inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské motokrosové boty 36

Kategorie: Oblečení, obuv, helmy

Prodám dětské motokrosové boty Gaerne SGJ velikost 36. Jsou rok staré, v super stavu. Velikost stélky 23,5 cm. K vidění jsou ve Starých Ždánicích nebo v Hradci Králové.
Dětské motokrosové boty 36
Podobné inzeráty
Motokrosové kožené boty -hnědé/černé
Černé kožené motokrosové boty (ideální na čtyřkolku). Velikost 8 . Měl jsem je 1x na nohou, původní cena 4000,- Kč nyní 1900,- Kč. Hnědé kožené motokrosové boty (ideální na čtyřkolku). Velikost 43. Jsou nové, jednou na nohách. Původní cena 4000 nyní 1900,- Kč.
Dětské motokrosové boty Alpinestars Tech 7s
Dětské motokrosové boty Alpinestars Tech 7s black/white/orange fluo Boty jeté začátečníkem 1 sezónu . Velikost 7 (40.5)
Dětské motokrosové boty
Prodám dětské motokrosové boty Oneal vel.34,ježděné pouze hoby,boty bez poškození,vše ok
Motokrosové boty Alpinestars Tech7 S
Motokrosové boty značky Alpinestars Tech7 S v udané velikosti – 40,5 vhodné i na nohu o číslo menší. Jsou nové, pouze 1× odzkoušené, samozřejmě výborný 100% stav. Nejmodernější ochrana a revoluční vnější struktura má nízký profil pro zajištění maximální kontroly a minimální hmotnosti ve spodní části boty, zatímco horní část byla navržena tak, aby nabízela pružnost, aerodynamický profil a vysokou přilnavost k motorce. Lehká svrchní vrstva kombinuje hrubou kůži s PU štítem odolným proti nárazu a odření, což dodává neuvěřitelně vysokou úroveň bezpečnosti. PU těsnění drží vodu mimo botu. Vyspělý systém zapínání s třemi sponami z technických polymer a hliníku umožňuje snadné nastavení s přesným, bezpečným a aerodynamickým tvarem. Vnitřní strana boty je navržena pro maximální přilnavost k motocyklu po celé délce a obsahuje PU panely pro ochranu před teplem a odřením. Boty TECH 10 mají certifikát CE. Původní cena 6500 Kč.
Motokrosové boty Gaerne SG-12
Prodávám zde své motokrosové boty. Jsou vybaveny dvojitou ochranou kotníku chránící před promáčknutím a vymknutím. Dále jsou vybaveny anatomickým chráničem holení. Šířka boty uvnitř se snadno přizpůsobí téměř všem. Podrážka je vyrobená z nárazuvzdorné gumy. Je zde také ochrana paty, která absorbuje nárazy a brání promáčknutí. Vnější část boty je vybavena z těžké pryže, která zaručuje excelentní přilnavost k motorce a chrání před vnější teplotou. Vnitřní část má úpravu v podobě žáruvzdorného materiálu, jako ochranu před výfukem. Zapínání je zde řešeno 4 přezkami z lehké slitiny s nastavitelnými popruhy. Pravá bota je na boku lehce odřená z důvodu pádu, ale nic závažného to není. Velikost 44, já mám nohu 43-44 a parádně sednou. Boty prodávám z důvodu přechodu z terénu na silnici. V případě jakýchkoliv dotazů neváhejte a volejte!
Dětské motokrosové boty
Prodám jeden rok staré málo nošené dětské motokrosové boty dle foto.