inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětské chrániče na ruce/kolena/ramena

Kategorie: Ostatní

Prodám dětské chrániče na ruce, kolena a ramena. Sada 6-ti dílná. Zboží je v naprostém pořádku.

Osobní odběr ČB nebo Tábor, popr Zasilkovna ci posta.
Dětské chrániče na ruce/kolena/ramena
Podobné inzeráty
Tlapková Patrola Mondo dětské čtyřkolečkové brusle+chrániče
Prodám Mondo dětské 4-kolečkové brusle s chrániči - edice Tlapková Patrola velikost 22–29 / nové, nepoužité. Originálně zabalené - vhodné jako dárek. V Ostravě předám osobně jinak i Zásilkovnou . Inzerát platí do smazaní . Zájemci volejte na mobil nebo pište na email.Na SMS nereaguji. Popis: Mondo dětské 4kolečkové brusle Paw Patrol s chrániči od italského výrobce Mondo jsou vhodné pro všechny děti a zejména chlapce od 3 let. Mají mimořádně hezký design, krásné modro-červené barevné provedení s motivem dětské televizní série Paw Patrol. Na nohách dobře sedí a pohodlně se nosí. Velikost kolečkových bruslí pro děti je univerzální a dá se jednoduchým způsobem přizpůsobit na dětské nožičky v rozmezí čísel 22–29. Dětské brusle jsou vyrobeny z těch nejkvalitnějších plastových materiálů, které se jen tak lehce nezničí. Vhodně rozmístěná kolečka po obou stranách nožky z nich dělají výborné první dětské brusle na učení. Rovnováha se na nich udrží mnohem jednodušeji než na klasických bruslích, která mají kolečka pouze v jedné řadě. Kvůli pevnějším kolečkům tyto dětské brusle doporučujeme používat na povrchu bez větších nerovností. Protože děti v zápalu hry a při učení se bruslení se mohou zranit, k bruslím je v ceně i kvalitní sada chráničů Paw Patrol. Chrániče jsou kvalitní, pevné, pohodlné a snadno se dají nasadit. Ochrání dítě před úrazem kolen a loktů, ke kterým by bez chráničů mohlo docházet poměrně často, což platí i pro zkušenější dětské bruslaře. Chrániče doporučujeme použít při každém bruslení. Brusle i chrániče dodáváme v praktickém obalu na zip, do kterého se po bruslení mohou uložit.
chrániče FUSE, nové, nepoužité
Dobrý den prodám svoje kvalitní chrániče kolen velikosti XXL: -FUSE Delta Knee Pad (černá + tmavě červené doplňky) a chrániče holení velikosti XL: -FUSE Alpha Shin/Whip Pad (černá + šedé doplňky) - vhodné hlavně pro MTB a BMX ale i pro další sporty -původní cena 2500Kč Chrániče kolen: - jsou vyrobeny z prodyšného perforovaného a tužšího Duratex neoprenu s vnitřním polstrováním - Zadní elastická část chrániče je vyrobena z dvouvrstvého lycra materiálu - prodyšná a pohodlná konstrukce chrániče - kombinace polyamidové pevné vložky kolene a DFS pěny - uchycení řešeno 2 stahovacími páskami na suchý zip Chrániče holení: - vyroben z lehkého a prodyšného neoprenu s plyšovou podšívkou - nylonový chránič je doplněn polstrováním z EVA pěny - vnitřní boční ochrana pro větší bezpečí - kvalitní zpracování - silné prošívání v namáhaných místech - útlý tvar umožňuje chránič nosit i pod kalhotami - strečové stahovací pásky na suchý zip drží chránič ve správné pozici - chránič je potažen odolným cordura materiálem
Chrániče na kolena  pro děti
Chrániče na kolena pro děti. Chrání jemnou pokožku dítěte při plazení.Nemusíte se bát, že si Vaše dítě odře kolena.Lze použít na kolena i na lokty. Velikost: 8 cm x 11 cm Materiál: spandex, akryl Vhodný věk: od narození Zelené barvy. Nové, nepoužívané.
CHRÁNIČE (3V1)
Chrániče pro menší děti (4-9let, záleží na velikosti končetiny) Stav - lokty (za 1) - kolena (za 1) - zápěsti (za 2) celkově velice dobrý stav Obsah balení - návod - uzavíratelný látkový sáček - chrániče loktů 2ks - chrániče kolen 2ks - chrániče zápěstí 2ks V případě zájmu pište do zpráv prosím. Při rychlém jednání sleva. Není problém zaslat více fotek.
Tekutá čisticí pasta na ruce
Tekutá čisticí pasta na ruce na silné znečištění ze všech průmyslových oblastí pH kolem 6, bez silikonu přírodní abrazivum. V pracovních provozech jako autoservisy, montážní dílny, strojírenské provozy, opravárenská střediska či lakovny, si několikrát denně potřebujete umýt ruce. Máme pro Vás účinné a systémové řešení. Použijte oblíbenou mycí pastu na ruce PEVASTAR s novou recepturou. Hlavní charakteristiky produktu, jako je dobrá čistící schopnost, příjemný pocit na pokožce a přitažlivá pomerančová vůně, zůstaly zachovány. Pastu nanášejte na suché nebo jemně vlhké ruce a dostatečným promnutím odstraňujte znečištění, poté opláchněte vodou. Nová receptura je šetrná k životnímu prostředí: nová 100%-ně přírodní abraziva - kukuřičná drť nebo drť ze slupek vlašských ořechů omezuje vypouštění plastů do odpadních vod a neucpává odpady dermatologicky testováno a připraveno pro legislativní změny v EU. 10 kg kýbl cena 819 Kč bez DPH. Doprava po celé ČR.
Podvozková sada Rough Country 4" JEEP Wrangler JK 2012-2018
Podvozková sada Rough Country 4" JEEP Wrangler JK 2012-2018 Specifikace: Vynikající výkon jak v terénu, tak na silnici Není nutné žádné svařování Sada 4 dlouhých ramen Přední nastavitelná Panhardská tyč je vyrobena z vyztužené oceli Korekční deska zadní pružiny zlepšuje úhel působení zadních pružin Poskytuje vynikající možnosti odpružení Ovládací ramena X-Flex: Clevite gumová pouzdra Flex klouby lze regenerovat Flex spoje nabízejí zesílenou strukturu Plně promaštěný Sada obsahuje: Přední pružiny Přední nastavitelné horní ramena Long Arm Přední nastavitelné dolní ramena Long Arm Přední prodloužení výfuku Přední výztuha rámu Odpojitelné přední tyčky stabilizátoru Zesílená přední Panhardská tyč Přední brzdové hadice Zadní pružiny Zadní nastavitelné horní ramena Long Arm Zadní nastavitelné dolní ramena Long Arm Desky pro korekci úhlu zadních pružin Přemístění montáže zadní Panhardské tyče Prodloužené tyčky zadního stabilizátoru Zadní brzdové hadice (4x) Prémiové tlumiče N3 Montážní sada Dosáhněte dokonalého výkonu odpružení v terénu i na silnici s tímto odpružením Rough Country. 4" zdvih odpružení založený na ramenech Long Arm poskytuje zvýšené křížení v terénu při zachování vysoké kvality jízdy. Sada obsahuje speciálně navržené progresivní pružiny, které vám umožní překonat jakoukoli terénní překážku. Sada 4 ramen Long Arm umožňuje zachovat správné odpružení geometrie a úhly kol. Každá kyvná vidlice nabízí nastavitelné flex klouby s objímkami Clevit. Všechna přemístění upevnění jsou vyrobena ze silné, vyztužené oceli. 4" sada Rough Country se snadno sestavuje, nevyžaduje svařování ani demontáž původních kolébek. Sada také nabízí prodloužené brzdové hadice z nerezové oceli a pružinovou korekční desku. ÚŽASNÝ ZÁŽITEK Z JÍZDY Zlepšete své jízdní vlastnosti na silnici i v terénu s vysoce kvalitními tlumiči Rough Country N3! Vysokotlaké dusíkem plněné tlumiče nabízejí fantastickou kombinaci jízdy v terénu a plynulé dálniční jízdy. Odolná 18mm pístnice a 54mm tělo zajišťují pevnost tlumiče v tahu až 36 kN, což zajišťuje dlouhou životnost a působivé tlumení vibrací . Tlumič je vybaven pouzdry z přírodní pryže, 10-ti stupňovým ventilem a je lakován stříbrnou metalickou barvou. ROUGH COUNTRY Rough Country je nejoblíbenějším offroadovým výrobcem na světě. Společnost Rough Country, založená na začátku 70. let, je jedním ze zakladatelů offroadového průmyslu a zůstává v čele nejrychleji rostoucích výrobců terénních podvozkových sad a příslušenství. Rough Country dodává obrovský výběr terénních produktů. Nabídka Rough Country se neustále rozšiřuje a poskytuje svým zákazníkům nejlepší řešení dostupná na trhu, jako jsou kompletní podvozkové sady, tlumiče N3 Premium, ramena, tyčky stabilizátoru, tlumiče řízení, Panhardské tyče, pružiny a listová pera.