inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské maškarní šaty

Kategorie: Ostatní

Prodám dětské maškarní šaty na halloween, velikost 3-4 roky.
Nové, nepoužité - viz foto.
Součástí je i čelenka.
Dětské maškarní šaty
Podobné inzeráty
Prodam maškarni kostym pro dospelé
Prodám různé maškarni kostymy Prodam ruzné maškarni kostymy pro dospelé. cena kostýmu + poštovné
Dětské maškarní šaty Halloween
Prodám dívčí maškarní šaty na Halloween, velikost 3-4 roky. Nové, nepoužité - viz foto. Součástí je i špičatý čarodějnický klobouk a netopýří křídla.
Šaty, sukně, halenky - maškarní
Prodám starší plesové oblečení, např. na maškarní: 1. bílá košile, pas 78 cm 2. halenka brokát a samet, pas 74 cm 3. halenka brokát a průsvitné rukávy, v ramenou 45 cm, pas 120 cm, ale stáhne se páskem 70 cm 4. černá lesklá halena, také s páskem 80 cm 5. černá dlouhá sukně /95 cm/ s krajkovým páskem 70 cm 6.černé kalhoty, nohavice jsou napůl skládané, č. 40 /pas 79 cm, délka 110 cm/ Vždy 80 Kč za 1 kus.
Prodám maškarní kostým pro dospělé Čertice
Prodám maškarní kostým pro dospělé”Čertice “ cena 500,vel.38/40,šaty + kožich
Maškarní ples
Krásné maškarní karneval šaty cena je za ks víc po tel.
Svatební šaty
Mě už princeznou udělaly, je čas poslat je budoucí nevěstě ☺️ Prodám krásné, jemné a velmi pohodlné svatební šaty(jako nové) budoucí nevěsta v nich vydrží celý den. Šaty mají vrstvenou sukni z tylu, krásné, jemné zdobení a menší vlečku. Vlečka nikde nepřekáží,ale dělá šaty ještě hezčí. Šaty mají pevnou vycpávku prsou, není potřeba řešit žádnou náhradu podprsenky. Šaty mají velikost 42,sedí spíše na velikost 38-40, velikost košíčků C-E ale hodně se přizpůsobí Moje výška 165cm + 7cm podpatky, košíčky E Šaty jsou profesionálně vyčištěny, bez vad. Ozdoby jsou skvěle přidělány, nic neopadává. K šatům přidám ochranný vak + kruhovou spodici nejmenší velikosti. Spodnice není pod šaty potřeba,krásně drží i bez ní. Spodnice šaty nijak nezmění, při cestě k oltáři je ale skvělý pomocník, neplete se sukně při chůzi k oltáři mezi nohy. O ceně jsem ochotná jednat … Dopravu hradím já Případné dotazy ráda zodpovím přes EMAIL ????