inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský kolotoč nad postýlku Fischer Price

Kategorie: Ostatní

Prodám elektrický dětský kolotoč Fischer Price nad postýlku. Točí se, svítí, promítá na strop hvězdičky, hraje melodie. Dá se uchytit na postýlku nebo položit na noční stolek jako lampička.
Dětský kolotoč nad postýlku Fischer Price
Podobné inzeráty
Dětský kolotoč nad postýlku Fisher Price
Dětský kolotoč nad postýlku od značky Fisher Price, neodřená tlačítka.
Kolotoč nad postýlku + držák
Prodám Small Foot kolotoč nad postýlku jarní sen společně s Wonderworld držákem pro dětský kolotoč nad postýlku. Jedná se o dřevěnou potřebu pro děti bez baterií, s kolotočem se musí manuálně otáčet :-). Rozměr držáku: 58x33 cm; uchycení: 3–5 cm. Vše nové viz. foto, pouze vyzkoušeno. Osobní předání ve Zlíně či okolí nebo možnost zaslání přes Zásilkovnu na Vaše náklady.
Kolotoč Fischer Price
Kolotoč nad postýlku Fischer Price, hraje 3 melodie a zvuk džungle, malé noční světlo, zvířátka se otáčí, dálkový ovladač, zdarma přidám natahovacího medvídka hrajícího ukolebavku 250Kč
Hudební kolotoč nad postýlku
Prodam hudebni kolotoc nad postylku. PC 1.390 Kc, nyni 500 Kc. Jak novy! Hudební kolotoč pro snadné usínání i zabavení dítěte nabízí 3 možnosti použití. Světelný projektor promítá na stěnu či strop hvězdičky a jemně tak osvítí dětský pokoj. Spolu s uklidňující melodií pomůže vašemu dítěti v klidu usínat. Nabízí na výběr z deseti uklidňujících melodií a zvuků přírody.
dětský kolotoč na postýlku
prodám dětský kolotoč na postýlku ve velmí pěkném stavu,kolotoč se toči a hraje melodii.
Kolotoč nad postýlku
Skoro nepoužívaný kolotoč nad postýlku Fisher Price, nevhodný dárek. Jde tam zapnout světýlko a večer na strop promítá hvězdičky. 3 zvuky- šum lesa, bílý šum, ukolébavky. Patří tam 4x AA baterky. PC 1400kc. Nutno připočítat zasilkovnu 70kc. Osobni předání Hrádek nad Nisou >Liberec