inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská vanička Shnuggle

Kategorie: Ostatní

Nabízím dětskou vaničku značky Shnuggle. Je po dvou dětech. Opěrátko nese známky používání, ale jinak je v perfektním stavu. Preferuji osobní převzetí.
Dětská vanička Shnuggle
Podobné inzeráty
Vanička Shnuggle
Vanička Shnuggle v bodech vhodná pro děti od narození do 12 měsíců zarážka na dnu - optimální podpora pro děti od 6 měsíců měkká zádová opěrka - maximální pohodlí gumové nožičky - vysoká stabilita kompaktní velikost - snadné přenášení a skladování úspora - na vykoupání dítěte stačí pouhé 2 litry vody praktická zátka k vyprázdnění nebo osvěžení koupelové vody rozměry: 60 x 39 x 36 cm (délka x šířka x výška)
Vanička Shnuggle Baby Bath - Nová
Prodám dětskou vaničku Shnuggle Baby Bath Taupe (béžové barvy). Vanička nebyla nikdy použitá, takže úplně nový stav. Hodně povedený produkt, nezabírá místo, praktická, koupání v ní je podstatně jednodušší než v klasické vaničce. Osobní odběr v Brně, případně ve Vyškově.
Vanička Shnuggle + lehátka do vany
Prodám vaničku Shnuggle + lehátka do vany v ceně. Vanička v níž je miminko pohodlně opřeno o měkkou zádovou opěrku. K naplnění vaničky postačí jen 2l vody. Vhodná od narození do 12 měsíců. Možnost vyzvednutí Brno, Velké Meziříčí.
Vanička Shnuggle se skládacím stojanem
Prodám vaničku Shnuggle se skládacím stojanem. Bezpečné a pohodlné koupání pro rodiče i dítě. Vanička je vhodná pro děti od narození do 12 měsíců. - miminka do 6 měsíců jsou opřená o měkkou zádovou opěrku a podepřená speciální zarážkou na dni Bum Bump™ - miminka od 6 měsíců ve vaničce pohodlně sedí - důmyslný tvar – rodiče mají při mytí obě ruce volné - měkká zádová opěrka – pro maximální pohodlí dítěte - kompaktní velikost – snadné přenášení a skladování - úspora – na vykoupání dítěte stačí pouhé 2 litry vody - rozměry: 60 × 39 × 36 cm (délka x šířka x výška)
Dětská vanička Shnuggle se stojanem
Prodám dětskou vaničku Shnuggle se stojanem. Minimálně používaná. Mírné opotřebení.
Dětská vanička Shnuggle - skoro nová 2x použitá
Prodám dětskou vaničku Shnuggle modré barvy. Prakticky nepoužitá (asi 2x syn je trochu obřík, měl problém se tam vejít) perfektní stav.