inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská postel domeček + matrace + 2x prostěradlo jersey

Kategorie: Nábytek pro děti

160 x 80 (cm)

S matrací i roštem, k tomu 2x prostěradlo jersey

Kupovaná před rokem, používaná cca půl roku

+ šuplík

Oděrky jsou, bohužel při stěhování viz foto

NEPOSÍLÁM

Dětská postel domeček + matrace + 2x prostěradlo jersey
Podobné inzeráty
Dětská postel DOMEČEK D3 borovice 80x160 cm + matrace
Prodám - Dětská postel DOMEČEK D3 borovice 80x160 cm + matrace Compfy HR 10 PC: Postel+rošt (4200,-) / matrace (2300,-) Prodám jako celek: 3900,- (3000+900,-) Rozložená (zabaleno do strečoé folie): - samostatné přední/zadní čelo - spojnice - rošt (spojené lamely) přišroubované do spojnic koupeno zde: fotky rozložené případně dodám Neposílám - pouze osobní předání Jihlava-Třebíč (možné dodání do Brna - nepravidelně)
Dětská postel se šuplíkem a zábranou + matrace NELLYS 160x80
velmi dobrý stav, minimální známky používání užívaná jen několik měsíců včetně zábran na obou stranách postele včetně šuplíku a úložného prostoru pod postelí postýlka je z kvalitních materiálů a dřeva, velmi odolná velmi kvalitní rošt postele postýlka nemá ostré hrany moc pěkný design a kvalitní zpracování postýlka je velmi praktická a dobře řešená: - šuplík s velkou možností využití - zábrana na bocích postele chrání dítě před pádem z postele - jednu zábranu lze lehce sundat - spousta zajímavých detailů rozměry: 160 x 80 cm zn. Nellys moc pěkný veselý motiv - medvídek se srdíčkem, méďa motiv vhodný pro holčičky i chlapečky VČETNĚ matrace: jako nová matrace SPECIAL pěna/latex – přizpůsobí se tvaru těla, provzdušnění a cirkulace vzduchu 160x80x14 cm potah je pratelný, hypoalergenní DÁLE PŘIDÁM: - 2x froté prostěradlo - 1x nový chránič matrace - 1x rezervní chránič matrace příznivá cena z důvodu stěhování podívejte se i na mé ostatní inzeráty prosím o kontakt sms nebo e-mailem postel s bariérou, postel s bočnicí, bariéra, bočnice, dřevěná postel, dřevěná postýlka, dětská postýlka, postel se šuplíkem, míša se srdíčkem
Kulatá transformační postýlka 7v1
Prodám kulatou postýlku Modern baby v univerzální šedé barvě. Kulatá postýlka používána cca půl roku, oválná cca 2 roky. Bez vad. Top stav. PC: 19 500,- Kč (včetně bohatého vybavení, které k postýlce přidám - vypsáno níže). Nyní jsou postýlky ještě dražší, jen samotná postýlka bez vybavení stojí 9900,- Kč. Krásná postýlka, která lze transformovat do 7 různých provedení včetně kulaté, oválné a nejdelší 173 cm varianty ve které bude Vaše dítě spokojené! Díky jednoduchému a modernímu designu se hodí do každé domácnosti. Zaoblené rohy postýlky šetří místo a je pro miminko bezpečná. Kulatá rostoucí postýlka patří mezi nejnovější trendy dětských postýlek. 3 varianty délky postýlky: kulatá varianta - průměr 78 cm, výška 82 cm (bez koleček) oválná varianta - velikost 126x78 cm, výška 82 cm (bez koleček) postýlka pro dospívajícího - velikost 78x173 cm Další detaily: nabízí 3 výškové polohy pro nastavení matrace. Maminka si může přizpůsobit výšku matrace postýlky podle svých potřeb. Výška pro nastavení dna bez matrace měřeno od země bez koleček - nejnižší poloha 25 cm, prostřední poloha 37 cm a nejvyšší poloha 50 cm Postýlka roste s miminkem od narození až do jeho 10 let a je vhodná pro miminka, ale i větší děti. Materiál a kvalita: strom: buk barva: světle šedá pevnost: maximální hmotnost až 100 kg Kompletní popis transformací: 1. kulatá postýlka + lyžiny na vytvoření kolébky 2. přebalovací pult s policí navíc 3. oválná postýlka 4.hrací ohrádka 5. stoleček a 2 židle 6. kolébka 7. postel pro dospívajícího Součástí prodeje je i: - Oválná matrace - kulatá matrace - přídavná police k přebalovacímu pultu - bambusové nepropustné prostěradlo šedé na oválnou postýlku - nepropustné prostěradlo Tencel Premium - 4x bavlněné prostěradlo - houpadlo postýlky . - nebesa se závojem a mašlí - 2x nepropustný chránič postýlky - mantinel
Rostoucí postel Ikea/rošt/matrace  + matrace navíc
Prodám postel ikea typu Minnen, ve výborném stavu včetně matrací - prodluzovací i na trvalé pouziti pěnová kvalitní matrace ikea Favang Postel je nesmrtelná, v top stavu, lehké odření 1-2 viz detail foto Rozměry 80x200. V ceně: postel, rošt, 3 prodluzovaci matrace, 1 celková , bílá prosteradla Nyní pořizovací ceny: 4000,- postel s roštem, prodl.matrace 1300-2000,-, matrace favang (15 cm vysky) 2-3000,-. Matrace jsou nepoškozené.
Rozkládací dětská postýlka 70x120 UP
Rozměr (ŠxVxD) /cm/: 77 x 100 x 163,4 Rozměry matrace: 70x120cm Barevné provedení: šedá / bílá s matným povrchem + buk Balení: v demontu Krásná dětská postýlka UP! od miminka ke studentovi díky variabilitě. Postýlka je skvělým řešením do menších prostorů - postýlka obsahuje i komodu a přebalovací pult. Materiál: MDF, kvalitní lamino o tloušťce 16mm Dětská postýlka UP! má: Postel je určena od miminka ke studentovi díky jednoduché demontáži vznikne z původních 120cm postel o délce 160cm. Postel má tři úrovně roštu přizpůsobené růstu dítěte (60,5 / 47,8 / 29 cm od podlahy) a možnost vyjmout 1/3 rámu, což umožňuje vstup a výstup z postele. Ze zbývajících částí je možnost vytvoření stolu a komody opětovným použitím prvků z postele. K postýlce je možné přikoupit bezpečnostní bariéru proti spadnutí. Šuplík pod postýlku není součástí dodání - možnost přiobjednat za cenu 1520kč. Rozměry matrace: 70x120 (postel je dodávaná bez matrace, ten je možné přiobjednat) Po rozložení na juniorskou postel pasuje matrace o rozměrech 70x160cm Dětská postýlka UP! vyhrála cenu Red Dot DESIGN AWARD 2021 :) Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Dětská postel 80 x 180 cm
Prodám dětskou postel s rozměry matrace 180 x 80 cm. V ceně je rošt, latexová matrace, přidám i chránič matrace a prostěradlo v rozměru matrace. Součástí výsuvný šuplík. Postel je v top stavu, nutný vlastní odvoz z Vratislavic nad Nisou. Specifikace postele: Postel je z kvalitního lamina se zakulacenými hranami. Má odnímatelnou zábranu, kterou můžete libovolně umístit jak na pravou, tak na levou stranu. Součástí bílé postele je laťkový rošt z borovicového dřeva. Přednosti postele: stabilita nosnost až 150 kg praktický úložný prostor na pogumovaných kolečkách 3 vrstvy ekologických a zdravotně nezávadných laků na čelech postele Postel v rozměru 180x80 cm. šířka - 90 cm délka - 185 cm výška - 64 cm Délka zábrany je 105 cm.