inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská židle,ÖRFJÄLL

Kategorie: Nábytek pro děti

Málo používaná, stav viz foto.
Dětská židle,ÖRFJÄLL
Podobné inzeráty
rostoucí pracovní stůl 59x72 PAHL + židle ORFJALL růžový
Prodám rok starý rostoucí pracovní stůl + židli. Oboje sada z IKEA. Stul bez poškození, pracovní deska bez poškrábání, jako nová. Lakování nohou také bez poškození. Potah židle je bez poškození, na sedáku fleky. Není problém vyčistit. Pořizovací cena v IKEA: židle ORFJALL 1.499 Kč, stůl PAHL 1.999 Kč. Prodám dohromady za 1.400 Kč. Prodám bez policového dílu který je na fotkách. Po Praze a blízkém okolí můžu přivézt. Prodám i samostatně dle dohody.
Zidle Orfjall
Prodam detskou zidli Ikea-Orfjall.Barva zelena.Pouzivana, ale top stav, jen flicek.Viz.foto.Puvodni cena 1.290,- Pouze osbni prevzeti Praha 4.
Dětská studentská rostoucí židle
Velmi populární dětská židle na kolečkách pro zdravé a pohodlné sezení. Otočná židle Fuxo vyhovuje malým dětem, mladým teenagerům i studentům. Rostoucí polohu židle zajišťuje posun opěradla od sedadla směrem dozadu a opěradla směrem nahoru, manipulace je jednoduchá a rychlá. Sedák a opěrák židle je anatomicky tvarovaný. Výškové nastavení sedáku je umožněno pomocí značkového plynového pístu. Spodní část židle je vybavená šedým plastovým křížem a kolečky. Maximální zatížení do 100 kg. K dispozici 2 ks. Cena za 1 ks
Dětská židle, kancelářská židle růžová KA-2325
Nová dětská kancelářská židle čalouněná látkou MESH ve stylové růžové barvě, opěrák s motivem. Díky plynovému pístu je židle výškově nastavitelná. Židle má také plastový kříž s plastovými kolečky vhodnými na koberce. Nosnost 60 kg. PARAMETRY PRODUKTU Šířka sedu: 42 Výška (cm): 86-98 Kolečka: Plast Nosnost (kg): 60 Styl: Dětská Hloubka (cm): 48 Šířka (cm): 43 Výškově nastavitelná: Ano Barva: Růžová Hloubka sedu (cm): 43 Výška sedu (cm): 42-54 Nové zboží zabalené v originál krabici od výrobce, nebylo nikdy smontováno. Faktura a záruka 24 měsíců, doprava 200,- Kč po celé ČR. Běžná prodejní cena 1 590,- Kč já židli nabízím za 890,- Kč.
Prodám dětskou židli IKEA holčičí
ÖRFJÄLL Dětská židle, bílá/Vissle růžová, dva roky stará, kolečka O.K.
Chicco Polly 2 start dětská židlička
Plastová židlička bez poškození, podsedák ve tvaru tygra poškozený(popraskaný) v ohybech. V případě možnosti lze dokoupit nový. - díky možnosti nastavit šířku opěrky zad ho vždy bezpečně objímá - polohování opěrky zad v 4 polohách umožňuje použití židle již od narození - 8 poloh nastavení židle na výšku ji uzpůsobí vždy do správné, požadované polohy - židle Polly2Start má také nastavitelnou opěrku nohou v 3 polohách pro ještě více pohodlí dítěte - součástí židle je i praktický pultík s odnímatelným táckem pro snadnější manipulaci s jídlem - pokud pultík nepotřebujete, snadno jej uchytíte na zadní noze židle - měkký, pohodlný potah židle je vyroben z odolného materiálu, který se snadno udržuje čistý pouhým otřením - o bezpečnost dítěte se starají 5-bodové bezpečnostní pásy - Polly2Start má ve složeném stavu velmi kompaktní rozměry a samostatně stojí Rozměry: rozložená: 54,8x83,5x91/110 cm (ŠxHxV) složená: 54,8x31x100 cm (ŠxHxV) hmotnost: 11,5 kg