inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská postýlka s matrací 120x60 cm

Kategorie: Ostatní

Postýlka: dřevěná (přírodní), stahovací bok, vyndavací příčky (větší děti si mohou vlézt do postýlky samy), kolečka, 3 různé výškové polohy, ochrana dlouhých bočnic proti okousávání. Skvělý stav.
Kvalitní oboustranná matrace (paměťová pěna+zesílené okraje pro menší děti/tvrdší druhá strana pro větší děti), výška 12 cm, snímatelný pratelný potah matrace. TOP stav, čistá-používáno vždy s chráničem matrace.
Pouze osobní převzetí Poděbrady.
Mohu nabídnout také chránič matrace, 2x prostěradlo (modré, šedé), soupravu polštářek+peřinka, 2x povlečení (modré, bílo-šedé) za cenu 1 000 Kč celkem. Vše skvělý stav.
Dětská postýlka s matrací 120x60 cm
Podobné inzeráty
Dětská postýlka
Dětská dřevěná postýlka o vnitřním rozměru 120x60 cm, bílá barva, rošt je nastavitelný do 3 poloh, 3 boční šprušle lze vytáhnout. Lze vidět známky používání, viz foto. Matrace Danpol ze dvou kokosových desek, mezi kterými je polyuretanová pěna. Porézní struktura kokosové vrsty umožňuje volnou cirkulaci vzduchu. Postýlka s matrací používaná necelý rok. Do rozumného okoli mužu dovézt. Pro zajem prosim sms
Skládací cestovní postýlka ZOPA YOGA
Prodám plně funkční skládací postýlku zn. Zopa s polohováním, málo používaná. Postýlka má praktická kolečka s brzdičkou, kapsu na dvou stranách a „vchod“ na zip straně. Postýlka má dvě výškové polohy pro umístění matrace - pro větší děti a vyšší pozici pro menší děti/kojence formou zavěšeného lůžka. Součástí balení je taška na přenášení postýlky. Postýlka má malou vadu (viz foto). K postýlce lze doprodat pevnou matraci (použita 2x – rozměry 120x60x10, kokosová, oboustranná). Postýlka 950 Kč, bílá matrace 800 Kč, vše za 1700 Kč
matrace ze studené pěna Sofia
Nabízím 2ks matrací, stáří 6let. Plně funkční, neproležená, nepoškozená. Matrace Sofia je vyrobena ze značkové studené pěny CELTEX® v kombinaci s výběrovou paměťovou pěnou Celsio®. Sendvičová konstrukce matrace s pevnějším středem zajišťuje správnou podpěru těla při ležení a zaručuje výtečné provzdušnění a hygienu lůžka. Matraci Sofia je možno otáčet a prodloužit tak její životnost. Matrace Sofia je zónová. Zónování matrace napomáhá správné podpěře celého těla. Rozmístění pevnějších a měkčích zón v matraci lze přizpůsobit výšce postavy. Změkčení v oblasti ramen tvoří paměťová pěna Celsio®. Povrchová profilace matrace zvyšuje komfort při ležení a umožňuje snadnější odvod vlhkosti. Matraci Sofia je vhodné položit na rošt z předehnutých lamel nebo na pevný dřevěný rošt. Matraci lze polohovat. Jádra matrací větší než 200 x 100 cm jsou lepená ze dvou nebo více dílů. Původní cena 15.858kč , nyní 1000kč / kus. ,tel , blanka.muronova@
Prodám ortopedickou matraci
Matrace 120x60 TRÄUMELAND Prodám v perfektním stavu značkovou ortopedickou matraci TRÄUMELAND se zesílenými kraji pro chození dítěte v postýlce. S pratelným rozepínacím povlakem. Rorměry 120x 60 cm. Původní cena 3500,- nyní 990,- Kč +poštovné Osobní předání upřednostňuji. Nebo.... Po domluvě je možnost doručit matraci osobně ... Moravskoslezský kraj a okolí.... Träumeland matrace Abendrot Díky potahu Sleep Safety s obsahem stříbra je přirozeně antibakteriální. Matracové jádro je tvořeno bodově pružnou studenou pěnou s ložnou plochou pro kojence. Vhodná i pro alergiky. Matracový potah Sleep Safety: Umožňuje nerušenou cirkulaci vzduchu a zabraňuje tím nezdravému hromadění tepla. Zadržuje vlhkost na povrchu a nenechá ji proniknout do jádra matrace. Díky zapracovaným stříbrným vláknům je přirozeně antibakteriální. Je obohacen vlákny Tencel, levandulovým a meduňkovým olejem. Potah je snímatelný a lze ho prát na 60°C. Jádro matarce: Bodově pružná studená pěna. Ložná plocha pro kojence má bodově pružnou nopkovou strukturu pro dodatečné odvětrávání povrchu. Ložná plocha pro batolata je vyrobena z pevnější studené pěny pro optimální pohodlí při ležení. Svislé větrací kanálky zajišťují zdravé prostředí pro spánek a zabraňují nezdravému hromadění tepla a zpětnému vdechování koncentrovaného CO2. Zpevněné hrany na podélných stranách matrace zajišťují potřebnou bezpečnost dětí při nášlapu.
MATRACE 120x60 cm
Prodám dětskou kokosovou MATRACI 120x60 cm. Cena: 650,- Kč. Předání v Praze na ČM.
4x prostěradla+3x chrániče na děts. postel 120x60
Prodám používaná prostěradla + chrániče na matraci na dětskou postýlku o rozměru 120x60 cm. Všechna jsou v pěkném stavu, u chráničů je místy zadrhnutá síťovina. Čistá, vypraná, bez fleků, z nekuřáckého prostředí. Možno jednotlivě - cena za kus 100 Kč. Materiál: 100% bavlna (jersey). Barvy: zelené, žluté, sv. béžové, tm. béžové.