inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětský koberec

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám zachovalý dětský kusový koberec. Rozměr 140x200 cm. Nekuřácká domácnost bez zvířat. Pouze osobní odběr.
Dětský koberec
Podobné inzeráty
Dětský koberec ANIME
Nabízím dětský koberec po synovi. PC 1.384,- Kč (vč Dokladu o koupi). Koberec je hraný, stále pěkný. Na spodní části je tmavší.. nejvíce hrané místo.. :-) . Rozměry uvedeny: 120x160 cm. Popis prodejce: Koberce z kolekce ANIME jsou vhodné pro ty , kteří milují design, jemné barvy a příjemné materiály. Roztomilé motivy a jemné barvy dodají dětským kobercům velmi zvláštní kouzlo. Jsou vhodné pro chlapce i dívky, jsou zdobené hravými vzory a dělají z hraní doma zážitek. Dokonale sladěné barvy se dají kombinovat s jakýmkoliv interiérem. Dětské koberce z kolekce ANIME jsou vyráběny strojově z vysoce kvalitní příze z polypropylenu / frisee a jsou testovány na škodlivé látky Öko-Tex standard 100. Koberec je pečlivě obšitý což zabraňuje jeho roztřepení. Povrch je odolný vůči opotřebení, snadno se udržuje a je příjemný na dotek. Je vhodný na podlahové topení, dá se snadno vysávat a čistit. POUZE OSOBNÍ PŘEDÁNÍ!
Dětský kusový koberec
Prodám dětský kusový koberec. Bez fleků, bez vad. Rozměr 2 m x 1,40 m. Pořizovací cena 2299 Kč, zakoupeno na těchto web.stránkách
Koberec Dino 200x180 - nový
Koberec Dino - NOVÝ Rozměr cca 200x180 Koberec je z metráže BEZ OBŠITÍ. Kupovaný v Breno. Koberec je nový. Potřebovali jsme koberec v rozměru 200x180, ale bohužel je tento jen v 4m. roli. Tudíž máme druhý stejného rozměru navíc.
Dětský koberec Zvířatka
Prodám dětský koberec 172 cm x 120 cm s motivem soviček. Koberec má hustý vlas, je vysoký 8 mm. V ceně je i protiskluzová podložka.
Haba 3088 – Koberec – Letní motýlci
Haba 3088 – Koberec – Letní motýlci Prodám dětský koberec. Zboží je nové a nepoužité. Materiál: japonský akryl, textilní podklad. Velikost: 140 x 140 cm Vyrobeno v Německu Cena : 2500 Původní cena 4390 Prodávám více hraček. Hračky jsou všechny nové a nepoužité. Důvod prodeje je likvidace skladu po zrušeném obchodu v době covidu. Osobní předání Praha – Libuš. Případně mohu zaslat přes Zásilkovnu.
Dětský stan- teepee stan Cik cak růžový
Prodám Dětský stan- teepee Cik cak růžový ve velice pěkném stavu. Původní cena 2.400 Kč. Velikost produktu: 110 x 110 cm. Celková výška stanu: 160 cm. Délka každé tyče: 175 cm. Materiál: Bavlna. Vymazlený dětský teepee stan v indiánském stylu je konečně tady. V cenově výhodném setu týpí Cik cak růžový nabízíme i spoustu dekorací a doplňků, aby jste ještě více mohli zpestřit a vylepšit dětský pokoj. Růžová barva společně se vzorem cik cak je ideální kombinace, která nadchne každou holčičku. DOKONALÉ VYPNUTÍ Díky přesnému šití, fixaci stříšky k podložce stanu a systému vypnutí tyčí pomocí kroužků naše teepee stany neujíždí a drží tvar, ať se uvnitř děje cokoli. Mnoho výrobců na tyto detaily zapomíná a týpí stany jsou pak neustále prověšené. EKOLOGICKÉ MATERIÁLY Dětský teepee stan je vyroben v EU z certifikovaných, zdravotně nezávadných materiálů. Používáme jemné a vzdušné přírodní materiály vhodné pro vaše děti. Možné prát na 30 stupňů. HŘEJIVÁ PODLOŽKA Vaše děti budou v teple, jelikož podložka do teepee má silnou izolační vrstvu, která chrání před chladem. Navíc je možné ji přesně fixovat ke stříšce díky provázkům v rozích podložky.