inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská postel formule 90x200

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám dětskou postel ve tvaru formule včetně roštu a matrace. Postel je v dobrém stavu. Možnost osobního předání ve Vápenné (Jeseník)
Dětská postel formule 90x200
Podobné inzeráty
Dětská postel domeček 90x200 cm Montes White Čilek + Faktura
Tématická dětská postel domeček Montes od renomované zn. Čilek je krásným a dominantním prvek dětského pokoje. Postel díky svému designu neplní jen funkci místa ke spánku, ale je také herním prvkem. Postel byla zakoupena teprve 19.4.22, je tedy teprve 7 měsíců stará, resp. nová. Kupujícímu předám originálni fakturu. - rozměr lůžka 90x200 cm - součástí postele je deskový rošt, růžová markýza (markýzu lze odepnout a snadno tak vyčistit), matrace Comfort 90x200 cm a dvě dětská zábradlí od stejné značky, určené přímo k posteli. K posteli přidám i matracový chránič NELLA, od značky SCAN quilt, 90x200. Vše viz. foto. Vzhledem k objemnosti postele, a to i při rozložení, je nutný osobní odběr se zařízením vlastní dopravy přímo na Praze 4.
Postel TEE PEE 90x200
Krásná moderní dětská postýlka TEE PEE 90x200 pro naše nejmenší. Rozměry (ŠxVxD) /cm/: 96 x 156 x 206 Rozměry matrace /cm/: 90 x 200 Barevné provedení: sněhově bílá -matová + šedá + borovice Balení: v demontu Postel TEE PEE je jednoduchá a elegantní. Dokonalá barevná kombinace vytvoří příjemnou atmosféru, v níž se Vaše děťátko bude cítit jako v peřince. Dětské zpracování v podobě domečku je tou správnou volbou do každého dětského pokoje. Barvy používané při malování jsou pro děti bezpečné, certifikované a nezpůsobují alergie. Postýlka má trendový rám ve tvaru domečku / stanu - zásuvka se zesíleným dnem, která může být použita jako úložný prostor nebo jako další lůžko - zásuvka vybavená kolečky s gumovým proužkem (bezpečné pro podlahu) Postýlka je vhodná pro matrace: 90x200 cm - zásuvku lze vybavit matrací: 90x200. S matracím o výšce 8 cm, zásuvku s matrací a ložním prádlem lze snadno posunout pod lůžko - maximální zatížení lůžka 120 kg - maximální zátěž zásuvky 100 kg - určené pro děti kolem 5/6 let Povrchová úprava: Nábytek je lakován barvami, které jsou bezpečné a vhodné pro děti. Povrchová úprava je matná. Barva je antialergická. Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994. Rozměry matrace: 90x200 (postel je dodávaná bez matrace, ten je možné přiobjednat). Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Dětská postel Energy 90x200 cm, červená formule s osvětlením
Dětská postel Energy 90x200 cm, červená formule s osvětlením, včetně roštu a matrace.
Detska postel ve tvaru formule
Detska postel ve tvaru formule včetně roštu. Známky běžného používání (čelni prasklina ,na funkčnost to vliv nemá pouze vzhledově byla prelepena nalepkou)spíše jen z části odlepene nálepky viz fotky .více foto mohu dodat.Rozmer roštu je 90x200 cm.Počáteční cena byla 10 450 Kč.
Dětská postel se zábranou
Nabízím k prodeji bílou dětskou postel s obrázky v dobrém stavu se zábranou - délka 160x80cm - používaná 2 roky. Postel má laťkový rošt, který je pro děti vhodnější. Postel je vyrobena jako oboustranná. můžete si zvolit na které straně bude šuplík i variabilní zábrana. Dětská postel je bezpečná díky zaobleným hranám, o které se děti neporaní. Před nepříjemným pádem z postele dítě ochrání ochrání snímatelná zábrana o délce 100 cm. Postel je s úložným prostorem. Šuplík k posteli je uvnitř předělen příčkou na dvě poloviny, což je praktické při organizaci uložených věcí. Obvody čel dětské postele jsou kryté gumovým lemováním, které chrání postel před jejím poškozením. Lemování je připevněno bez použití lepidla. Dětská postel včetně zábrany je vyrobena z kvalitní laminované nábytkové desky o tloušťce 18 mm. Součástí postele je matrace s odnímatelným potahem. Osobní odběr
Postel formule 90x200 cm zn. Cilek
Prodám postel zn. Cilek ve tvaru formule. Velikost 90 x 200 cm, lamelový rošt. Postel má v přední části světla, která se rozsvítí po otočení klíčkem. V pěkném stavu, rozložená. Jen osobní odběr v Dobřanech u Plzně.