inzerce, prodej, prodám, bazar

DĚTSKÉ HNÍZDO - Motherhood

Kategorie: Ostatní

Dobrý den,
mám na prodej dětské hnízdo Motherhood.
V pěkném stavu, několikrát prané a udržované čisté s použitými přehozy.
Hnízdo je oboustranné a dno jde oddělat.

Rozměry: 92 × 52 cm (vnitřní rozměr hnízda: 67 × 32 cm)
Více informací: cena 1200kč
Prodávám za 600kč

Možnost osobního předání Havířov, Ostrava, Frýdek, Karviná a blízké okolí.
Jinak +cena za poštovné dle zvoleného dopravce a ceníku (cca +70kč)
DĚTSKÉ HNÍZDO - Motherhood
Podobné inzeráty
Hnízdo pro miminko
Měkoučké hnízdo pro dítě s designem vhodným pro holčičku i chlapečka. Hnízdo poskytuje pohodlí vašemu miminku. Díky "omezenému prostoru" se bude miminko cítit jako u maminky v bříšku. Chrání před pádem z pohovky či postele. Hnízdo umožňuje snadné polohování miminka díky vyšším okrajům. Hnízdo je skvělé při cestování, miminko má stále svojí postýlku s sebou. Hnízdo je oboustranné zimní a letní varianta. Hnízdo je jako nové.
Hnízdo a těhotenský kojící polštář
Prodám hnízdo a těhotenský-kojící polštář Hnízdo nové nepoužité na zakázku od českého krejčovství, vhodné i jako dárek (PC 700,-).. Prodáváme za 500,- Těhotenský a kojící polštář Zuzana, použitý, stejný design růžový s hvězdičkama, pratelný potah (PC 1000) za 700,- polštář + hnízdo dohromady za 1000! Dovezu po Modřanech a okolí
Hnízdo a zavinovačka Effiki pro novorozence
Prodám sametové BABY hnízdo a sametovou zavinovačku v sadě s čepičkou značky Effiki v neutrální šedé barvě, vhodné pro holčičku i pro chlapečka. Hnízdo má vysoké měkké okraje a vyjímatelnou matraci, takže miminko lze položit kdekoliv a hnízdo je praktické na údržbu. Zavinovačku lze použít i jako podložku nebo deku, po rozložení má tvar čtverce.
Hnízdečko bílé kočky New Baby
New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - velmi pěkný stav New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko New Baby Hnízdečko kočičky - bílé - Hnízdo pro miminko Je nám líto, ale prodej již skončilHnízdo pro miminko - na doma, vyrobeno z bavlny
Hnízdo Scamp Mouse s kokosovou vložkou v záruce
Prodám hnízdo Scamp Mouse s kokosovou vložkou. Barva je bílo-šedá s motivem hvězd. Hnízdo je použité, ale bez vad/fleků. Je stále v záruce (do 05/2023). Inzerát platí do smazání.
Hnízdo na spaní COCOONABABY  RED CASTLE
Prodám hnízdo na spaní RED CASTLE. Hnízdo je v dobrém stavu. Použití po jednom dítěti. Preferuji osobní předání v Praze.