inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský nábytek Čilek

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám dětský nábytek Čilek. Postel, tři skříně a noční stolek.
Dětský nábytek Čilek
Podobné inzeráty
Police Čilek Champion racer - BiSpoiler
Police Čilek do dětského pokoje Krásná červená plechová police z kolekce dětského nábytku Čilek - Champion racer - BiSpoiler (chlapecká kolekce se závodní tématikou). Používaná, chybí jedna krytka šroubu, jinak v pořádku.K vyzvednutí Jirny (Praha východ). Pc: 3000,- K dispozici 2ks!
KVALITNÍ NÁBYTEK zn. ČILEK
Prodám kvalitní dětský nábytek zn. ČILEK, používaný, ale bez větších známek opotřebení. Jedná se o psací stůl s polohovací židlí, postel s přehozem a dvěma polštáři,bez matrace o rozměrech dxšxv /velikost s čelem/ 200 x 95/114/ x 40/110/cm a noční stolek o rozměrech 46 x 49 x 58cm. Barevné provedení béžovo - fialová. DOPRAVA PO MORAVĚ ZDARMA Na ukázku posílám foto pokojíčku v provozu.
Komoda 6s LOTTA snow
Komoda do dětského pokojíčku LOTTA pro miminko Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 150 x 85 x 50 Barevné provedení: sněhově bílá -matová / dubové dřevo lakované Balení: v demontu LOTTA - tato kolekce nábytku je ideální volbou pro rodiče, kteří hledají nábytek s moderním, originálním designem, a také nábytek praktický. Hlavním znakem jsou jednoduché vysoké dubové nožky u jednotlivých segmentů nábytku, kdy v kombinaci tohoto masivního dřeva se svou krásnou kresbou a elegantní sněhově bílou matovou barvou vyjadřuje lehkost a nadčasovost této kolekce. Velkou výhodou tohoto řešení je snazší udržování pořádku a čistoty, což ocení především rodiče dětí s alergiemi. Materiál: → Nábytek je vyroben z vysoce kvalitních laminovaných desek o tloušťce 16mm, odolných proti poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. → Nožky, na kterém je namontovaný pevný kus nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, lakované bezbarvým lakem - bezpečný pro děti. Přírodní vlastnosti dřeva - struktura a hustota dřeva - se můžou v odstínech dřeva mírně lišit - není to závada a nepodléhá to reklamaci. → Pojezdy šuplíků (Blum) jsou vybaveny systémem pro zpomalení zavírání zásuvek. → Nábytek lze připevnit na stěnu. Komoda má 6S LOTTA snow má 6 prostorných zásuvek a je ideální pro dětský pokoj nebo ložnici. Komodu lze připevnit na stěnu (doporučeno), splňuje evropské bezpečnostní normy. Komoda byla také technologicky přizpůsobena na přebalovací pult (ze stejné kolekce) bez zanechání stop montáže. Zvyšuje komfort rodičů při péči o dítě, umožňuje navázat oční kontakt s dítětem, a usnadňuje přístup k příslušenství. Přebalovací pult lze přikoupit. Povrchová úprava: Nábytek je lakován barvami, které jsou bezpečné a vhodné pro děti. Povrchová úprava je matná. Barva je antialergická. Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Dětská postel domeček 90x200 cm Montes White Čilek + Faktura
Tématická dětská postel domeček Montes od renomované zn. Čilek je krásným a dominantním prvek dětského pokoje. Postel díky svému designu neplní jen funkci místa ke spánku, ale je také herním prvkem. Postel byla zakoupena teprve 19.4.22, je tedy teprve 7 měsíců stará, resp. nová. Kupujícímu předám originálni fakturu. - rozměr lůžka 90x200 cm - součástí postele je deskový rošt, růžová markýza (markýzu lze odepnout a snadno tak vyčistit), matrace Comfort 90x200 cm a dvě dětská zábradlí od stejné značky, určené přímo k posteli. K posteli přidám i matracový chránič NELLA, od značky SCAN quilt, 90x200. Vše viz. foto. Vzhledem k objemnosti postele, a to i při rozložení, je nutný osobní odběr se zařízením vlastní dopravy přímo na Praze 4.
Dětská šatní skříň dvoudveřová Montes White Čilek + Faktura
Dětská šatní skříň Montes White renomované zn. Čilek. Šatní skříň pro děti z kolekce Montes Vás zaujme na první pohled. Nastavitelná výška úchytek je skvělým pomocníkem - lze nastavit podle růstu dětí. Praktické zásuvky ve spodní části skříně využijete na drobné prádlo. Skříň byla zakoupena teprve 14.3.22, je tedy teprve 8 měsíců stará, resp. nová. Kupujícímu předám originálni fakturu. - pneumatické brzdy pantů dveří pro bezhlučné a bezpečné zavírání dveří - police různých velikostí + 2x zásuvka - nastavitelná výška úchytek - šatní tyč na ramínka Výška: 202 cm Šířka: 101 cm Hloubka: 53 cm Vše viz. foto. Vzhledem k objemnosti skříně, a to i při rozložení, je nutný osobní odběr se zařízením vlastní dopravy přímo na Praze 4.
Psací stůl a židlička Čílek
Prodám kvalitní velmi zachovalý psací stůl a židličku od firmy Čílek. Bez poškození i přesto, že je po dvou dětech, což svědčí o velké odolnosti tohoto nábytku :) stůl: v:106cm včetně nádstavce ( dá se zdemontovat) š:83cm, hloubka:60cm židlička: š: 39cm hl: 38cm výška 39cm výška sedáku 30cm.