inzerce, prodej, prodám, bazar

dětské trekové boty Olang vel. 34

Kategorie: Boty

Prodám dětské trekové boty Olang vel. 34 z velmi kvalitní kůže ideální pro celoročního využití. Bota je nepromokavá díky membráně Olantex, odlehčená podešev Vibram. Málo nošená a ve velmi dobrém stavu.
dětské trekové boty Olang vel. 34
Podobné inzeráty
Detske trekove boty Olang vel. 31
Trekove boty Olang vel. 31. Jsou ve vybornem stavu. Predani v Letech u Dobrichovic, v Praze, mozne poslat pres zasilkovnu.
Trekové boty OLANG ITALIA - 816/ANTRACITE (vel.46)
Prodám prakticky nové boty OLANG ITALIA - 816/ANTRACITE vel. 46. V záruce do 12/2023. Původní cena 2 459,- K vyzvednutí v Brně, poblíž zastávky Grohova, nebo Zásilkovna.
Trekové boty Olang, velikost 42
CORVARA je treková vzdušná bota vyrobena z velurové kůže a textilie Cordura. Tento model postrádá membránovou podšívku a díky tomu je vzdušnější a vhodnější do tepléjšího počasí (březen - říjen). OLANG Corvara je oblíbený model na každodenní použití jak do města, tak do přírody. Podšívka: prodyšný, technický materiál vybavený antibakteriální tkaninou. Podrážka: speciální pryžová směs XS TREK s vynikající přilnavostí na mokrých površích - v patě vybavena prvkem Anti-Shock, jež perfektně tlumí dopad při každém vašem kroku.
Trekové dámské boty
Prodám trekové dámské boty velikost 37(4). Kožené boty Olang Tarvisio Tex - vybavena membránou olantex - voděodolnost a prodyšnost - kvalitní syntetická podešev Vibram Boty vhodné do náročného terénu.
Zimní dětské boty
Prodáme dětské boty, všechny po 1 dítěti. Zachovalé, udržované, neochozené, bez poškození. Dětské trekkingové boty OLANG Civetta KID Tex, membrána proti vlhkosti Olantex, zpevněná pata i špička, podrážka Vibram, original krabice, velikost EUR 35. Cena 800,- Kč. Dětské zimní boty VIKING Bluster GTX, nepromokavé, vodotěsné s membránou GORE-TEX, zateplení z pravé ovčí vlny a umělých vláken, original krabice, velikost EUR 30. Cena 990,- Kč. Dětské zimní boty Salomon UTILITY TS CSWP J, materiál nepromokavá štípaná semišová kůže, membrána ClimaShield Waterproof, zateplení 3M Thinsulate, bez krabice, velikost EUR 34. Cena 800,- Kč. Preferuji osobní předání na Kladně.
Trekingové boty OLANG v dobrém stavu vel.35
Prodám málo nošené boty OLANG v dobrém stavu VEL.35.