inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská přilba MET ELFO, vel. 46 - 54

Kategorie: Vše ostatní

Prodám dětskou přilbu MET ELFO, vel. 46 - 54. Přilba má integrovanou síťku proti hmyzu. Přilba je navržena tak, aby v případě nárazu chránila fontanelu. Pro lepší viditelnost v zadní části helmy je umístěno LED světlo. Přilba není bouraná a v hezkém stavu. Osobní odběr Ostrava a okolí.
Dětská přilba MET ELFO, vel. 46 - 54
Podobné inzeráty
Přilba Cébé – Trilogy
Prodám dvě sezóny málo přilbu Cébé Trilogy, je to přilba, která najde využití hned ve třech adrenalinových disiplínách - Lyžování/skialpy, horské kolo a horolezení. Přilba splňuje normy CE EN1077, CE EN 1078, CE EN 12492. Přilba je konstruovaná techonologií In-Mould, která zajistí maximální pevnost při zachování rozumné hmotnosti. Díky tomu přilba váží 400 g jako lyžařská, 330 g jako přilba na horské kolo a 280 g jako přilba na horolezení. Pokud přilbu budete využívat na Lyžování/skialpy, určitě stojí za zmínku, že v sobě obsahuje čip RECCO, který umožní záchranářům nalezení v případě závalu lavinou.
Jezdecká dětská přilba FOUGANZA
Dětská jezdecká přilba Fouganza vel. XS 48-52 cm, černá, váha 425 g, používaná - viz foto, bez destrukce. Cena plus případné poštovné (Balíkovna 65,- Kč)
Dětská přilba 54-58 cm.
Dětská přilba 54-58 cm.Lehce použitá.
Jezdecká přilba 120 modro-růžová dětská
Jezdecká přilba 120 modro-růžová dětská FOUGANZA
PŘILBA DĚTSKÁ
PŘILBA DĚTSKÁ
Jezdecká přilba dětská
Jezdecká přilba dětská S: 48-52 cm Možnost nastavení Čtyřbodový systém postranních popruhů zajišťuje dobré držení na hlavě.