inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská jídelní stolička

Kategorie: Nábytek pro děti

2v1 Rozkládací dětská jídelní stolička, po rozložení stoleček se židlí.
Dětská jídelní stolička
Podobné inzeráty
Jídelní židlička Maxi Cosi
Po jednom dítěti, podsedák nepoužitý. Díky jídelní židličce MAXI-COSI Minla se dítě může zúčastnit rodinného stolování již od prvních dnů svého života. Rostoucí jídelní židlička MAXI-COSI Minla 6v1 Essential Jídelní židlička MAXI-COSI Minla je multifunkční 6v1 židličkou, kterou může vaše dítě používat od narození do 6 let. Multifunkční židličku využijete jako lehátko pro miminko, vysokou jídelní židličku s pultem i bez, židli ke stolu pro starší děti i jako podsedák na klasickou židli. Vyjímatelná pohodlná vložka pro novorozence je zárukou pohodlí pro miminka od narození. Židlička nabízí 9 nastavení výšky a je tak vhodná téměř ke každému stolu. Zadní opěrku můžete nastavit do 5 různých poloh od ležení po sezení. Variabilitu nastavení doplňují 4 varianty polohování nohou a 2 pozice podpěrky na nohy. Jídelní pult nabízí 4 různé možnosti použití a je možné jej zavěsit na zadní nohy židličky. Odnímatelný tác na jídelním pultu usnadňuje jeho údržbu po stolování. V bodech: multifunkční jídelní židlička 6v1 vhodná pro děti od narození do 6 let použitelná jako lehátko pro miminko, vysoká jídelní židlička s pultem i bez, židle ke stolu pro starší děti i jako podsedák na klasickou židli vhodná téměř ke každému stolu vyjímatelná pohodlná vložka pro novorozence 9 poloh nastavení výšky zadní opěrku lze nastavit do 5 různých poloh od ležení po sezení 4 varianty polohování nohou 2 pozice podpěrky na nohy 4 různé možnosti použití jídelního pultu jídelní pult lze zavěsit na zadní nohy židličky odnímatelný tác na jídelním pultu usnadňuje jeho údržbu po stolování dle věku dítěte je dítě v židličce připoutáno nastavitelným 5-bodovým nebo 3-bodovým bezpečnostním pásem kolečka na předních nohou usnadňují manipulaci s židličkou židličku lze složit do kompaktního plochého tvaru pro uložení snímatelný potah židličky je možné prát v pračce hmotnost: 10,8 kg rozměry (d x š): 95 x 56 cm Značka MAXI-COSI poskytuje na všechny své produkty doživotní záruku.
Dětská jídelní židlička G-mini
Stav nového Kupována nová, PC cca 2700kč Užívaly 2 děti, druhé minimálně Zánovní polstrování (přesné, včetně děr a cvoků)- cca 800kč Jídelní židle G-mini Melisa je pohodlná, lehká, bezpečná. Je přizpůsobena tak, aby vyhovovala jednotlivým fázím růstu dítěte. Vlastnosti: Opěrku zad lze nastavit do 3 pozic Výška je polohovatelná do 7 pozic Opěrku nohou lze polohovat do 3 pozic Tác lze nastavit do 3 pozic, tác lze zavěsit na zadní nohy (když se nepoužívá) Kompaktní po složení, samostatné stojící zadní nohy mají otočná kolečka (aretace) pro snadnou manipulaci Vhodné od 6 do 36 měsíců Nosnost 17kg Rozměr : 71x60x101 cm jídelní židle, dětská jídelní židle, dětská jídelní židlička, jídelní židlička, g mini melisa, g-mini melisa, g mini, g-mini
dětská jídelní stolička
dětská jídelní stolička, nepoškozená, jako nová, pouze osobní odběr
Jídelní stolička Chicco POLLY 2 START - peacefull Jungle
Skvělá jídelní stolička, která je polohovatelná mnoha směry a přizpůsobí se růstu Vašeho dítěte. Zcela funkční, potah na dvou místech mírně poškozen, ale bez vlivu na fungování. Dítě nám vyrostlo, ale Vám bude ještě dobře sloužit několik let. Osobní odběr Kutná Hora, Praha, pište nebo volejte 191 100
3v1 dřevěný houpací koník
3v1 dřevěný houpací koník/jídelní stolička 3v1 Trihorse český výrobek, jídelní stolička, houpací koník a židle se stolkem v jednom produktu, vyrobený ze dřeva a sedáky z koženky, součástí jsou bezpečnostní popruhy pro menší děti. Původní cena 3500,- Lehce opotřebované po jednom dítěti.
Jídelní stolička Caretero
Prodám jídelní stoličku. Stolička je polohovatelná do třech poloh. 5ti bodový pás. Ze stoličky lze udělat menší stolek se stoličkou viz foto. Potah lze vyprat. PC 3000.