inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská postel domeček 90x200 cm Montes White Čilek + Faktura

Kategorie: Nábytek pro děti

Tématická dětská postel domeček Montes od renomované zn. Čilek je krásným a dominantním prvek dětského pokoje. Postel díky svému designu neplní jen funkci místa ke spánku, ale je také herním prvkem. Postel byla zakoupena teprve 19.4.22, je tedy teprve 7 měsíců stará, resp. nová. Kupujícímu předám originálni fakturu.

- rozměr lůžka 90x200 cm

- součástí postele je deskový rošt, růžová markýza (markýzu lze odepnout a snadno tak vyčistit), matrace Comfort 90x200 cm a dvě dětská zábradlí od stejné značky, určené přímo k posteli.

K posteli přidám i matracový chránič NELLA, od značky SCAN quilt, 90x200.

Vše viz. foto.
Vzhledem k objemnosti postele, a to i při rozložení, je nutný osobní odběr se zařízením vlastní dopravy přímo na Praze 4.
Dětská postel domeček 90x200 cm Montes White Čilek + Faktura
Podobné inzeráty
Dětská šatní skříň dvoudveřová Montes White Čilek + Faktura
Dětská šatní skříň Montes White renomované zn. Čilek. Šatní skříň pro děti z kolekce Montes Vás zaujme na první pohled. Nastavitelná výška úchytek je skvělým pomocníkem - lze nastavit podle růstu dětí. Praktické zásuvky ve spodní části skříně využijete na drobné prádlo. Skříň byla zakoupena teprve 14.3.22, je tedy teprve 8 měsíců stará, resp. nová. Kupujícímu předám originálni fakturu. - pneumatické brzdy pantů dveří pro bezhlučné a bezpečné zavírání dveří - police různých velikostí + 2x zásuvka - nastavitelná výška úchytek - šatní tyč na ramínka Výška: 202 cm Šířka: 101 cm Hloubka: 53 cm Vše viz. foto. Vzhledem k objemnosti skříně, a to i při rozložení, je nutný osobní odběr se zařízením vlastní dopravy přímo na Praze 4.
Postel TEE PEE 90x200
Krásná moderní dětská postýlka TEE PEE 90x200 pro naše nejmenší. Rozměry (ŠxVxD) /cm/: 96 x 156 x 206 Rozměry matrace /cm/: 90 x 200 Barevné provedení: sněhově bílá -matová + šedá + borovice Balení: v demontu Postel TEE PEE je jednoduchá a elegantní. Dokonalá barevná kombinace vytvoří příjemnou atmosféru, v níž se Vaše děťátko bude cítit jako v peřince. Dětské zpracování v podobě domečku je tou správnou volbou do každého dětského pokoje. Barvy používané při malování jsou pro děti bezpečné, certifikované a nezpůsobují alergie. Postýlka má trendový rám ve tvaru domečku / stanu - zásuvka se zesíleným dnem, která může být použita jako úložný prostor nebo jako další lůžko - zásuvka vybavená kolečky s gumovým proužkem (bezpečné pro podlahu) Postýlka je vhodná pro matrace: 90x200 cm - zásuvku lze vybavit matrací: 90x200. S matracím o výšce 8 cm, zásuvku s matrací a ložním prádlem lze snadno posunout pod lůžko - maximální zatížení lůžka 120 kg - maximální zátěž zásuvky 100 kg - určené pro děti kolem 5/6 let Povrchová úprava: Nábytek je lakován barvami, které jsou bezpečné a vhodné pro děti. Povrchová úprava je matná. Barva je antialergická. Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994. Rozměry matrace: 90x200 (postel je dodávaná bez matrace, ten je možné přiobjednat). Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
postel auto Čilek
Prodám použitou postel Čilek Racer. Postel je včetně roštu. Patří na ni matrace 90x200 cm, která není součástí prodeje. Rozměry postele jsou: šířka x délka x výška 110 cm (včetně kol)x 225 cm x 94 cm (nejvyšší bod). Postel už nesvítí a vykazuje běžné známky opotřebení (nafoceno - spodní okraj, není téměř vidět). Jinak plně funkční a pěkná. Udělá ještě hodně radosti. Postel je v rozloženém stavu.
Postel formule 90x200 cm zn. Cilek
Prodám postel zn. Cilek ve tvaru formule. Velikost 90 x 200 cm, lamelový rošt. Postel má v přední části světla, která se rozsvítí po otočení klíčkem. V pěkném stavu, rozložená. Jen osobní odběr v Dobřanech u Plzně.
Dětská postel DOMEČEK D3 borovice 80x160 cm + matrace
Prodám - Dětská postel DOMEČEK D3 borovice 80x160 cm + matrace Compfy HR 10 PC: Postel+rošt (4200,-) / matrace (2300,-) Prodám jako celek: 3900,- (3000+900,-) Rozložená (zabaleno do strečoé folie): - samostatné přední/zadní čelo - spojnice - rošt (spojené lamely) přišroubované do spojnic koupeno zde: fotky rozložené případně dodám Neposílám - pouze osobní předání Jihlava-Třebíč (možné dodání do Brna - nepravidelně)
Dětská postel
Prodam postel s komodou, komoda je k posteli prisroubovana, lze možnost odsroubovat a postel mít většího rozměru. Postel Byla rozmontovana z dětské postýlky. Má hodně úložného prostoru, pod posteli jsou dva šuplíky, z vrchu z pultu je další úložný prostor , a další v komode. Prodam postýlku nasledne rozmontovanou na tři díly, komoda( která se přišroubuje opět k posteli, ( nejde zvlášť mimo postel, bohužel k ni nemáme nozicky.) postel, a desky na postel . ???? Cena 900,- Název postýlky je “Dětská postýlka kombi Lorelli Trend Plus New - White Walnut” Lze se podivat na internet. (Celkovou postýlku už nemáme, pouze viz fotky) Rozměry: postel pro teenagery: 167 x 72x 58,5 cm, Včetně matrace ( pouze kryt matrace má rozbity zip, lze si ho opravit, nic těžkého ) Postýlku lze odvést ihned ! Předání Praha 8