inzerce, prodej, prodám, bazar

dětská pláštěnka v. 6

Kategorie: Ostatní

dětská pláštěnka na 6 let
nová malinko ve předu umazaná
dětská pláštěnka v. 6
Podobné inzeráty
Pláštěnka na fotoaparát Vanguard ALTA RC M
Nová, pouze rozbalená. Pláštěnka na fotoaparát Vanguard ALTA RC M se jednoduše připíná a chrání tak fototechniku před nepříznivým vlivem vlhkého počasí. Instalace probíhá upevňovacím páskem na objektiv a suchým zipem na tělo DSLR. ALTA RC M obsahuje extra kapsy na vložení některých drobných předmětů, slouží i jako vak na zatížení stativu (stone bag). Na levé strané pláštěnky je suchý zip určený pro uzavírání pláštěnky – možné uzavření ve dvou úhlech (45° / 90°). Pláštěnka je dodávána včetně sáčku pro uložení. - Vnější rozměry 600×600 mm - Hmotnost 80 g - Materiál 70D Nylon Osobní předání na Mělnicku, případně poštou +150 Kč nebo Zásilkovnou +80 Kč a pod podmínkou platby předem na účet - omlouvám se, ale na dobírku neposílám.
Pláštěnka/pončo, deštník
1) Pláštěnka pončo "Bugzz", velikost 3-6 let, na sobě párkrát, cena 180,- 2) Zelená pláštěnka pončo pro větší dítě - netuším, co by to mohlo být za velikost, cena 60,- 3) Průhledný deštník Tlaková patrola, v pořádku, cena 120,- 4) Menší deštník, maličká dírka, ráda přidám k nákupu:) VÍCE FOTEK RÁDA POŠLU, PŘEMĚŘÍM :) POŠTOVNÉ UPŘESNÍM (možné i přes zásilkovnu), NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, OSOBNÍ ODBĚR JE MOŽNÝ
Dětská pláštěnka Frog
Dětská pláštěnka Frog. Trochu natržená u kapsy. Velikost 128-134.
Nova nepouzita detska plastenka
Prodam novou nepouzitou plastenku modre barvy. Plastenka ma stahovaci snurku na kapuci,kapsy a zaponani na knofliky. Je na velkost ditete do 150 cm. Delka plastenky je 90 cm a je slozena do ochranne tasticky o velikosti 20x20cm. Porizovaci cena 240kc Moznost osobniho vyzvednuti, popripae postou po dohode.
pláštěnka
pevná pláštěnka černá vhodná pro rybáře šíře 68cm nenošená
deštník mickey mouse a pláštěnka vel.128
Krásný vystřelovací deštník Mickey mouse - průměr deštníku 75 cm. Cena 80 Kč. Pláštěnka je kupovaná nová, nepoužitá, vel.128. Délka 82 cm, šíře 50 cm, délka rukávu 55 cm. Cena 80 Kč. Zaslání přes Zásilkovnu.