inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská skříň s psacím stolem

Kategorie: Nábytek pro děti

Dětská skříň s psacím stolem. Dva díly. Skříň má rozměry 100cm x 29cm x 116cm. Psací stůl má rozměry 100cm x 58cm x 76cm. Stůl má vytahovací zásuvku pro klávesnici. Barva hnědo-modrá. Výborný stav (9/10).
Dětská skříň s psacím stolem
Podobné inzeráty
Dětská patrová postel s výsuvným psacím stolem (+2 skříňky)
Prodám pěknou, kvalitní, pevnou, patrovou dětskou postel s výsuvným psacím stolem. Barevné provedení je ve dvou barevných variantách dub santana + popel. Zdarma přidáváme dokoupených 8ks závěsných boxů na hranu postele na drobné předměty. Součástí postele se stolem jsou taktéž dvě skříňky. Rozměry postele a skříněk jsou patrné na ilustrační fotografii. Na druhé fotografii je ještě postel smontována v pokojíku, hračky apod. nejsou součástí prodeje. K posteli mám přehledné manuály k novému sestavení. Postel je již rozebrána. Pouze vlastní odvoz. Bydlíme v Chebu...
Patrová postel s psacím stolem
Prodám tři roky používanou patrovou postel se stolem Aldo. V dobrém stavu. Původní cena 16.000,- Více info:
Dětská autopostel Sleepcar a skříň čerpací stanice se stolem
Prodám vybavení dětského pokoje zachovalou autopostel a šatní skříň kombinovanou s psacím stolem v motivu čerpací stanice. Autopostel má kosmetickou vadu (poškozený blatník), je včetně roštu a matrace. Led diodové osvětlení které může bezpečně svítit celou noc a tím zajistit příjemné prostředí pro usínání. Postel je vyrobená z nezávadných materiálů. Všechny hrany jsou zaoblené a pro děti bezpečné. Rozměry postele: 200 cm x 120 cm x 55 cm Rozměry matrace: 180 cm x 90 cm x 10 cm Pořizovací cena postele a skříně 22tis., odkaz na produkt: Cena za komplet 6900,-, sleva za poškození 2tis. Osobní převzetí Sokolnice (Brno venkov)
Postel, skříň, psací stůl, poličky
Prodám patrovou postel se skříní, poličkami a psacím stolem - Ikea Kombinace bílá s růžovou, v nezničeném stavu bez matrace. Všechny parametry viz. odkaz Při rychlém jednání možná sleva. Osobní odběr v Havířově.
Dětský nábytek s psacím stolem
Prodám málo používaný nábytek s psacím stolem. Známky běžného používání. Jako nový. Dcera mu už odrostla.
Patrová postel IKEA s psacím stolem a skříňkami
Prodám sestavu do dětského pokoje. Patrová postel IKEA SMÅSTAD vč. pěnové matrace, skříně a psacího stolu se čtyřmi zásuvkami. Lze sestavit různými způsoby. Dále pak 2x skříňka s policemi (130x60x50cm). Barva sestavy bílo – oranžová. Používaná, ale v dobrém stavu. Původní cena kompletu cca . Pouze osobní odběr.