inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská helma

Kategorie: Ostatní

Dětská helma na kolo vel cca 54cm.
Dětská helma
Podobné inzeráty
Dětská cyklistická helma 500 žlutá
Jezděte bezpečně! Helma pro děti na jízdu v dětské sedačce i na první pokusy o jízdu na kole. Je třeba chránit hlavu dítěte, ať již sedí v autosedačce, či řídí své první kolo. Utahovací kolečko zajišťuje nastavení helmy. Tato helma odpovídá obvodu hlavy od 44 do 49 cm.
Dětská cyklistická helma Uvex pro obvod hlavy 46 - 52 cm
Prodám kvalitní a velmi lehkou (jen 185 g) dětskou cyklistickou helmu Uvex pro obvod hlavy 46 - 52 cm. Helma má 8 odvětrávacích otvorů se síťkou proti hmyzu a vzadu kolečko na utahování. Helma je po jednom dítěti a v dobrém stavu, jen na jednom místě "nakleplá" (viz. foto).
Dětska helma
Dětská helma Scout,cena 100kc,mohu poslat
Dětská helma na kolo, velikost XS
Dětská helma na kolo, velikost XS 46-52 cm
Moto helma
Helma 3000 Helma 1000
PASGT M88 9mm UHMWPE neprůstřelná helma třídy IIIA
Vysoce kvalitní helma vyrobená z PE splňující standard UN Level NIJ IIIA. Černá helma (LW - Light Weight) vyrobena ve stylu provedení PASGT M88. Základem je odolná plastová skořepina s matným povrchem. Stavitelné dvoubodové řemení s podbradníkem a vnitřek helmy nabízí maximální pohodlí a dobrou fixaci na hlavě. Materiál: PE Velikost: 274*250*168 mm Barva: černá Balení: 1ks Velikost chráněné oblasti: 0.13m2 Hmotnost 1,2 kg Materiál: UHMWPE - jedná se vlastně o polyethylenové vlákno s mimořádně vysokou pevností. Polyethylenová vlákna se vyrábí z nasycených lineárních makromolekul alifatických uhlovodíků. Výchozí látkou je polymer s mimořádně vysokou molekulovou váhou (UHMWPE z anglického Ultra-high-molecular-weight polyethylene). Polyethylenová vlákna mají mimořádně vysokou pevnost v tahu, podle některých údajů až desetkrát vyšší než například speciální uhlíkové vlákno. Důvodem je extrémně dlouhý řetězec s molekulární hmotností v milionech (obvykle 2 – 6 milionů), který je s ostatními řetězci spojen van der Waalsovými vazbami. Výrobky dobře odolávají ultrafialovému záření (po 1500 hodinách nejméně 80 %) a mnoha chemikáliím. Použití vláken pro textilní účely je omezené, protože se dají jen velmi obtížně řezat a mají nulovou navlhavost. Jsou velmi odolné proti tření (15x odolnější proti tření než uhlíková ocel). Dyneema® vlákno je bez chutí a bez zápachu a je netoxické. Helmy jsou nové, nepoužité. Upřednostňuji mailový kontakt, abych měl přehled o objednávkách a komunikaci. Pokud mne chcete kontaktovat telefonicky, pak volejte prosím pouze Po-Pá 9-15h. Možno zaslat přes Zásilkovnu. Osobní odběr není možný.