s čelem Značka D´artiste Bedding
dětský pokoj
prodám dětský pokoj - sestava skříněk včetně psacího stolu: 2 ks 168x58x59,5 šatní skříň (v-š-h) 2 ks 96x50x36,5 prosklený bok 4 ks 96x90x36,5 (1 prosklená, 1 police, 2x plná dvířka) 1 ks psací stůl prodám raději vcelku - cena za vše
Detsky pokoj
Prodám detsky pokoj zachovalý cena 1700kc tel.
Dětský pokoj
Šatny skříň v198cms90cmh56 cm+skříňky s psacím stolem, bez postele
Starožitná stěna s postelí.
Nádherná starožitná stěna s postelí ( dědictví po prarodičích). Dřevo – masiv. Postel má kovový rošt ( mosazný rám) a úložný prostor. Boční skříňka – chybí sklo. Délka celé stěny 262,5 cm, výška 165 cm, délka postele 200 cm, hloubka postele 90 cm, šířka vysoké skříňky 40 cm, hloubka 24 cm, hloubka horních skříněk 24 cm. Stěna již rozmontována (vše bylo sešroubováno), připravena na odvoz. Postel je bez matrace..
Obývací pokoj, křesla, sedačka, stůl židle
Prodám obývací pokoj z pozůstalosti po babičce. Křesla a stoleček Stůl a 4 židle Sedací souprava Obývací stěna Prodám nejvyšší nabídce.