inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská nafukovací postel Frozen

Kategorie: Ostatní

Prodám párkrát použitou nafukovací postel pro holky s pumpičkou. Možnost zaslání přes zásilkovnu nebo osobně.
Dětská nafukovací postel Frozen
Podobné inzeráty
Nafukovací bazén Frozen 150x30cm
Prodám 1x použitý Nafukovací bazén Frozen 150x30cm Nafukovací tříkomorový bazén se širokými stěnami. Cena: 200kč + 79Kč zásilkovna
K vodě: plavky, trika do vody, nafukovací kruhy, rukávky
Prodám (i jednotlivě): - 2x triko na plavání krátký rukáv, zn. pepperts, vel. 146/152, nové, nikdy nenošené, cena 40,- za kus - 1x koupací boxerky, nové, nenošené, vel. uvedena 134/140, cena 40,- Kč - 3x plavky zn. speedo, cena 35,- Kč za všechny 3 ks - Žluté nafukovací rukávky 6 ks, za celkovou cenu 30,- Kč. Vhodné pro menší děti. - Nafukovací rukávky motiv Krteček - měli v pohodě i děti 6 let. Větší otvor než žluté. Sadu červené a zelené dohromady za 40,- Kč. - Nové nafukovací rukávky motiv Krteček nerozbalené za 30,- Kč. - Nový dětský kruh 20,- Kč - 2x nafukovací kruh, 30,- Kč za oba Při odběru více věcí přidám dětský šnorchl zdarma dle Vašeho výběru, až 5 ks. Odpovědi prosím pouze emailem. Osobní odběr Ostrava, popř. Zásilkovna.
Osuška Frozen Elsa a kartáč na vlasy
Prodám osušku Frozen Elsa rozměr 140 x 75 cm a kartáč na vlasy Frozen 14 cm. Oboje nové, nepoužité. Cena osuška 100,- Kč, kartáč 100,- Kč + poštovné (Balíkovna 65,- Kč)
Dětská patrová postel z Al profilů
Prodám dětskou patrovou postel 2m x 1m vyrobenou z pevných alu profilů. Postel je v podstatě nerozbitná a dá se smontovat dle vašich představ. Rošt je posuvný a nastavitelný na jakoukoliv výšku! Postel si můžete i jednoduše zkrátit, či zúžit. Nemá žádné ostré hrany, navíc má plastové krytky. Psací plocha je osvícena led světlem. Postel lze rozebrat na jednotlivé kusy profilů. Na sestavení vám postačí pouhý klíč imbus. Cena je 10000kč včetně kvalitní matrace a osvětlení. Pokud by si zájemce chtěl umístit ještě jeden rošt, materiál je k dispozici, 1500kč. Postel lze v podstatě doplňovat dle fantazie. K odběru i díly navíc.
☞ Mini kompresor, velká kapacita ☜ Přenosný vzduchový kompre
☞ Mini kompresor, velká kapacita ☜ Přenosný vzduchový kompresor s kapacitou baterie 2000 mAh 7,4 V, k dispozici jsou 4 druhy hodnot jednotek: PSI, BAR, KPA, Kg / cm². Je vhodný pro motocykly, kola, míče, automobily a další nafukovací výrobky. Lze jej nabíjet až na 120 PSI a po naplnění se automaticky zastaví. Velikost je 5,9 * 2,4 * 1,6 palce. Jedná se o nejmenší přenosnou vzduchovou pumpu a může získat ten nejlepší dotek z ruky. ☞ Funkce vypuštění vzduchu a uložení vzduchového potrubí☜ Inteligentní vzduchový kompresor má funkci vypuštění, kterou lze kdykoli nafouknout a vypustit, abyste dosáhli hodnoty tlaku v pneumatikách, kterou nejvíce potřebujete. Na hustilce je úložný otvor pro speciální uložení nafukovací duše, takže se nemusíte obávat ztráty nafukovací duše. Jedná se o unikátní funkci přenosné nafukovací pumpy Vasstar, která vám přinese pohodlnější a efektivnější používání. ☞ Inteligentní interaktivní rozhraní a velká obrazovka ☜ Pumpa na pneumatiky má vestavěný vysoce přesný snímač tlaku vzduchu a používá pět snadno ovladatelných provozních rozhraní pro nastavení tlaku vzduchu, která uživatelé mohou bezpečně používat. Díky velkému přednímu displeji je digitální displej přehlednější a intuitivnější. Tlačítka jsou větší a současně stiskněte -. + Klíč, reset dat, rychlá inicializace.
Set: Povlečení Frozen, malý polštářek + deka.
Prodám set: povlečení Frozen, bavlněné, na velkou postel, rozměry: polštář 70x85, peřina 130x200, malý polštář z mikrovlákna 40x40 + deka 100x155,top stav.