inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská pohankovo-kokosová zdravotní matrace 120×60

Kategorie: Nábytek pro děti

Prodám pohankovo-kokosovu zdravotní matrace v super stavu , používaná minimálně

Rozměry 120×60.
9 cm vysoká matrace z pohankových slupek a kokosu. Pohankové slupky se mohou pochlubit skvělými absorpčními vlastnostmi, spolehlivě proto odvádí velkou část tepla. Pohanka navíc zpomaluje vznik i růst roztočů a jiných mikroorganismů. Kokosová rohož pak napomáhá lepšímu proudění vzduchu.

Matrace je těsně obepnuta odepínatelným pláštěm na zip v bílé barvě.

Vnitřek matrace je kombinací přírodních pohankových slupek, polyuretanové pěny, kokosové rohože a přírodního latexu. Odepínatelný plášť je vyroben z kombinace 80 % bavlny a 20 % polyesteru. Matrace disponuje certifikátem národního ústavu hygieny.
Dětská pohankovo-kokosová zdravotní matrace 120×60
Podobné inzeráty
dětská postýlka
- Postýlka Věra stahovací bok + matrace pohanko kokosová - Dětská buková postýlka Věra – rozměr 120x60cm + stahovací bok, pevná stabilita, masivní bukové dřevo. Povrchová úprava, jakož i technologie zpracování nábytku odpovídá ČSN-EN 761-1, která chrání zdraví a bezpečnost vašich dětí. Lakovaná ekologickým průhledným lakem, tři polohy roštu. Kvalitní bukový rošt, příprava pro kolečka. Postýlky bez vad, velmi pěkná, jako nová, málo používaná, měli jsme dvě. Součástí bude návod na složení postýlky. - Nadstandardní zdravotní matrace pohanko-kokosová – rozměr 120x60x10 cm. Matrace je oboustranná a prezentuje se vlastnostmi ortopedickými a antialergickými. Obě strany bavlněné matrace jsou prošívané, kde z jedné strany jsou komůrky s pohankovými lusky a ze strany druhé je vrstva z lisovaných vláken. Bonus napínací froté prostěradlo. Z nekuřácké rodiny. - Komplet nabízím za 1.599,- Kč
Dětská kokosová matrace Scarlett Linda 120×60 cm
Prodám dětskou kvalitní matraci Scarlett Linda, kokosová. Nikdy nepoučůraná, málo používaná, po jednom dítěti, vždy používaná s chráničem. Chránič dodám zdarma. Původní cena matrace 1990 Kč, původní cena chrániče 290 Kč. Osobní odběr Brno-Medlánky.
Dřevěná postýlka Radek II
Prodám dřevěnou dětskou postýlku Radek II z obchodu . Kupovaná v roce 2019. Je po dvou dětech - první dítě v ní spalo cca rok, druhé cca měsíc. Má 3 stupně polohování, tři vyndavací šprycle a spodní šuplík. K postýlce je pohankovo-kokosová matrace. Vnitřní rozměr je 120 x 60 cm, vnější rozměr postýlky je 124 x 66 x 89 cm. Jeví běžně známky používání, odřeniny. Cena 1600Kč. Osobní předání v obci Zbůch.
Dětská rostoucí postýlka + matrace
Dětská postýlka vyráběná na zakázku - Rozměry: šířka 100 cm, výška 107 cm, hloubka 70,5 cm. - Barevné provedení: white wash. - Korpus nábytku: horní část 25 mm masiv borovice, boky 22 mm masiv borovice. - Nohy: 35 mm borovicové dřevo. Rošt opravovaný, ale už zase v top stavu - lze vidět na fotce + známky běžného používání viz fota Matrace - Dětská matrace o rozměru 140x70 cm, s výškou 11 cm - Matrace je z jedné strany opatřena kokosovými vlákny, díky kterým zajistí dítěti pevnou oporu zad při spánku. Kokosová vlákna jsou čistě přírodní, odolné vůči roztočům i plísním a vysoce odvádí vlhkost. - Maximální nosnost matrace je 60 kg. Nejraději bychom prodali oboje dohromady, ale je možné koupit jen jednu věc.
Dětská matrace
Prodám necelý rok použitou dětskou matraci Max relax comfort.Rozměry matrace: 200x90x10 cm Potah: hypoalergenní, snímatelný (na zip), lze prát v pračce na 30 °C Konstrukce jádra matrace: Kokosová vrstva (stupeň tvrdosti H3) + kvalitní polyuretanová PUR pěna (stupeň tvrdosti H2) + kokosová vrstva (stupeň tvrdosti H3).Duvod prodeje koupě nové postele. Pouze osobní odber
Träumeland matrace Sternschnuppe 120x60cm
Kvalitní TRÄUMELAND matrace Sternschnuppe 120x60cm PC: 2 649,- + 2 chranic madrace Matrace v top stavu. Dcera na ní spala prvních tři měsíce, pak již s náma v posteli. Postýlka tak dál sloužila jako odkladiště plyšáků další rok. Nikdy nepočuraná ani politá. (Kdo používá pěnové matrace ví, že bohužel po čase v okrajích mají tendenci žloutnout při kontaktu se dřevem i přes chránič). Používaná s chráničem matrace, který přidám zdarma (2 kusy). Snímatelný potah, který jsem teď před prodejem vyprala ve spec. prostředku na funkční materiály. Ideálně osobní předání Praha Andel - Ujezd Info k matraci od výrobce: Tato matrace od firmy Träumeland má matracový potah z bavlny a polyesteru prošitý pracím polyesterovým vláknem. Potah je snímatelný a lze ho prát na 60°C. Jádro matrace pak tvoří kvalitní, bodově pružná studená pěna se svislými vzduchovými kanálky a zpevněnými hranami na podelných stranách. Svislé vzduchové kanálky zajišťují přívod čerstvého vzduchu k Vašemu děťátku a odvádějí vydechovaný CO2. Pevné hrany na podelných stranách matrace zase posytují Vaší ratolesti bezpečí při nášlapu, když se zkouší postavit v postýlce. Výška matrace: 10 cm