inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský neoprenový short Agama NEMO SHORT Superstretch 3 mm

Kategorie: Plavky

Prodám jednou použitý dětský neoprenový short Agama NEMO SHORT Superstretch 3 mm, velikost 11-13let. Celý oblek vyroben ze superstretch neoprenu, takže dítě se cítí naprosto pohodlně.
Díky velké pružnosti materiálu vydrží dítěti déle.
Short určen pro děti a vhodný pro všechny druhy vodních sportů. Zabraňuje zejména prochladnutí, funguje i jako ochrana před sluncem.
Vhodná jak do bazénů, tak do moře.
Zip vpředu.
Vyrobena z 3 mm neoprenu.
Vnitřní i vnější tkanina superstretch nylon.
Dětský neoprenový short Agama NEMO SHORT Superstretch 3 mm
Podobné inzeráty
Plavecká vesta Nemo 2   18-30 kg
Prodám použitou vestu. !!!Zájemci prosím pouze SMS!!! - děkuji za pochopení :-) Podívejte se i na ostatní mě inzeráty a ušetřete na poštovném. Popis produktu Nemo plavecká vesta Nafukovací vestu Nemo tvoří dvě vzduchové komory vybavené bezpečnostními ventily, dvě rychloupínací přezky pro snadné uzpůsobení velikosti a nafukovací límec. Vesta se nesmí nafukovat stlačeným vzduchem. Parametry: věkové omezení: 3 - 6 let maximální zatížení: 30 kg homologováno: 2005/84/EC, EN 13138-3 materiál: vinyl rozměr: 51 x 46 cm barva: oranžová roční kolekce: 2014 kód výrobce: 761 výrobce: Aqua-Speed Osobní odběr dle dohody: Rosice u Brna Vídeňská 151/123 Brno Přízřenice sklad Möbelix Zásilkovna: platba za zboží + zaslání 65,- předem na účet a odešlu na vámi vybranou pobočku. Nebo na dobírku, ale poštovné je v ceníku vyšší: 100,- Kč předem.
neopren Agama
neopren Agama 100% stav
Plavecký pás DENA 11 dílů/do 22 kg
Plavecký pás DENA 11 dílů/do 22 kg) Prodám málo použitý plavecký pas pro děti. Prosím zájemce komunikace SMS - děkuji za pochopení :-) Podívejte se i na ostatní mě inzeráty a ušetřete na poštovném. DENA Plavecký pás (11 dílů/do 22 kg) Plavecký pás Agama SWIM se 13 dílky je určen pro děti do 26 kg a jedním z nejoblíbenejších pomůcek pro výuku plavání. Délka plaveckého pásu pro děti je variabilní. Jednotlivé dílky můžete pohodlně odebírat podle toho, jak si vaše díte v plavání povede. Zapínání popruhu je řešeno plastovou sponou. Tento plavecký ježek je skutečně neocenitelná pomůcka pro vaše děti při výuce plavání a seznámení se s vodou. Řada plaveckých škol pásy upřednostňuje před vestami, rukávky apod. Díky tomu, že je pás Agama SWIM univerzální a je možno dílky oddělávat či zase přidávat, je to skvělý společník po celou dobu výuky plavání. Klíčové vlastnosti: vhodné pro děti do 22 kg, délka popruhu: 100 cm, vyrobeno v ČR. Osobní odběr dle dohody: Rosice u Brna Vídeňská 151/123 Brno Přízřenice sklad Möbelix Zásilkovna: platba za zboží + zaslání 65,- předem na účet a odešlu na vámi vybranou pobočku. Nebo na dobírku, ale poštovné je v ceníku vyšší: 100,- Kč předem na účet.
silnější NEOPREN,dětský neoprenový oblek 146/152
Prodám kvalitní pravý neopren, jako mají např. surfaři. Krásně hřeje, dítě neprochladne, ani když je ve vodě déle. Není to tam napsáno, ale porovnáním je spíš silnější cca 3-4 mm Vhodné k moři na šnorchlování, na potápění, na blbnutí ve vlnách nebo na vodní sporty - na lod, kde cáká voda - na sjezd řeky, na cákání u rybníka nebo na kurzy plavání atd... UV ochrana proti slunci. Pěkný sportovní střih, žádný pytel. Nošené krátce, v moc pěkném stavu, jako NOVÉ Velikost: cca 146/152 pro 10-11-12 let, přeměřte: celková délka 88 cm, od vrchu ramen k rozkroku: 64 cm, od krku k rozkroku: 55 cm, šířka: 31 cm, Předám osobně v Praze na Barrandově, u metra Opatov, po dohodě v Jičíně. Případně pošlu přes Zásilkovnu (+79,- poštovné)
Dětský župan/pončo/osuška, vel. 2-3 roky, top stav
Krásné dětské pončo/župan/osuška s motivem g pohádky Hledá se Nemo/Dory. Využitá jedno léto. Velikost 2-3 roky. Zásilkovna (79) nebo Balíkovna (65), případně možno osobně vyzvednout na Praze 10.
neoprenovy overal Lindex a plavky vel.1-2 roky
overal je novy-jiz prodano, zustavaji plavecky 2x vzate a 2ks neoprenovych tricek ruzne velikosti. vse bez vad. PC: 1500,-