inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské koberce

Kategorie: Ostatní

Prodám dětské koberce - Star Wars 1x (64x132cm) Bořek stavitel (65x140cm), autíčko Mcqueen 2x ( 95x200cm + kruh 120průměr) - po jednom dítěti v pěkné stavu cena za kus 200 Kč. Preferuji osobní předání Kladno a okolí. tel. .
Dětské koberce
Podobné inzeráty
Klepáč na koberce
Nabízím klepáč na koberce. (Železná konstrukce na pověšení-přehození koberce s prostorem pro odložení věcí, či možností sednutí) Dovoz v rámci Moravy případně Čech možný.
Tlapková Patrola Mondo dětské čtyřkolečkové brusle+chrániče
Prodám Mondo dětské 4-kolečkové brusle s chrániči - edice Tlapková Patrola velikost 22–29 / nové, nepoužité. Originálně zabalené - vhodné jako dárek. V Ostravě předám osobně jinak i Zásilkovnou . Inzerát platí do smazaní . Zájemci volejte na mobil nebo pište na email.Na SMS nereaguji. Popis: Mondo dětské 4kolečkové brusle Paw Patrol s chrániči od italského výrobce Mondo jsou vhodné pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let. Mají mimořádně hezký design, krásné modro-červené barevné provedení s motivem dětské televizní série Paw Patrol. Na nohách dobře sedí a pohodlně se nosí. Velikost kolečkových bruslí pro děti je univerzální a dá se jednoduchým způsobem přizpůsobit na dětské nožičky v rozmezí čísel 22–29. Dětské brusle jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších plastových materiálů, které se jen tak lehce nezničí. Vhodně rozmístěná kolečka po obou stranách nožky z nich dělají výborné první dětské brusle na učení. Rovnováha se na nich udrží mnohem jednodušeji než na klasických bruslích, která mají kolečka pouze v jedné řadě. Kvůli pevnějším kolečkům tyto dětské brusle doporučujeme používat na povrchu bez větších nerovností. Protože děti v zápalu hry a při učení se bruslení se mohou zranit, k bruslím je v ceně i kvalitní sada chráničů Paw Patrol. Chrániče jsou kvalitní, pevné, pohodlné a snadno se dají nasadit. Ochrání dítě před úrazem kolen a loktů, ke kterým by bez chráničů mohlo docházet poměrně často, což platí i pro zkušenější dětské bruslaře. Chrániče doporučujeme použít při každém bruslení. Brusle i chrániče dodáváme v praktickém obalu na zip, do kterého se po bruslení mohou uložit.
Dva koberce
Prodám dva koberce, slušný stav, vyčištěné
Nabízím koberce
Prodám koberce 133x195cm za 499kc a druhý 80x150cm za 350kc.
RETRO koberce
ZDARMA za odvoz nabizim retro koberce - vlna, kulaty a ovalny - viz foto, kava potesi
Motorový člun Regal 1900
Loď je připravena na sezónu! LOĎ bude vystavena na FOR BOAT v Praze 17.-19.3.2023! Rok výroby 2007, motor Volvo Penta 4,3SX, délka lodě bez koupacího mola 5,7m, šířka 2,5m, max.počet osob na plavidle 8, otevřená špička, kožená sedadla a čalounění, nové koberce na podlaze, bimini, loď po celkové opravě motoru a příslušenství vč. Z-nohy. Cena vč. náhradních dílů na loď a dvouossého přívěsu. Hmotnost lodě 1270kg + přívěs. Loď vhodná na moře a k lyžování. Výkon motoru 168 kW. Na lodi je nová manžeta a ložisko kardanu. Nový olej v motoru a v Z-pohonu, nový filtr na benzín a na olej, čidlo na trim a repase teleskopu trimu. Nový impeler a snímač otáček. Jeden rok staré díly: cívka motoru, zapalovací svíčky (6x), všechny hadice chlazení, komplet výfuky, pumpa chlazení, koberce interiéru. Sedadla a čalounění originál kůže v dobrém stavu. Loď má bimini + komplet zaplachtování + převozní plachtu. Loď má unikátní prvek trupu FastTrack, díky němuž bez problémů jezdí po vlnách. Rádio s CD přehrávačem, přesný hloubkoměr. Náhradní díly: Zn anody, nová vrtule. Loď má technickou kontrolu na 4 roky. Přívěs nová technická kontrola hotová 25.04.2022 na 2 roky. Loď je ve velmi pěkném stavu, celoročně garážovaná s pravidelným servisem. Loď je k vidění u prodejce Marina DOCK v Praze.